Nioh 2: az utolsó próba
Eddig 5 hozzászólás
ne5h
2020. February 13.
Thursday 14:34


A Team Ninja a tegnapi nap során jelentette be, hogy a Nioh 2 fejlesztése befejeződött és a játék elindult a tömeggyártási folyamaton, azonban a premierdátum ilyen formában történő megerősítése mellett még egy jó hírrel készült a csapat.

Kiderült ugyanis, hogy az első részhez hasonlóan a Nioh 2 is kapni fog egy Last Chance béta lehetőséget, február 28 és március 1 között. A második körös bétához nem szüksges PS Plus előfizetés, így bárki megmérettetheti magát a démonvadászatban.

A csapat megosztotta, hogy bár a bétában elért teljesítményünket nem vihetjük tovább a tejles játékba, az itt létrehozott karaktert azonban igen, így az igazán elkötelezett démonirtók megspórolhatnak némi időt, ha már a Last Chance alatt elkészítik a harcosukat.

A Nioh 2 március 13-án jelenik meg PS4-re.

[27] arpi0912
Feb 13., Thursday 20:56 #5
Válasz p.jay (#1) üzenetére
Én mmeg pont az első befejezése után direkt ránézek, hogy minben változott. Az első próbakor még nem tudtam jól megitélni de majd most. Év végén meg belevetem magam én is.
Ha a ps4 pro 115k, és a One X 159k, akkor megéri nekem az a hangyafasznyi különbésg 44k-t? Hmmmm.
[11] DanTes
Feb 13., Thursday 19:04 #4
Természetesen előrendelve. Én nagyon örülök a második lehetőségnek, mert az első bétáról lemaradtam. KB. 3 hete nyomom az első részt új karakterrel a nulláról indulva. Zseniális játék. Éjjel nappal nyomni fogom, és csinálok egy dögös gésát😍😋
PlayStation 4ever
Feb 13., Thursday 17:55 #3
Válasz p.jay (#1) üzenetére
Én csak azért nézek bele, hogy megcsináljam a karaktert, így a teljes verzióban már egyből az akció közepébe ugorhatok. Plusz ha esetleg ebből is ki lehet szedni valami frankó armort (mint az első rész esetében), akkor arra talán ránézek.
I am such a B.A.
[12] p.jay
Feb 13., Thursday 16:48 #2
Jó kis Onimusha, Ninja Gaiden, Diablo, Dark Souls klón! Jajj de f@sza lesz ez! Már nagyon várom!!
Lost in a world that doesn't exist.
[12] p.jay
Feb 13., Thursday 16:24 #1
Ebbe mar nem nezek bele! Folosleges! Mar az elso reszt befejezesekor tudtam, hogyha lesz masodik felvonas, akkor azt szorostulborostul venni fogom a megjelenese napjan.
A betat kivetoen vilagossa valt, hogy a Team Ninja meg mindig tudja, hogyan kell egy verbeli akcio rpg-t osszehozni, finomitva a bevalt recepturan, tokeletesre csiszolva azt a harcrendszert amely eddig is kimagaslo volt zsaneren belul.
Lost in a world that doesn't exist.
Friss hírek

pc 1038 | [Nyerd meg!] Monster Hunter World: Master Edition (PS4)

Karácsony, újév, farsang - a Gamer365 nyereményjátéka nem áll le! Teljes verziós játékokért játszhatsz mindenféle platformon! Hogy mi a következő cím? Szeretjük a szörnyvadászatot, pláne, ha egy teljes csomagot kapunk, fagyos kiegészítővel együtt. Jöjjön egy kis Monster Hunter!

25 | [mcmacko] Control: öt pont, amitől plafonra mászom

Megszámlálhatatlan mennyiségű GOTY díj, egekbe szárnyaló finnek, kövér értékelések a sajtó hasábjain. A Control tényleg megcsinálta a 2019-es évet, és sokunkat is – azonban az elégedettség tükre mögött lehet egy alternatív dimenzió is. Ide néztünk most be.

wiiu 27 | [V.Miki] Hogyan lett limitált Switchem?

Aki a Dragon Quest-et szereti, emellett pedig Switch tulaj is, annak a Dragon Quest XI nintendós kiadása kész fesztivál volt. De mi a helyzet a csak Japánban kapható limitált Switch kiadással? Nos, ez ám csak az igazi örömünnep. Helyzetjelentés Veres Miki kollégánk tollából.

pc,xbox1 4 | Session: jön az Xbox változat is!

A gördeszkázás szerelmeseinek nem muszáj PC-re mennie.

wiiu 3 | [Nézd vissza] Animal Crossing Direct

Ha lemaradtál volna a mai Nintendo Directről, itt visszanézheted.

pc,xbox1,ps4,wiiu 0 | MotoGP 20: bejelentés

Idén is visszatérhetünk a MotoGP forgatagába.

pc,xbox1,ps4,wiiu 1 | Doom Eternal: mégis mi ez? Trailer!

Kicsivel több mint egy perc kell elmagyarázni a folytatást.

1 | Saber Interactive: felvásárlás

A THQ Nordic anyavállalata újra lecsapott.