Fahkumram felrázza a Tekken 7-et
Eddig 3 hozzászólás
mcmacko
2020. March 19.
Thursday 15:36


A Tekken 7 legújabb karaktere, a muay thai harcos Fahkumram 2020. március 24-én csatlakozik a küzdelemhez a Season Pass 3 részeként. A bejelentést kísérő előzetesben a két méteres óriás Craig Marduk és más kihívók ellen mutatja be pusztító erejét.

A 12 évesen villámcsapás sújtotta Fahkumram 18 évesen már muay thai bajnok volt. Boldog házasságban élve és egy leányzó büszke apjaként azonban élete drámai fordulatot vett, mikor egy nap rárontott a katonaság és börtönben zárta, valamint családját is fogságba ejtette. Más lehetőség híján Fahkumram családja biztonsága érdekében követte fogvatartói parancsait, és harcba szállt a földalatti ringekben, az egykor büszke bajnok azonban kiutat nem látva lassan elvesztette önmagát a végtelen erőszak és harag közepette. Utolsó reményeként csatlakozott a King of Iron First Tournament versenyzőihez, hogy elnyerje a szabadságot magának és családjának.

Fahkumram egy új pálya kíséretében érkezik meg 2020. március 24-én a Season Pass 3 utolsó tartalmaként. A Season Pass 3 tartalmai külön csomagokként is megvásárolhatók.

Apr 08., Wednesday 23:33 #3
Van némi Sagat beütése, nem?
"Élő gondolkodó lény vagyok, aki az információ tengeréből született!"
[14] laja x
Mar 20., Friday 13:58 #2
Én már a Deluxe változat megvételével elengedtem a különböző Szezonális jegyek vásárlását.
Laza 21.000 egy verekedős játékért több, mint elég.
És ez vonatkozik az összesre. Amit adnak alap csomagban, azzal fogom beérni.
Azokat sem használom ki.
A szamuráj lét egyszerü: Szolgálj hogy tiszteljenek, és tisztelj hogy szolgáljanak! PS Vita / PS4 : LAJAX02 Xbox One: LAJA X Nintendo ID/PS3: LAJAX01
Mar 19., Thursday 16:46 #1
Season. Pass. 3.

Elengedtem.
Nem kapok privát üzeneteket az oldalon, ne is írj! :)
Friss hírek

17 | Gamer365 Podcast 2020 május - újratöltve

Távelérésből folytatjuk a podcast sorozatunkat. Olyan izgalmas témákat hoztunk megint, mint az Unreal 5 bemutató, és a hozzá tartozó jóslásaink. Emellett beszélünk egy kicsit a 2018-as God of Warról, az Uncharted 4-ről (ha már grafikai csúcsteljesítmény), szóba kerül a Ghost of Jucika, és a Snyder-vágás is.

780 | [Maradj otthon és nyerd meg!] UNDER NIGHT IN-BIRTH Exe (PS4)

Mindannyiunk életén nyomot hagy a jelenlegi helyzet. A felelős játékos otthon marad és pozitívan tekint a jövőbe, mi pedig a Gamer365-nél azon fáradozunk, hogy jó kedvvel töltsük együtt az időt, és ne lankadjon játékos kedv. Öt darab twin stick lövölde jön a sorban!

xbox1 13 | Gamer365 Podcast - Inside Xbox kibeszélő

Gőzerővel robogunk a nyár felé, nagyokat nyújtózkodunk a kis karanténunkban, miközben kint süt a nap és csipognak az xbox-ok. Önjelölt ludofilharmónikus podkesztránk pedig ezen apropóból menten színpadra penderült, hogy megvizsgálja, miként zendülnek az első tónusok az új gépből.

pc,xbox1,ps4,wiiu 2 | Visszatérhetünk Silent Hill városába!

A Dead by Daylight legújabb letölthető tartalmában...

0 | The Escapist Indie Showcase: bejelentés

Jöhet még 70 indie játék bemutatója a GOG közreműködésével?

5 | Summer of Gaming 2020: menetrend

A június rengeteg izgalmas bejelentést és új információt tartogat.

pc,ps4,wiiu 0 | Captain Tsubasa: megjelenési dátum

Nyár végén indul a hangulatos anime football bajnokság!

xbox1 16 | Games with Gold: júniusi kínálat

Kalózleány, kávés beszélgetés, ufók és magyar repülők.