Utolsó trailer: Dreams
Eddig 0 hozzászólás
Gamer365
2020. February 11.
Tuesday 17:00


A Media Molecule a LittleBigPlanet és a Tearaway után úgy tűnik új szintre emeli a “Játsz! Alkoss! Oszd meg!” felépítésű kreatív játszótereit. A Dreams minden eddiginél ambiciózusabb projekt, aminek fejlesztése tulajdonképpen a teljes generációt végigkísérte - és biztosak vagyunk benne, hogy a PlayStation 4 nem az utolsó állomása lesz. Tekintsük át címszavakban, hogy mi vár ránk!

+ Álomformálás
Tanuld meg a játékdizájn alapjait! Készítsd el a saját játékodat, animációs filmed vagy zenéidet a könnyen követhető oktató videók segítségével. Többen is dolgozhattok egy projekten!

+ Álomszörfözés
Keresgélj a rengeteg egyedi alkotás között, amit a többi játékos osztott meg. Értékeld, ajánld és szerezz inspirációt a saját ötleteidhez.

+ Art álma
A Media Molecule fejlesztői által készített alkotás egy stílusokon átívelő, teljes hosszúságú kampány, ami bizonyára némi támpontot biztosít majd ahhoz, hogy pontosan mire képes a játék eszköztára.

A Dreams 2020 február 14-én jelenik meg kizárólag PlayStation 4 platformra. Az Early Access változat vásárlói azonban már ma megkapják a teljes verziót elérhetővé tevő frissítést.

Friss hírek

1056 | [Maradj otthon és nyerd meg!] Ooblets (Xbox)

Mindannyiunk életén nyomot hagy a jelenlegi helyzet. A felelős játékos otthon marad és pozitívan tekint a jövőbe, mi pedig a Gamer365-nél azon fáradozunk, hogy jó kedvvel töltsük együtt az időt, és ne lankadjon játékos kedv. Ki a pusztára, ki a rétre, Oobletet foghatsz nyereménybe'!

31 | Gamer365 Podcast 2020 június - The Last of Us 2 távSpeciál

Bár felvettük már pár napja, most már elérkezettnek látjuk az időt - valószínű te is a végére értél már a Last of Us 2-nek, ha a játék érdekelt, és rajtatartottad a szemed a megjelenésen. Spoileresen beszélgetünk az idei év egyik legizgalmasabb játékáról.

10 | The Last of Us Part II - innen indulj!

A Last of Us Part II az év talán egyik legjobban várt megjelenése, amelyet hihetetlen várakozás, felfordulás és fogadtatás övezett. Összeszedtük nektek egy helyre a legfontosabb tartalmainkat, ha a játékkal kapcsolatban szeretnél információhoz jutni, vagy a fórumtársakkal kibeszélni a látottakat.

2 | Street Fighter V: ingyenes pofozkodás

2 hétig költségek nélkül nyúzható a Champion Edition.

pc 2 | Larry: visszatér a szívdöglesztő

Wet Dreams Dry Twice - ezzel az alcímmel jön a folytatás!

0 | Guilty Gear Strive: két új bunyós jelentkezik

Vámpír és királyi harcos.

ps4 11 | Marvel’s Avengers: exkluzív Pókember

A hálóvető továbbra is csak a PlayStation konzolokat szereti.

xbox1 14 | Xbox: megújul a Store felülete!

A Microsoft megágyaz a következő generációnak. Felújítja az áruházat.