Trials of Mana: így fest a felújítás
Eddig 3 hozzászólás
mcmacko
2020. March 08.
Sunday 12:13


A Square Enix vadonatúj Trials of Mana előzetest adott ki, ami közelebbről bemutatja a klasszikus Mana sorozat harmadik részének teljes újrafeldolgozását. A játék modern formában, 3D-s grafikával és frissített játékmenettel hozza el a közkedvelt történetet és karaktereit 2020. április 24-én PlayStation 4-re és Nintendo Switch-re.

A Japánban eredetileg 1995-ben Seiken Densetsu 3 címen megjelent Trials of Mana sztorijában a játékosok egy felejthetetlen utazás részesei lehetnek, tele izgalmas mechanikákkal, valamint emlékezetes hősökkel és gonoszokkal. A játékosok a hat egyedi karakterből három fős csapatot alkotva szerezhetnek különböző élményeket, ahogy életük kalandjára indulva fejlesztik hőseik kasztját, sajátítanak el több, mint 300 képességet, és fedeznek fel egy titkokkal és rejtélyekkel teli világot.

Mar 09., Monday 7:37 #3
Jónak tűnik, nagyon! De két héttel az FFVII remake után? Félő nem kap majd megfelelő figyelmet.
[37] carville
Mar 08., Sunday 20:30 #2
Jön PC-re is, Steamre biztosan: KATT!
Nincs rövid játék, csak könnyű Achievement! A Pepsi lájkol, a Coca-Cola a követőm, és a Burger King a barátom. Emlékeztek azokra a régi szép időkre, amikor csupán vásárlók voltunk?
Mar 08., Sunday 15:27 #1
A fenébe ,hogy ez is ebben a hónapban érkezik...na majd a következő hónapba !
Mint jrpg fan így a generáció végére nincs okom panaszra.
Friss hírek

19 | Gamer365 podcast 2020 május - újratöltve

Távelérésből folytatjuk a podcast sorozatunkat. Olyan izgalmas témákat hoztunk megint, mint az Unreal 5 bemutató, és a hozzá tartozó jóslásaink. Emellett beszélünk egy kicsit a 2018-as God of Warról, az Uncharted 4-ről (ha már grafikai csúcsteljesítmény), szóba kerül a Ghost of Jucika, és a Snyder-vágás is.

781 | [Maradj otthon és nyerd meg!] UNDER NIGHT IN-BIRTH Exe (PS4)

Mindannyiunk életén nyomot hagy a jelenlegi helyzet. A felelős játékos otthon marad és pozitívan tekint a jövőbe, mi pedig a Gamer365-nél azon fáradozunk, hogy jó kedvvel töltsük együtt az időt, és ne lankadjon játékos kedv. Öt darab twin stick lövölde jön a sorban!

xbox1 13 | Gamer365 Podcast - Inside Xbox kibeszélő

Gőzerővel robogunk a nyár felé, nagyokat nyújtózkodunk a kis karanténunkban, miközben kint süt a nap és csipognak az xbox-ok. Önjelölt ludofilharmónikus podkesztránk pedig ezen apropóból menten színpadra penderült, hogy megvizsgálja, miként zendülnek az első tónusok az új gépből.

ps4 22 | PlayStation 5: megmutatják a jövőt!

7 | Megjelent a Shante and the Seven Sirens

Friss trailer is van hozzá, ragadós dallamokkal fűszerezve.

1 | Nyár végén jöhet a Crystal Chronicles?

Újabb Final Fantasy Remaster a sorban.

6 | Készül a Sonic mozifilm folytatása

Megerősített tény, nem csak infómorzsa a pletykatengerből.

17 | CD Projekt RED: 50 millió vaják a világban!

Kis lengyel regénysorozatból egy egész világot meghódító franchise.