Avalanche: átrendeződés és új projekt
Eddig 1 hozzászólás
Gamer365
2020. March 26.
Thursday 09:55


"2003 óta sikerült felépítenünk egy stabil AAA vállalatot, aminek a kínálatát az utóbbi öt évben jelentősen bővítettük a saját kiadású játékainkkal. Az Avalanche Studios Group átalakulása és a három felé tagolódás egy új korszakot jelent az életünkben. A célunk azonban nem változott: magával ragadó nyílt világokat alkotni játékosok millióinak az egész világon."

Nyilatkozta Pim Holfve az Avalanche Studios Group elnöke. A svéd fejlesztő és kiadóvállalat legutoljára az id Software-el közösen készített Rage 2 megjelenésekor hallatott magáról, de a legtöbb játékosnak valószínűleg a Just Cause széria miatt lehetnek ismerősek. A fentebb említett három részre tagoltság így fog kinézni mostantól:

+ Avalanche Studios
A 2003-ban alapított anya-stúdió, akiknek a Just Cause sorozat, a Rage 2 és a Mad Max fűződik a nevükhöz. Irodái Stockholmban és New York-ban találhatók.
+ Expansive Worlds
Ez a stockholmi csapat a the Hunter széria fejlesztéséért felelős 2010-es alapítása óta.
+ Systemic Reaction
A fejlesztőcsapat a meglehetősen vegyes fogadtatású Generation Zero mögött. Központja Malmoban található.

A hírhez tartozott a fenti "vészjósló és veszélyes" jelzőkkel illetett villanás is, ami a legutóbb említett stúdió következő projektje. Remélhetőleg sikerült hasznos tapasztalatokat gyűjteniük a legutóbbi fejlesztés óta. A kiadó jelentős akciókkal ünnepel Steamen, így a PC játékosoknak érdemes lehet vetni egy pillantást a nyitólapra!

[27] Rotten
Mar 26., Thursday 14:39 #1
Mind a Focus mind a THQ tart karokkal varna oket.
Friss hírek

12 | Gamer365 Podcast 2020 március

A Gamer365 Podcast felül a nextgen hype-vonatra és kielemezzük a hét két legfontosabb témáját, azaz a frissen bemutatkozott Xbox Series X hardvert és a PS5 specifikációját! Készítsétek hát, a bespajzolt csipszet, amíg mi kibeszéljük, mit tud az új chipset!

ps4 320 | Kék villám: ezt tudja majd a PlayStation 5!

Tessék, eljött az idő, Mark Cerny lerántotta a leplet a napokban bemutatkozott Xbox Series X ellenfeléről, a PlayStation 5-ről. Bár izgalmas, popcornra csábító nagybemutatót nem kaptunk, egy korrekt technikai prezentációban mutatkozott be az új hardver. Erre tessék!

xbox1 156 | Xbox Series X: itt a hivatalos hardverspecifikáció

Mekkora? Mi van benne? Milyen gyors? Hogy működik? Többek között ezekre kapunk választ a Microsoft hivatalos jelentéséből. Összeszedtük nektek a legfontosabb infókat, hogy ne maradjatok kérdőjelek nélkül.

xbox1 0 | [InsideX] Atomicrops bejelentés

A Stardew Valley rossz társaságba keveredett. Ez lett belőle.

pc,xbox1,ps4,wiiu 0 | [InsideX] The Last Campfire első percek

A Hello Games először engedett bepillantást a játékmenetbe.

pc,xbox1 1 | [InsideX] Gears Tactics kisokos és megjelenés

5 dolog amit tudnod kell a körökre osztott felvonásról!

pc,xbox1 2 | [InsideX] Game Pass érkezők és távozók

A kegyetlen bolygóra ingyenes utat kínálnak például!

pc,xbox1 0 | [InsideX] Grounded trailer és Game Preview

A legfrissebb részletek az Obsidian Entertainment új játékáról.