Desperados III: Doc McCoy trailer
Eddig 11 hozzszls
Gamer365
2020. February 20.
Thursday 09:10


A Mimimi Productions ltal fejlesztett Desperados III visszarept minket a veszlyes vadnyugatra egy klasszikus lopakods stratgiai jtk formjban. A harmadik rsz a Desperados: Wanted Dead or Alive elzmnye lesz trtnetileg, ami John Cooper s bandjnak els kalandjait mesli el. Nzzk mit tudunk eddig rla.

+ t klnbz karakter, egyedi kpessgekkel
+ Minden misszi szmtalan mdon hajthat vgre
+ Minden szitucira van hallos s pacifista megolds
+ Klasszikus vadnyugati kisvrosok s mocsaras terletek
+ Tkletes tervezs s idzts szksges a hatalmas ltszmflnnyel szemben

A Desperados III valamikor 2020 nyarn rkezik PlayStation 4, Xbox One s PC platformokra.

[33] sQr
Feb 20., Thursday 14:26 #11
Vlasz frg_dnl (#8) zenetre
Wow. Szuper vagy! n ezt mg PC-n jtszottam vgig (imdtam). Lehet jrzok valamikor kontrollerrel, ezek szerint nem vszes. : ]
Twitter: sequeeer | PSN / XBL: Krdezd!
[11] frg_dnl
Feb 20., Thursday 12:01 #10
Vlasz axl (#9) zenetre
Jobb a PC irnyts a multitasking miatt, igen dual shock 4-el is el lehet vele jtszogatni.
[55] axl
Feb 20., Thursday 11:58 #9
Vlasz frg_dnl (#8) zenetre
Kontrollerrel? Az igen!

(Jkat olvastam amgy a kontrolleres irnytsrl, de mg nem prbltam ki. Nekem ez tradicionlisan egr + billentyzetes mfaj.)
Minden jtk szerepjtk
[11] frg_dnl
Feb 20., Thursday 11:54 #8
Vlasz axl (#2) zenetre
Ezek az els hrom trkprl a sajt hardcore speedrun-jaim amik mr 3 vesek azta els sem vettem az ST-t

KATT!

KATT!

KATT!
[55] axl
Feb 20., Thursday 11:26 #7
Na, megnztem a videt is. Kiss mg mindig furcsa a flemnek a karakterek j hangja (de rtem az okt), viszont annak nagyon rlk, hogy ha mr Sanchez nem kerlt be (a sztori idbeli elhelyezst illeten mondjuk teljesen nyilvnval okokbl s ott van helyette Hector, de akkor is...), legalbb a msik kedvencemet, a Dokit meghagytk. Ahogy hallom, a szarkazmusa is sikeresen tvszelte az eltelt veket.
Minden jtk szerepjtk
[55] axl
Feb 20., Thursday 10:57 #6
Vlasz Yeaf Kitri (#3) zenetre
n gy tudom, hogy teljes mrtkben elzmnytrtnet lesz, ami Cooper (egyik) legels kalandjt mesli el. Eredetileg nem is volt sorszmozva, csak gondolom az gy sokakat sszezavart. Br egy alcm szerintem itt is szerencssebb vlaszts lett volna. Gyantom, hogy az els rszre mr nem sokan emlkeznek (de k annl inkbb), a msodikra meg remlem, hogy nem...
Minden jtk szerepjtk
[33] sQr
Feb 20., Thursday 10:55 #5
Vlasz Yeaf Kitri (#3) zenetre
Ohh shit. tfogalmaztam, ksznm. Ilyen az amikor nagyzemben hrez az ember egy rvid kajasznetben. : ]
Twitter: sequeeer | PSN / XBL: Krdezd!
[55] axl
Feb 20., Thursday 10:52 #4
Vlasz frg_dnl (#1) zenetre
szintn szlva nem sok gameplay videt nztem meg a Desperados III-bl a bejelentse ta (amit ott lttam az meggyztt, a Shadow Tactics miatt meg amgy is felttel nlkl megbzom a fejlesztcsapatban), de a lfegyver-tma az els rszben elg rtelmesen volt megoldva a hasznlat kzben tlmeleged fegyverekkel, amiket radsul a trkapacitsuk fggvnyben idnknt jra is kell tlteni (na meg ott van a zajszint). Nem nagyon lehetett a Commandos-hoz hasonlan sz nlkl lvldzni, aztn egy sarok mgtt vagy egy ltra tetejnl / aljnl llva bevrni s levadszni az sz nlkl raml ellenfelek znt (na j, pl. a 12-es plyn Sam-mel, a vztorony tetejn lehasalva mkdtt ez a taktika is, de az els nhny alkalmat leszmtva nem hasznltam, mert nem egy "tiszta" megolds).
Minden jtk szerepjtk
[19] Yeaf Kitri
Feb 20., Thursday 10:49 #3
"A harmadik rsz a Desperados: Wanted Dead or Alive folytatsa lesz trtnetileg, ami John Cooper s bandjnak elzmnyeit mesli el"

Wut? Hogy folytatdhat egy trtnet elzmnyekkel? Az els rsz folytatsa lesz, ami a msodik rsz eltt jtszdik? Vagy ilyen visszaemlkezses epizd lesz?

Amgy rlk, hogy vgre hallani lehet valamit errl. Kezdtem aggdni, hogy a sllyesztbe merlt, mert idn mr rnztem Steamen Wishlistemen s ott mg 2019 utols negyedve szerepelt megjelensnl (azta frisstettk).
Welcome to Dota. It’s like chess, for idiots.
[55] axl
Feb 20., Thursday 10:42 #2
Vlasz frg_dnl (#1) zenetre
Dett, a Shadow Tactics szmomra az utbbi vek egyik legjobb jtka volt s mg a gyengusz laptopomon is lvezhet sebessggel futott (nagy pluszpont, hogy volt belle jtszhat demo a megjelens eltt, remlem ebbl is lesz). A soundtrack-jt is imdtam, meg gy az egsz stlust, a szivats challenge-ekkel egytt. Egy kicsit nehezmnyeztem ugyan, hogy a kittt ellenfelek tl hamar magukhoz trnek s nem lehet ket tartsan kivonni a forgalombl (ez klnsen a civileknl zavart, ket akkor sem gyilkolszom szvesen, ha a jtk egybknt nem bntet rte), a pacifista megkzelts gy mr-mr mazochizmusba hajlott (de n csakazrtis azt erltettem), szerencsre az eddigi infk alapjn itt ezt megvltoztattk / kijavtottk. Azt mondjuk nem tudom, hogy az els rszhez (mrmint a Desperados-hoz) hasonlan vajon itt is tilos lesz-e civiliket lni, n nem bnnm (vagy ha legalbb valamikppen szankcionln a jtk a pontozson tlmenen is).

A msik oldalrl meg a Desperados - Wanted Dead or Alive az egyik rks kedvencem, a mai napig szvesen jtszok vele s elvileg fkpp az inspirlta ezt a folytatst is (meg persze a Shadow Tactics), nem az elcseszett folytatsok. gyhogy trt karokkal vrom a bejelentse ta.
Minden jtk szerepjtk
[11] frg_dnl
Feb 20., Thursday 10:20 #1
+ t klnbz karakter, egyedi kpessgekkel
+ Minden misszi szmtalan mdon hajthat vgre
+ Minden szitucira van hallos s pacifista megolds
+ Tkletes tervezs s idzts szksges a hatalmas ltszmflnnyel szemben

A Shadow Tactics Blades of the Shogun-ra is pont ezek jellemzek, de az eddigi gameplay elemzseim alapjn ebben a jtkban kicsit jobban rmentek a tvolsgi fegyverek hasznlatra ami egy kicsit megknnytheti a kezd desperados 3 jtkosok jtklmnyt.
Egy elrendelst vizionlok, a Shadow Tactics sem volt kivtel ez all s egyltaln nem bntam meg.