Gigantosaurus: feléled a sorozat
Eddig 1 hozzászólás
mcmacko
2020. March 29.
Sunday 12:29


A Gigantoasaurus sorozaton alapuló első játék, a Gigantosaurus: The Game a múlt hét óta kapható PlayStation 4-re, Xbox One-ra és Nintendo Switch-re. Ennek örömére megnézhetjük a fenti trailert, amiben bemutatkozik a videojáték-átirat.

Idézzük a sajtóközleményt.

A Gigantosaurus: The Game keretében a játékosok felfedezhetik és kedvükre versenyezhetnek a Gigantosaurus őskori helyszínein egy egyedülálló dinoszaurusz kalandban, melynek részeként megmenthetik a világot és izgalmas futamokon vehetnek részt. A gyerekek kedvenc dinoszaurusz barátjuk egyikét – Rocky, Tiny, Mazu, Bill – irányítva fedezhetnek fel titkokat, oldhatnak meg fejtörőket és menthetik meg a napot."

[33] backstab
Mar 30., Monday 8:55 #1
Van egyfajta békebeli, PS1-es hangulata. Ha az irányítást nem cseszik el, akár még érdekel is.
"Be an Optimist Prime, not a Negatron!"
Friss hírek

0 | Gamer365 Podcast 2020 május - újratöltve

Távelérésből folytatjuk a podcast sorozatunkat. Olyan izgalmas témákat hoztunk megint, mint az Unreal 5 bemutató, és a hozzá tartozó jóslásaink. Emellett beszélünk egy kicsit a 2018-as God of Warról, az Uncharted 4-ről (ha már grafikai csúcsteljesítmény), szóba kerül a Ghost of Jucika, és a Snyder-vágás is.

777 | [Maradj otthon és nyerd meg!] UNDER NIGHT IN-BIRTH Exe (PS4)

Mindannyiunk életén nyomot hagy a jelenlegi helyzet. A felelős játékos otthon marad és pozitívan tekint a jövőbe, mi pedig a Gamer365-nél azon fáradozunk, hogy jó kedvvel töltsük együtt az időt, és ne lankadjon játékos kedv. Öt darab twin stick lövölde jön a sorban!

xbox1 13 | Gamer365 Podcast - Inside Xbox kibeszélő

Gőzerővel robogunk a nyár felé, nagyokat nyújtózkodunk a kis karanténunkban, miközben kint süt a nap és csipognak az xbox-ok. Önjelölt ludofilharmónikus podkesztránk pedig ezen apropóból menten színpadra penderült, hogy megvizsgálja, miként zendülnek az első tónusok az új gépből.

ps4 1 | State of Play: The Last of Us Part II

Ismét masszív gameplay bemutatónak szentelve. 20 percben.

pc,xbox1,ps4 3 | Sherlock Holmes: Chapter One bejelentés

A detektív első lépései. A következő generációs konzolokon is.

ps4 6 | PS Plus: háborúba megyünk

Call of Duty: WWII a júniusi kínálat első darabja. Holnaptól tölthető!

ps4 16 | Ghost of Tsushima: útikönyv a szigethez!

pc,xbox1,ps4 1 | Wasteland 3: második fejlesztői napló

Középpontban a világ, a történet és a karakterek.