GameDec: Kickstarter kampány
Eddig 1 hozzászólás
Gamer365
2020. March 27.
Friday 17:30


GameDec. Egy magándetektív, aki kilátástalan bűneseteket old meg a virtuális és a valós világ között ingázva. Mindezt persze egy történet orientált, izometrikus nézetű cyberpunk szerepjátékba bújtatva teszi. Csak egyjátékos mód. Harc nélkül. Kőkemény döntési helyzetekkel, mély fejlődési rendszerrel, szerteágazó eseményláncolattal és több lehetséges végkifejlettel a XXII. századi Varsóban. A helyszín sem véletlen. A játékot a lengyel Anshar Studios készíti, akik már a fejlesztés végéhez közeledve kérnek némi közösségi támogatást a projekt tökéletesítéséhez.

+ GameDec | Kickstarter kampány | Jelenleg: 56.199 / 50.000 USD

Ahogy az látszik, az alap 50.000 dolláros célt már el is érték 36 óra alatt, többek között Brian Fargo és az egész Obsidian Entertainment váratlan támogatásával. Ennek ellenére még bőven van hová tenni a bankókat. Ha szimpatikus a projekt, támogasd! Győzködni kell még? Lent 10 perc gameplay talán elég lesz hozzá.

A GameDec előre láthatólag 2020 végén jelenhet meg és egyelőre kizárólag PC-re készül, de a fejlesztőcsapat nyitott egy esetleges konzolos portolásra is a későbbiekben.


[12] nonkeat
Mar 27., Friday 19:51 #1
Nagyon helyes, rámozdultak végre a cyberpunk témára.
Some are like water, some are like the heat Some are a melody and some are the beat
Friss hírek

19 | Gamer365 podcast 2020 május - újratöltve

Távelérésből folytatjuk a podcast sorozatunkat. Olyan izgalmas témákat hoztunk megint, mint az Unreal 5 bemutató, és a hozzá tartozó jóslásaink. Emellett beszélünk egy kicsit a 2018-as God of Warról, az Uncharted 4-ről (ha már grafikai csúcsteljesítmény), szóba kerül a Ghost of Jucika, és a Snyder-vágás is.

781 | [Maradj otthon és nyerd meg!] UNDER NIGHT IN-BIRTH Exe (PS4)

Mindannyiunk életén nyomot hagy a jelenlegi helyzet. A felelős játékos otthon marad és pozitívan tekint a jövőbe, mi pedig a Gamer365-nél azon fáradozunk, hogy jó kedvvel töltsük együtt az időt, és ne lankadjon játékos kedv. Öt darab twin stick lövölde jön a sorban!

xbox1 13 | Gamer365 Podcast - Inside Xbox kibeszélő

Gőzerővel robogunk a nyár felé, nagyokat nyújtózkodunk a kis karanténunkban, miközben kint süt a nap és csipognak az xbox-ok. Önjelölt ludofilharmónikus podkesztránk pedig ezen apropóból menten színpadra penderült, hogy megvizsgálja, miként zendülnek az első tónusok az új gépből.

pc 1 | Industria: kaland-FPS a berlini fal tövében

Csavar is lesz a sztoriban, mégpedig Lynch stílusát követve.

0 | Outbuddies DX: konzolra jön a Metroidvania

PC-s elismerések bezsebelése után jöhet a konzolos hódítás.

7 | Dragon Quest triplázás

3 új játék mutatkozott be az évfordulón.

ps4 72 | [Nézd vissza] State of Play: The Last Of Us II

ps4 56 | [Pletyka365] PlayStation 5 bemutató