Borderlands 3: földöntúli románc
Eddig 9 hozzászólás
ne5h
2020. February 27.
Thursday 21:19


A Gearbox híresen jó viszonyt ápol a PAX Easttel, az idei rendezvényre pedig már korábban bejelentettek valami újdonságot, amit a mai nappal le is lepleztek. Ez pedig nem más, mint a Borderlands 3 második DLC-je.

A Guns, Love, and Tentacles: The Marriage of Wainwright & Hammerlock az alapjáték két karakterének életútját viszi tovább, azonban újdonsággal is készül bőven. Ilyen lesz például a násznak helyszínt adó új bolygó, Xylourgos, melynek lakói leginkább egy lovecrafti regény lényeire emlékeztetnek.

A főszereplő pároson kívül fontos szerepet kap a lagzit vezénylő veterán Vault Hunter, Gaige is, ahogy természetesen ezúttal sem hiányozhatnak az új legendary fegyverek, skinek, kozmetikai cuccok és még sok más.

A Guns, Love, and Tentacles március 26-án jelenik meg PC-re, PS4-re és Xbox One-ra, a Gearbox pedig bejelentette, hogy március 13-tól a Steamen keresztül is elérhető lesz a Borderlands 3.

Mar 01., Sunday 16:53 #9
Válasz Laza (#8) üzenetére
A PC-s verzió kapcsán említettek cross-playt a Steam és Epic felhasználók között, ebből kiindulva nem lenne meglepő, ha a cross save is támogatva lenne, ahogy például a Handsome Collection esetében is megoldották a dolgot.
I am such a B.A.
[34] Laza
Mar 01., Sunday 13:59 #8
Remélem az Epic-es mentés kompatibilis lesz a Steamessel.
GamerTag: LazaHunter ... Diablo 3 Battle Tag: LazaHunter#2295 ... Steam: **Laza** Twitch: http://twitch.tv/lazahun
[18] Plasma
Mar 01., Sunday 13:16 #7
Én sima One-ra még nem mertem megvenni, azok után hogy fut a cucc az erősebb gépeken. Majd a Series X talán képes lesz normálisan elfuttatni...
Feb 28., Friday 20:54 #6
"De... hisz... ezek.. mindketten... FÉRFIAK! "
"Most hirtelen kedvet kaptam, hogy újra elővegyem"

Ez így egymás után elég furán vette ki magát...
Nem kapok privát üzeneteket az oldalon, ne is írj! :)
Feb 28., Friday 16:41 #5
Válasz Szefi (#4) üzenetére
Nekem már pusztán Gaige karaktere eladja ezt a DLC-t.

Egyébként érdemes megnézni a DLC bemutatásáról szóló részt a PAX Eastes prezentációból, szerintem baromi jól sikerült: KATT!
I am such a B.A.
[10] Szefi
Feb 28., Friday 16:15 #4
Válasz backstab (#1) üzenetére
Nem. Nem férfiak, mert a férfi párja a nő. Ők mondjuk...maximális jó indulattal... hímneműek. (Kellett nekünk extra editiont venni, ezt a dlc-t sem vettem volna meg...)

Más: Vedd mediumra a felbontást, árnyékok, élek stb és játszható sebességed lesz. Elfogadhatóan fog futni online coop alatt is.
Feb 28., Friday 10:18 #3
Válasz backstab (#2) üzenetére
Konzolon (PS4 Pro) "szerencsére" csak akkor vannak durva belassulások, amikor egyidejűleg túl sok effekt van egyszerre a pályán, például mert egyszerre robban fel 5-10 ellenfél, illetve amikor co-op fast travel után rendereli az egyes helyszíneket. Utóbbi esetében néha konkrétan megáll a játék.
I am such a B.A.
[33] backstab
Feb 28., Friday 9:57 #2
Most hirtelen kedvet kaptam, hogy újra elővegyem, és elképesztő időutazásban volt részem. Mikor a játék megjelent, az Epic launcherből nem tudtam elindítani, egy fórumon találtam olyan tanácsot, hogy tegyem ki az ikonját a desktopra, és onnan indítsam el-ez bevált. Most az Epic launcherből nem tudom elindítani, kiraktam az ikonját a desktopra, és láss csodát, úgy elindult! Bár ne tette volna, mert úgy szaggat, mint állat. PONT ugyanúgy, mint a megjelenésekor! Az FPS mérő 150-160-at mutat, csak éppen a valóság úgy ennek a tizede lehet. Két hónapig tartott, míg játszhatóvá patchelték, aztán valami zseni visszarontotta egy újabb patch-el? Ráírtam egy haveromra, az ő GTX1060-asán persze tükörsimán száguld, csak az én RTX2070-emmel nem boldogul. Ez a PC gaming egy vicc.
"Be an Optimist Prime, not a Negatron!"
[33] backstab
Feb 28., Friday 8:50 #1
De... hisz... ezek.. mindketten... FÉRFIAK!
"Be an Optimist Prime, not a Negatron!"
Friss hírek

19 | Gamer365 Podcast 2020 június - The Last of Us 2 távSpeciál

Bár felvettük már pár napja, most már elérkezettnek látjuk az időt - valószínű te is a végére értél már a Last of Us 2-nek, ha a játék érdekelt, és rajtatartottad a szemed a megjelenésen. Spoileresen beszélgetünk az idei év egyik legizgalmasabb játékáról.

1019 | [Maradj otthon és nyerd meg!] SpongeBob SquarePants: BFBB (PC)

Mindannyiunk életén nyomot hagy a jelenlegi helyzet. A felelős játékos otthon marad és pozitívan tekint a jövőbe, mi pedig a Gamer365-nél azon fáradozunk, hogy jó kedvvel töltsük együtt az időt, és ne lankadjon játékos kedv. SpongyaBob érkezik kettes dagállyal - egy PC kódot sorsolunk ki a játékból!

10 | The Last of Us Part II - innen indulj!

A Last of Us Part II az év talán egyik legjobban várt megjelenése, amelyet hihetetlen várakozás, felfordulás és fogadtatás övezett. Összeszedtük nektek egy helyre a legfontosabb tartalmainkat, ha a játékkal kapcsolatban szeretnél információhoz jutni, vagy a fórumtársakkal kibeszélni a látottakat.

pc,xbox1,ps4 0 | Sky Beneath: hivatalos bejelentés

Gravitációval játszó puzzle kaland a következő generációra is.

pc,xbox1,ps4 1 | DiRT 5: minden amit tudnod kell róla!

Hangulatos videóban mutatják be az ötödik epizód lehetőségeit.

2 | Siklaránk az IDDQD Checkpoint podcastjében

Nem először, reméljük nem is utoljára.

8 | [NaconC] Test Drive Unlimited Solar Crown

Újraéled a népszerű autóverseny széria a KT Racing kezében.

pc,xbox1,ps4 3 | [NaconC] Werewolf: The Apocalypse

Az Eartblood első játékmenetet mutató villanásai is befutottak.