PlatinumGames: jön az utolsó bejelentés
Eddig 0 hozzászólás
ne5h
2020. March 26.
Thursday 11:47


A PlatinumGames még februárban indított útjára egy sejtelmes teaser oldalt, melyen 4 új bejelentést ígértek. Ebből 3 már meg is valósult, így a The Wonderful 101 Remastered kiadása mellett egy új fejlesztés, a Project G.G. is bemutatkozott, valamint egy új stúdió alapításáról is beszámoltak.

Nemrég pedig kiderült, hogy az utolsó bejelentés napokon belül megtörténik. Egészen pontosan április 1-jén, ami miatt némiképp fenntartásokkal állunk az erre a napra időzített újdonságokhoz. Reményeink szerint a csapat nem a bolondját akarja járatni velünk és valódi bejelentéssel készülnek.

Friss hírek

31 | Gamer365 Podcast 2020 június - The Last of Us 2 távSpeciál

Bár felvettük már pár napja, most már elérkezettnek látjuk az időt - valószínű te is a végére értél már a Last of Us 2-nek, ha a játék érdekelt, és rajtatartottad a szemed a megjelenésen. Spoileresen beszélgetünk az idei év egyik legizgalmasabb játékáról.

1019 | [Maradj otthon és nyerd meg!] SpongeBob SquarePants: BFBB (PC)

Mindannyiunk életén nyomot hagy a jelenlegi helyzet. A felelős játékos otthon marad és pozitívan tekint a jövőbe, mi pedig a Gamer365-nél azon fáradozunk, hogy jó kedvvel töltsük együtt az időt, és ne lankadjon játékos kedv. SpongyaBob érkezik kettes dagállyal - egy PC kódot sorsolunk ki a játékból!

10 | The Last of Us Part II - innen indulj!

A Last of Us Part II az év talán egyik legjobban várt megjelenése, amelyet hihetetlen várakozás, felfordulás és fogadtatás övezett. Összeszedtük nektek egy helyre a legfontosabb tartalmainkat, ha a játékkal kapcsolatban szeretnél információhoz jutni, vagy a fórumtársakkal kibeszélni a látottakat.

pc 0 | Kill it with Fire: pókiszony augusztusban

Nem mindenki szereti a nyolclábú barátainkat.

0 | [Gyűjtő365] WayForwardék újráznak

Shantae és az Xtreme Sports jön Switchre és GBC-re!

21 | Megfeneklett a Skull & Bones

Jelentések szerint a Ubisoft rebootolta a fejlesztést.

pc 4 | Utolsó trailer #2: Death Stranding

Futárkodás az emberiségért, csapó kettő.

ps4 5 | Utolsó trailer: Ghost of Tushima

1 perces felkészítő a háború előtt.