Predator: fél óra gameplay
Eddig 0 hozzászólás
Gamer365
2020. March 26.
Thursday 14:10


Az IllFonic csapatának aszimmetrikus multiplayer játékát hamarosan bárki kipróbálhatja egy nyílt béta keretében - erre pedig láthatóan naponta igyekeznek minket egyszer legalább emlékeztetni. Mára fél órányi gameplay érkezett és néhány részlet a bétát illetően.

+ A helyszín
Az Overgrowth névre keresztelt pálya egy dél-amerikai dzsungelben fekszik, ahol a gerilla harcosok és a kormány egykori embereiből álló Project Stargazer folyamatos harcban van egymással. Ez a Predátort és az Elit alakulatot egyaránt veszélyezteti.

+ Az Elit alakulat feladata
A pályára lépve random misszót kap a 4 fős elit alakulat, ami néhány kisebb feladat elvégzéséből áll. Csak ezután jöhet a "Get to da choppa!". Ilyen lehet például a gerillacsapatok üzemanyag készletének felszámolása és a feketepiaci összekötő megtalálása. Közben természetesen a Predátorral is összeakadhat a bajszunk, valamint számos mellékküldetést elvállalhatunk - ellenséges táborok kiürítése, fegyverszállítmány szabotálása, ivóvíz megtisztítása.

+ A Predátor vadászata
A feladat némileg egyszerűbb: levadászni a legjobb prédát és begyűjteni a koponyáját. Erre hím és nőstény harcosként is lehetőségünk van, ráadásul három eltérő kaszt egyikét választva.

A nyílt bétateszt március 27 és 29 között zajlik majd PlayStation 4 és PC (Epic Games Store) platformokon! A Predator: Hunting Grounds teljes verziója pedig nem sokkal később, 2020. április 24-én érkezik kizárólagosan a fenti két platformra.