Borderlands 3: új magasságokban
Eddig 0 hozzászólás
ne5h
2020. February 12.
Wednesday 07:24


A Gearbox a megjelenés óta folyamatosan egyengeti a Boderlands 3 útját, a legújabb közleményük szerint pedig ezt a szokást nem mostanában fogják abbahagyni.

A csapat friss tájékoztatása szerint a Vault Hunterek számára is beköszönt a Valentin napi hangulat a közelgő Broken Hearts Day event keretében. Az egy hétig tartó (febr. 13-20) elfoglatság keretében ismét a Sanctuary III-n vendégeskedő Maurice bíz meg minket, ezúttal az ellenfelek felett lebegő szíveket kell lövödöznünk. Megfelelő számú szív összetörése után pedig különböző jutalmakat kapunk:

10 – "ECHOcardiogram" ECHO Skin
25 – "Cosmic Romance" fegyverdísz
50 – "Terminal Polyaimorous" legendás Maliwan SMG
75 – "Heartbreaker" Vault Hunter Skin
100 – "Wedding Invitation" legendás Jakobs Sniper Rifle

Az event mellett a játék egy patch-et is kap, mely néhány komoly változtatást hoz a játékba. Az első és legfontosabb a szintemelés, ennek köszönhetően a maximális karakterszint 53-ra kúszik fel. A patch továbbá behozza a True Takedown Mode-ot, mellyel a játékosok visszaállíthatják a Mailwan Takedown nehézségi szintjét az eredeti, fixen négy játékoshoz skálázott szintre. A frissítés keretében végre a játék összes átvezető videója átugorható lesz, függetlenül attól, hogy már lattuk-e azokat korábban.

A fentieken túl a Gearbox azt is részletezte, hogy egy későbbi, márciusban érkező patch-ben mire számíthatunk. Ennek keretében a régóta ígérgetett Mayhem 2.0 fog debütálni, valamint a Guardian Rang rendszerét is finomhangolják. A Mayhem 2.0 a játék endgame rendszerébe hozna komoly változtatásokat, míg a Guardian Rang esetében lehetővé tennék a velük járó bónuszok egy részének vagy teljes egészének kikapcsolását, ha valaki komolyabb kihívásra vágyna. Ezen felül a későbbiekben új perkekkel is bővíteni akarják a rendszert.

A komolyabb változtatások mellett a csapat folyamatosan igyekszik tökéletesíteni a játékot a technikai oldalról is, így a feléjük benyújtott panaszok alapján továbbra is számíthatunk különböző hotfixekre, melyek ezeket a problémákat hivatottak javítani.

Friss hírek

1056 | [Maradj otthon és nyerd meg!] Ooblets (Xbox)

Mindannyiunk életén nyomot hagy a jelenlegi helyzet. A felelős játékos otthon marad és pozitívan tekint a jövőbe, mi pedig a Gamer365-nél azon fáradozunk, hogy jó kedvvel töltsük együtt az időt, és ne lankadjon játékos kedv. Ki a pusztára, ki a rétre, Oobletet foghatsz nyereménybe'!

31 | Gamer365 Podcast 2020 június - The Last of Us 2 távSpeciál

Bár felvettük már pár napja, most már elérkezettnek látjuk az időt - valószínű te is a végére értél már a Last of Us 2-nek, ha a játék érdekelt, és rajtatartottad a szemed a megjelenésen. Spoileresen beszélgetünk az idei év egyik legizgalmasabb játékáról.

10 | The Last of Us Part II - innen indulj!

A Last of Us Part II az év talán egyik legjobban várt megjelenése, amelyet hihetetlen várakozás, felfordulás és fogadtatás övezett. Összeszedtük nektek egy helyre a legfontosabb tartalmainkat, ha a játékkal kapcsolatban szeretnél információhoz jutni, vagy a fórumtársakkal kibeszélni a látottakat.

xbox1 21 | Xbox: szeptembertől vár a felhő!

Tesztjelleggel hamarosan hazánkban is elindul az "xCloud".

3 | Street Fighter V: ingyenes pofozkodás

2 hétig költségek nélkül nyúzható a Champion Edition.

pc 2 | Larry: visszatér a szívdöglesztő

Wet Dreams Dry Twice - ezzel az alcímmel jön a folytatás!

0 | Guilty Gear Strive: két új bunyós jelentkezik

Vámpír és királyi harcos.

ps4 28 | Marvel’s Avengers: exkluzív Pókember

A hálóvető továbbra is csak a PlayStation konzolokat szereti.