Avalanche: átrendeződés és új projekt
Eddig 1 hozzászólás
Gamer365
2020. March 26.
Thursday 09:55


"2003 óta sikerült felépítenünk egy stabil AAA vállalatot, aminek a kínálatát az utóbbi öt évben jelentősen bővítettük a saját kiadású játékainkkal. Az Avalanche Studios Group átalakulása és a három felé tagolódás egy új korszakot jelent az életünkben. A célunk azonban nem változott: magával ragadó nyílt világokat alkotni játékosok millióinak az egész világon."

Nyilatkozta Pim Holfve az Avalanche Studios Group elnöke. A svéd fejlesztő és kiadóvállalat legutoljára az id Software-el közösen készített Rage 2 megjelenésekor hallatott magáról, de a legtöbb játékosnak valószínűleg a Just Cause széria miatt lehetnek ismerősek. A fentebb említett három részre tagoltság így fog kinézni mostantól:

+ Avalanche Studios
A 2003-ban alapított anya-stúdió, akiknek a Just Cause sorozat, a Rage 2 és a Mad Max fűződik a nevükhöz. Irodái Stockholmban és New York-ban találhatók.
+ Expansive Worlds
Ez a stockholmi csapat a the Hunter széria fejlesztéséért felelős 2010-es alapítása óta.
+ Systemic Reaction
A fejlesztőcsapat a meglehetősen vegyes fogadtatású Generation Zero mögött. Központja Malmoban található.

A hírhez tartozott a fenti "vészjósló és veszélyes" jelzőkkel illetett villanás is, ami a legutóbb említett stúdió következő projektje. Remélhetőleg sikerült hasznos tapasztalatokat gyűjteniük a legutóbbi fejlesztés óta. A kiadó jelentős akciókkal ünnepel Steamen, így a PC játékosoknak érdemes lehet vetni egy pillantást a nyitólapra!

[27] Rotten
Mar 26., Thursday 14:39 #1
Mind a Focus mind a THQ tart karokkal varna oket.
Friss hírek

31 | Gamer365 Podcast 2020 június - The Last of Us 2 távSpeciál

Bár felvettük már pár napja, most már elérkezettnek látjuk az időt - valószínű te is a végére értél már a Last of Us 2-nek, ha a játék érdekelt, és rajtatartottad a szemed a megjelenésen. Spoileresen beszélgetünk az idei év egyik legizgalmasabb játékáról.

1019 | [Maradj otthon és nyerd meg!] SpongeBob SquarePants: BFBB (PC)

Mindannyiunk életén nyomot hagy a jelenlegi helyzet. A felelős játékos otthon marad és pozitívan tekint a jövőbe, mi pedig a Gamer365-nél azon fáradozunk, hogy jó kedvvel töltsük együtt az időt, és ne lankadjon játékos kedv. SpongyaBob érkezik kettes dagállyal - egy PC kódot sorsolunk ki a játékból!

10 | The Last of Us Part II - innen indulj!

A Last of Us Part II az év talán egyik legjobban várt megjelenése, amelyet hihetetlen várakozás, felfordulás és fogadtatás övezett. Összeszedtük nektek egy helyre a legfontosabb tartalmainkat, ha a játékkal kapcsolatban szeretnél információhoz jutni, vagy a fórumtársakkal kibeszélni a látottakat.

pc 0 | Kill it with Fire: pókiszony augusztusban

Nem mindenki szereti a nyolclábú barátainkat.

0 | [Gyűjtő365] WayForwardék újráznak

Shantae és az Xtreme Sports jön Switchre és GBC-re!

20 | Megfeneklett a Skull & Bones

Jelentések szerint a Ubisoft rebootolta a fejlesztést.

pc 4 | Utolsó trailer #2: Death Stranding

Futárkodás az emberiségért, csapó kettő.

ps4 5 | Utolsó trailer: Ghost of Tushima

1 perces felkészítő a háború előtt.