Predator: Hunting Grounds nyílt próbakör!
Eddig 1 hozzászólás
Gamer365
2020. February 26.
Wednesday 16:58


Az IllFonic csapatának aszimmetrikus multiplayer játékát hamarosan bárki kipróbálhatja pár napig. Ahogy az már ismert, az egyik oldalt a tökéletes vadásszal csaphatunk le a dús lomkoronák közül, míg a másikon egy maréknyi tagból álló elit alakulat csapatmunkájára kell hagyatkoznunk.

A nyílt bétateszt március 27 és 29 között zajlik majd PlayStation 4 és PC (Epic Games Store) platformokon! A Predator: Hunting Grounds teljes verziója pedig nem sokkal később, 2020. április 24-én érkezik kizárólagosan a fenti két platformra.

[28] alf22
Feb 26., Wednesday 19:01 #1
Trial jó ötlet. Videó alapján gagyi, de mivel az AvP tetszett ps3on igy hátha jó lesz ez is
Friss hírek

19 | Gamer365 podcast 2020 május - újratöltve

Távelérésből folytatjuk a podcast sorozatunkat. Olyan izgalmas témákat hoztunk megint, mint az Unreal 5 bemutató, és a hozzá tartozó jóslásaink. Emellett beszélünk egy kicsit a 2018-as God of Warról, az Uncharted 4-ről (ha már grafikai csúcsteljesítmény), szóba kerül a Ghost of Jucika, és a Snyder-vágás is.

781 | [Maradj otthon és nyerd meg!] UNDER NIGHT IN-BIRTH Exe (PS4)

Mindannyiunk életén nyomot hagy a jelenlegi helyzet. A felelős játékos otthon marad és pozitívan tekint a jövőbe, mi pedig a Gamer365-nél azon fáradozunk, hogy jó kedvvel töltsük együtt az időt, és ne lankadjon játékos kedv. Öt darab twin stick lövölde jön a sorban!

xbox1 13 | Gamer365 Podcast - Inside Xbox kibeszélő

Gőzerővel robogunk a nyár felé, nagyokat nyújtózkodunk a kis karanténunkban, miközben kint süt a nap és csipognak az xbox-ok. Önjelölt ludofilharmónikus podkesztránk pedig ezen apropóból menten színpadra penderült, hogy megvizsgálja, miként zendülnek az első tónusok az új gépből.

ps4 11 | PlayStation 5: megmutatják a jövőt!

7 | Megjelent a Shante and the Seven Sirens

Friss trailer is van hozzá, ragadós dallamokkal fűszerezve.

1 | Nyár végén jöhet a Crystal Chronicles?

Újabb Final Fantasy Remaster a sorban.

5 | Készül a Sonic mozifilm folytatása

Megerősített tény, nem csak infómorzsa a pletykatengerből.

17 | CD Projekt RED: 50 millió vaják a világban!

Kis lengyel regénysorozatból egy egész világot meghódító franchise.