[Demo kibeszélő] Disaster Report 4
Eddig 4 hozzászólás
mcmacko
2020. March 19.
Thursday 18:15


A NIS elérhetővé tette PS4-en és eShopban a PS2 óta futó japán katasztrófa-túlélősdi legújabb epizódjának a demóját. Mivel annak idején eléggé kultikus cím volt a Disaster Report, ezért gondoltuk meghirdetjük a demót, és annak kibeszélőjét. Ki próbálta már a NIS által gondozott Disaster Report 4 demót? Mi a véleményetek róla?

A próbakör 6 gigát kér a konzol adattárából, a teljes verziós játék pedig április 7-én jelenik meg PS4 és Switch platformokra.

Mar 20., Friday 20:40 #4
Válasz Target (#1) üzenetére
Így van, és a 2011-es, 9-es erősségű földrengés miatt -ami főként japánt érintette- törölték akkor a megjelenést.
[4] Beegabor
Mar 20., Friday 19:19 #3
Én már az elején elakadtam. Mindenkivel dumáltam, mindent megnéztem, de vmit mégiscsak nem vettem észre. Csak ténfergek a téren
Mar 20., Friday 8:27 #2
Mindenkèpp hangulatos játèk, csak ezt a rengeteg válaszadási lehetösèget ne eröltettèk volna . Fárasztó mindig 10 lehetösègböl kiválaszatani a neked tetszö választ . Föleg úgy hogy sok esetben lènyegi különbsège nincs.
Kevesebbet èl a Gamer, de többet èl meg.
[2] Target
Mar 20., Friday 7:57 #1
Nekem tetszett a demo, úgy olvastam, hogy ps3-ra volt fejlesztve, de tolták a megjelenést, így technikailag nem a legacélosabb ps4-en, de a hangulata jó a játéknak.
Roy Campbell: SNAAAAAAAAKE!
Friss hírek

17 | Gamer365 Podcast 2020 május - újratöltve

Távelérésből folytatjuk a podcast sorozatunkat. Olyan izgalmas témákat hoztunk megint, mint az Unreal 5 bemutató, és a hozzá tartozó jóslásaink. Emellett beszélünk egy kicsit a 2018-as God of Warról, az Uncharted 4-ről (ha már grafikai csúcsteljesítmény), szóba kerül a Ghost of Jucika, és a Snyder-vágás is.

780 | [Maradj otthon és nyerd meg!] UNDER NIGHT IN-BIRTH Exe (PS4)

Mindannyiunk életén nyomot hagy a jelenlegi helyzet. A felelős játékos otthon marad és pozitívan tekint a jövőbe, mi pedig a Gamer365-nél azon fáradozunk, hogy jó kedvvel töltsük együtt az időt, és ne lankadjon játékos kedv. Öt darab twin stick lövölde jön a sorban!

xbox1 13 | Gamer365 Podcast - Inside Xbox kibeszélő

Gőzerővel robogunk a nyár felé, nagyokat nyújtózkodunk a kis karanténunkban, miközben kint süt a nap és csipognak az xbox-ok. Önjelölt ludofilharmónikus podkesztránk pedig ezen apropóból menten színpadra penderült, hogy megvizsgálja, miként zendülnek az első tónusok az új gépből.

pc,xbox1,ps4,wiiu 2 | Visszatérhetünk Silent Hill városába!

A Dead by Daylight legújabb letölthető tartalmában...

0 | The Escapist Indie Showcase: bejelentés

Jöhet még 70 indie játék bemutatója a GOG közreműködésével?

5 | Summer of Gaming 2020: menetrend

A június rengeteg izgalmas bejelentést és új információt tartogat.

pc,ps4,wiiu 0 | Captain Tsubasa: megjelenési dátum

Nyár végén indul a hangulatos anime football bajnokság!

xbox1 16 | Games with Gold: júniusi kínálat

Kalózleány, kávés beszélgetés, ufók és magyar repülők.