Avalanche: átrendeződés és új projekt
Eddig 1 hozzászólás
Gamer365
2020. March 26.
Thursday 09:55


"2003 óta sikerült felépítenünk egy stabil AAA vállalatot, aminek a kínálatát az utóbbi öt évben jelentősen bővítettük a saját kiadású játékainkkal. Az Avalanche Studios Group átalakulása és a három felé tagolódás egy új korszakot jelent az életünkben. A célunk azonban nem változott: magával ragadó nyílt világokat alkotni játékosok millióinak az egész világon."

Nyilatkozta Pim Holfve az Avalanche Studios Group elnöke. A svéd fejlesztő és kiadóvállalat legutoljára az id Software-el közösen készített Rage 2 megjelenésekor hallatott magáról, de a legtöbb játékosnak valószínűleg a Just Cause széria miatt lehetnek ismerősek. A fentebb említett három részre tagoltság így fog kinézni mostantól:

+ Avalanche Studios
A 2003-ban alapított anya-stúdió, akiknek a Just Cause sorozat, a Rage 2 és a Mad Max fűződik a nevükhöz. Irodái Stockholmban és New York-ban találhatók.
+ Expansive Worlds
Ez a stockholmi csapat a the Hunter széria fejlesztéséért felelős 2010-es alapítása óta.
+ Systemic Reaction
A fejlesztőcsapat a meglehetősen vegyes fogadtatású Generation Zero mögött. Központja Malmoban található.

A hírhez tartozott a fenti "vészjósló és veszélyes" jelzőkkel illetett villanás is, ami a legutóbb említett stúdió következő projektje. Remélhetőleg sikerült hasznos tapasztalatokat gyűjteniük a legutóbbi fejlesztés óta. A kiadó jelentős akciókkal ünnepel Steamen, így a PC játékosoknak érdemes lehet vetni egy pillantást a nyitólapra!

[27] Rotten
Mar 26., Thursday 14:39 #1
Mind a Focus mind a THQ tart karokkal varna oket.