Quantic Dream: 23 év után független
Eddig 3 hozzászólás
Gamer365
2020. February 14.
Friday 07:50


"23 éven keresztül dolgoztunk együtt nagy tekintélyű kiadókkal, de most először vagyunk abban a pozícióban, hogy önállóan adjuk ki a következő projektünket. Ez lehetőséget biztosít arra, hogy teljesen szabadon hozzunk meg minden döntést és teljes mértékben a következő generáció technológiai és üzleti lehetőségeire koncentráljunk. Ezzel együtt azt is megtehetjük, hogy segítünk más független stúdiókat, támogatva őket anyagi forrásokkal és fejlesztői háttérrel ahhoz, hogy teljes mértékben megmutathassák tehetségüket. Szeretnénk támogatni a kreatív elméket, akik valami eredetin dolgoznak, hogy megvalósíthassák az álmaikat és egy minőségi, forradalmi élmény születhessen."

Tette közzé nyilatkozatát a Quantic Dream egy személyes blogbejegyzés formájában. A fejlesztőcsapat egy éve kapott meg nem nevezett összegű támogatást a kínai NetEase vállalattól. Valószínűleg ez a tőke segítette őket abban, hogy a még be nem jelentett projektjük felett teljes kreatív szabadságot élvezhessenek és önálló adják ki - valamikor a jövőben, valószínűleg a következő generációs konzolokra és PC-re.

[15] Joel1970
Feb 15., Saturday 5:04 #3
Heavy Rain,Beyond-ez a két játék tetszik tőlük.A Detroit a leggyengébb.Remélem a következő játékuk jobb lesz.
Ja és remélem hogy nem zaklatják a dolgozókat.
TENYÉSZBIKA VAGYOK!!!!!!!!!!!!
[27] arpi0912
Feb 14., Friday 9:49 #2
Kíváncsian várom a következő projektjüket is, imádtam eddig az összes munkájukat.
Ha a ps4 pro 115k, és a One X 159k, akkor megéri nekem az a hangyafasznyi különbésg 44k-t? Hmmmm.
[46] multishoot
Feb 14., Friday 9:47 #1
Én nagyon várom az újabb játékuk, anno szerettem a Fahrenheit-et is (mondjuk ebbe mai fejjel bele nem kezdenék, úgy elszáll a vége), imádtam a Heavy Raint, gyűlöltem a retkes Beyondot, viszont újra imádtam a Detroitot. Szóval, számomra egy többségében kedvelt csapat, a filmes stílusok pedig közel áll a szívemhez.
Egyre jobban. [Rühiblokker user]