DMC3SE: Switchre töltve
Eddig 2 hozzászólás
mcmacko
2020. February 21.
Friday 09:19


Nintendo Switch változatban bemutatkozik a vadonatúj Free Style Mode, amivel a játékosok bármikor azonnal válthatnak a harcstílusok és fegyverek között az igazán SSStílusos kombókért. Ezzel a funkcióval szabadon cserélgethetik az összesen hat harci stílust, melyek közül négy már a játék elejétől, kettő pedig a játék során feloldva elérhető. Az alapvető fegyverváltási lehetőség mellett minden feloldott fegyver gyorsan is kiválasztható a körmenüből. A játékosok továbbá a „Bloody Palace” túlélő módban akár egy barátjukkal közösen is szembenézhetnek a kihívásokkal a lokális kooperatívan támogatásnak köszönhetően.

Megjelent Dante harmadik kalandja Nintendo Switchen. Az epizód (újra, hehe) bemutatja a híres démonvadász Dante „Devil May Cry” üzletének eredetét, valamint régóta tartó rivalizálását ikertestvérével, Vergil-lel. A Devil May Cry 3 Special Edition-ben továbbá Vergil is játszható karakter, többek között a „Bloody Palace” 9999 szintjén át.

[15] Joel1970
Feb 22., Saturday 8:38 #2
SSS eléréséhez sok gyakorlás kell.
TENYÉSZBIKA VAGYOK!!!!!!!!!!!!
[2] Tyutyesz
Feb 21., Friday 17:16 #1
Ha eddig nem is, de szerintem ezután sokan el fogják törni a konzoljukat (nem mert rossz a játék, hanem a precíz kombók miatt)