[Nindies] Stela: filmszerű platformer Switchre
Eddig 1 hozzászólás
mcmacko
2020. March 17.
Tuesday 19:39


Kicsit csalunk, mert a Stela nem a Nindies apropóján bukkant fel; a megjelenése múlt hét pénteken volt esedékes. A fenti trailer mutatja, hogy a filmszerű platformerek között is van új a nap alatt - tessék csak megnénzi, ha az Another World, vagy az ICO a kedvenceid között tanyázik!

Mar 17., Tuesday 22:38 #1
Más platformokon kint van egy ideje... és csak erősíti a sztereotípiát, miszerint ezek a filmszerűre vett, ígéretes platformerek nagyrészt félresiklanak. A Gris volt egészen jó még mostanság, de mintha megint a Playdeadre kéne várnunk, mit hoznak össze harmadjára (meg amúgy várom a Little Nightmares 2-t is, persze).
Nem kapok privát üzeneteket az oldalon, ne is írj! :)
Friss hírek

17 | Gamer365 Podcast 2020 május - újratöltve

Távelérésből folytatjuk a podcast sorozatunkat. Olyan izgalmas témákat hoztunk megint, mint az Unreal 5 bemutató, és a hozzá tartozó jóslásaink. Emellett beszélünk egy kicsit a 2018-as God of Warról, az Uncharted 4-ről (ha már grafikai csúcsteljesítmény), szóba kerül a Ghost of Jucika, és a Snyder-vágás is.

780 | [Maradj otthon és nyerd meg!] UNDER NIGHT IN-BIRTH Exe (PS4)

Mindannyiunk életén nyomot hagy a jelenlegi helyzet. A felelős játékos otthon marad és pozitívan tekint a jövőbe, mi pedig a Gamer365-nél azon fáradozunk, hogy jó kedvvel töltsük együtt az időt, és ne lankadjon játékos kedv. Öt darab twin stick lövölde jön a sorban!

xbox1 13 | Gamer365 Podcast - Inside Xbox kibeszélő

Gőzerővel robogunk a nyár felé, nagyokat nyújtózkodunk a kis karanténunkban, miközben kint süt a nap és csipognak az xbox-ok. Önjelölt ludofilharmónikus podkesztránk pedig ezen apropóból menten színpadra penderült, hogy megvizsgálja, miként zendülnek az első tónusok az új gépből.

pc,xbox1,ps4,wiiu 2 | Visszatérhetünk Silent Hill városába!

A Dead by Daylight legújabb letölthető tartalmában...

0 | The Escapist Indie Showcase: bejelentés

Jöhet még 70 indie játék bemutatója a GOG közreműködésével?

5 | Summer of Gaming 2020: menetrend

A június rengeteg izgalmas bejelentést és új információt tartogat.

pc,ps4,wiiu 0 | Captain Tsubasa: megjelenési dátum

Nyár végén indul a hangulatos anime football bajnokság!

xbox1 16 | Games with Gold: júniusi kínálat

Kalózleány, kávés beszélgetés, ufók és magyar repülők.