Apex Legends: garantált javak
Eddig 4 hozzászólás
ne5h
2020. February 27.
Thursday 20:35


A Respawn alaposan kitesz magáért, hogy az Apex Legends játékosok egy pillanatra se unatkozzanak. A csapat a legújabb szezonnal jelentősen átdolgozta a játék Ranked rendszerét, amikor pedig azt hinnénk, hogy a figyelem kizárólag az ottani összecsapásokra koncentrál, akkor jön az új event.

Március 3-tól veszi kezdetét a két hétig tartó System Override Collection Event, mely egy új játékmóddal és néhány játékmeneti változással készül. Az új Déjà Loot módban az eddig megszokott véletlenszerű lootot felváltják a fix helyen fellelhető tárgyak. Ezen felül naponta változó sémát kapnak az egyes körök, valamint a játékosokat szállító hajó is, vagyis egy napig minden meccs ugyanazon rendszer szerint zajlik. A dolgot az csavarja meg, hogy a lootok elhelyezkedése nem frissül a napi sémával, ha tehát egyszer ráakadunk valamire, az minden meccsen ugyanonnan lesz felszedhető.

A Déjà Loot továbbá bevezeti az Evo Shieldeket, melyek lényege, hogy kezdetben rendkívül gyenge védelmet nyújtanak, azonban az általunk okozott sebzésnek megfelelően válnak egyre erősebbé.

A januári Grand Soirée eventhez hasonlóan ezúttal is egy challange rendszert kapunk, ahol a pontok gyűjtésével nyithatunk meg különböző kozmetikai tárgyakat, valamint ezúttal is számíthatunk event specifikus kinézetekre a játék boltjában.

Végezetül a csapat a System Override keretén belül egy másik változást is behoz, mely a játék legritkább tárgyaihoz, az heirloom szettekhez kapcsolódik. Az új rendszer értelmében az Apex Packok már nem egyben fogják osztani ezeket a szetteket, hanem úgynevezett heirloom shardokat kaphatunk, melyekből aztán mi magunk gyárthatjuk le a nekünk tetsző szettek darabjait.

[1] Johann
Feb 28., Friday 11:09 #4
A kilépkedéssel jó lenne ha kezdenének valamit, tegnap a 10 meccsből kb 6 esetben maradtam egyedül mert mindig másmerre mennek el vagy egy ko után már ki is lépnek holott simán lehetne visszahozni őket... Amúgy meg mindig van valami ami fenntartja a játékkedvemet és ez így van jól =)
Simax - Jackal - Johann
[33] Crockett
Feb 28., Friday 9:08 #3
Nagyon klassz dolog, hogy ennyire foglalkoznak ezzel a játékkal. Nem hiába kiváló multi élmény.
XboxLive: Dolumajo
Feb 27., Thursday 22:38 #2
Válasz Ákos23 (#1) üzenetére
A dolgot nyilván az fogja megkavarni, hogy lehet, hogy egyik-másik napon a legjobb lootok kilométerekre lesznek a végső körtől és nem biztos, hogy megéri a tuti lootra ugrani, ha utána folyamatosan a kör elől kell menekülni.
I am such a B.A.
[11] Ákos23
Feb 27., Thursday 22:34 #1
Elég jól hangzik, shieldre kíváncsi leszek, lesz új vörös szín most az majd mennyiben lesz erősebb. Csak simán több lesz az értéke vagy ksp egyéb extrát is. Előre látom mik lesznek olyan helyeken ahol jó loot van xD Majd a fél hajó oda ugrik.
Friss hírek

19 | Gamer365 Podcast 2020 június - The Last of Us 2 távSpeciál

Bár felvettük már pár napja, most már elérkezettnek látjuk az időt - valószínű te is a végére értél már a Last of Us 2-nek, ha a játék érdekelt, és rajtatartottad a szemed a megjelenésen. Spoileresen beszélgetünk az idei év egyik legizgalmasabb játékáról.

1019 | [Maradj otthon és nyerd meg!] SpongeBob SquarePants: BFBB (PC)

Mindannyiunk életén nyomot hagy a jelenlegi helyzet. A felelős játékos otthon marad és pozitívan tekint a jövőbe, mi pedig a Gamer365-nél azon fáradozunk, hogy jó kedvvel töltsük együtt az időt, és ne lankadjon játékos kedv. SpongyaBob érkezik kettes dagállyal - egy PC kódot sorsolunk ki a játékból!

10 | The Last of Us Part II - innen indulj!

A Last of Us Part II az év talán egyik legjobban várt megjelenése, amelyet hihetetlen várakozás, felfordulás és fogadtatás övezett. Összeszedtük nektek egy helyre a legfontosabb tartalmainkat, ha a játékkal kapcsolatban szeretnél információhoz jutni, vagy a fórumtársakkal kibeszélni a látottakat.

pc,xbox1,ps4 0 | Sky Beneath: hivatalos bejelentés

Gravitációval játszó puzzle kaland a következő generációra is.

pc,xbox1,ps4 1 | DiRT 5: minden amit tudnod kell róla!

Hangulatos videóban mutatják be az ötödik epizód lehetőségeit.

2 | Siklaránk az IDDQD Checkpoint podcastjében

Nem először, reméljük nem is utoljára.

8 | [NaconC] Test Drive Unlimited Solar Crown

Újraéled a népszerű autóverseny széria a KT Racing kezében.

pc,xbox1,ps4 3 | [NaconC] Werewolf: The Apocalypse

Az Eartblood első játékmenetet mutató villanásai is befutottak.