Assassin's Creed Odyssey: ingyen múltidézés
Eddig 2 hozzászólás
ne5h
2020. March 19.
Thursday 13:11


A Ubisoft is gondol azokra, akik az otthon töltendő időt a játékra fordítanák, ezért a mai naptól egészen hétfő estig (PC - március 23. 17 óra, konzol - március 23. 18 óra) élvezhetjük a játék lehetőségeit, mindezt bármiféle költség kifizetése nélkül.

Ahogy az az ilyen próbaköröknél lenni szokott, az elért teljesítményünket az ingyenes időszak után folytathatjuk, amennyiben a játék megvásárlása mellett döntünk. Ráadásul merő véletlenségből az Odyssey éppen komoly leárazás alatt van, így keresve sem találhatunk jobb alkalmat, hogy történelmi utazást tegyünk.

[11] frg_dnl
Mar 20., Friday 1:20 #2
Már megvan day1 óta de csak a tutorialt és az első fejezetet játszottam végig Alexios-al és nagyon tetszett de szerintem újrakezdem Kassandra-val. Azóta is backlogon van.
[55] axl
Mar 19., Thursday 16:35 #1
Mire lejön az a ~90GB, addigra pont vége is az ingyenes időszaknak... Na mindegy, azért teszek vele egy próbát, hátha.
Minden játék szerepjáték
Friss hírek

17 | Gamer365 Podcast 2020 május - újratöltve

Távelérésből folytatjuk a podcast sorozatunkat. Olyan izgalmas témákat hoztunk megint, mint az Unreal 5 bemutató, és a hozzá tartozó jóslásaink. Emellett beszélünk egy kicsit a 2018-as God of Warról, az Uncharted 4-ről (ha már grafikai csúcsteljesítmény), szóba kerül a Ghost of Jucika, és a Snyder-vágás is.

780 | [Maradj otthon és nyerd meg!] UNDER NIGHT IN-BIRTH Exe (PS4)

Mindannyiunk életén nyomot hagy a jelenlegi helyzet. A felelős játékos otthon marad és pozitívan tekint a jövőbe, mi pedig a Gamer365-nél azon fáradozunk, hogy jó kedvvel töltsük együtt az időt, és ne lankadjon játékos kedv. Öt darab twin stick lövölde jön a sorban!

xbox1 13 | Gamer365 Podcast - Inside Xbox kibeszélő

Gőzerővel robogunk a nyár felé, nagyokat nyújtózkodunk a kis karanténunkban, miközben kint süt a nap és csipognak az xbox-ok. Önjelölt ludofilharmónikus podkesztránk pedig ezen apropóból menten színpadra penderült, hogy megvizsgálja, miként zendülnek az első tónusok az új gépből.

pc,xbox1,ps4,wiiu 2 | Visszatérhetünk Silent Hill városába!

A Dead by Daylight legújabb letölthető tartalmában...

0 | The Escapist Indie Showcase: bejelentés

Jöhet még 70 indie játék bemutatója a GOG közreműködésével?

5 | Summer of Gaming 2020: menetrend

A június rengeteg izgalmas bejelentést és új információt tartogat.

pc,ps4,wiiu 0 | Captain Tsubasa: megjelenési dátum

Nyár végén indul a hangulatos anime football bajnokság!

xbox1 16 | Games with Gold: júniusi kínálat

Kalózleány, kávés beszélgetés, ufók és magyar repülők.