Utolsó trailer: Dreams
Eddig 0 hozzászólás
Gamer365
2020. February 11.
Tuesday 17:00


A Media Molecule a LittleBigPlanet és a Tearaway után úgy tűnik új szintre emeli a “Játsz! Alkoss! Oszd meg!” felépítésű kreatív játszótereit. A Dreams minden eddiginél ambiciózusabb projekt, aminek fejlesztése tulajdonképpen a teljes generációt végigkísérte - és biztosak vagyunk benne, hogy a PlayStation 4 nem az utolsó állomása lesz. Tekintsük át címszavakban, hogy mi vár ránk!

+ Álomformálás
Tanuld meg a játékdizájn alapjait! Készítsd el a saját játékodat, animációs filmed vagy zenéidet a könnyen követhető oktató videók segítségével. Többen is dolgozhattok egy projekten!

+ Álomszörfözés
Keresgélj a rengeteg egyedi alkotás között, amit a többi játékos osztott meg. Értékeld, ajánld és szerezz inspirációt a saját ötleteidhez.

+ Art álma
A Media Molecule fejlesztői által készített alkotás egy stílusokon átívelő, teljes hosszúságú kampány, ami bizonyára némi támpontot biztosít majd ahhoz, hogy pontosan mire képes a játék eszköztára.

A Dreams 2020 február 14-én jelenik meg kizárólag PlayStation 4 platformra. Az Early Access változat vásárlói azonban már ma megkapják a teljes verziót elérhetővé tevő frissítést.

Friss hírek

pc 1129 | [Nyerd meg!] Gaming póló

Karácsony, újév, farsang - a Gamer365 nyereményjátéka nem áll le! Teljes verziós játékokért játszhatsz mindenféle platformon! Hogy mi a következő cím? Evezzünk kicsit a fizikai, kézzelfogható dolgok mezsgyéjére - egy pólót nyerhet egy szerencsés gamer, tetszőlegesen választható méretben.

21 | Gamer365 Podcast 2020 február

Visszatér a Gamer365 Podcast, amely a 2020-as szezont csendes témák között lavírozva nyitja. Ezek közül felbukkan a Half Life 2, a VR és a Streaming szolgáltatások jelenlegi állása, valamint beszélgetünk a Sonic kapcsán a kedvenc videojátékos filmadaptációkról is.

25 | [mcmacko] Control: öt pont, amitől plafonra mászom

Megszámlálhatatlan mennyiségű GOTY díj, egekbe szárnyaló finnek, kövér értékelések a sajtó hasábjain. A Control tényleg megcsinálta a 2019-es évet, és sokunkat is – azonban az elégedettség tükre mögött lehet egy alternatív dimenzió is. Ide néztünk most be.

xbox1,ps4,wiiu 0 | Hazel Sky: bejelentés

Apró fejlesztőcsapat nagy szívvel készülő projektje.

xbox1 9 | Cyberpunk 2077: ez a példamutatás!

Az első csapat aki kiállt a Smart Delivery ötlete mellett.

xbox1 4 | Xbox Series X: ilyen lesz a jövő

A Microsoft több elejtett információt és pletykát megerősített.

1 | Ruiner: nyomnád Switchen is?

Akkor jó hírünk van, de a részleteket csak bentebb áruljuk el.

0 | Disc Room: új Devolverizmus a korongozóból

Ezúttal a Minit alkotóinál gurultak el a gyógyszerek.