Utolsó trailer: Dreams
Eddig 0 hozzászólás
Gamer365
2020. February 11.
Tuesday 17:00


A Media Molecule a LittleBigPlanet és a Tearaway után úgy tűnik új szintre emeli a “Játsz! Alkoss! Oszd meg!” felépítésű kreatív játszótereit. A Dreams minden eddiginél ambiciózusabb projekt, aminek fejlesztése tulajdonképpen a teljes generációt végigkísérte - és biztosak vagyunk benne, hogy a PlayStation 4 nem az utolsó állomása lesz. Tekintsük át címszavakban, hogy mi vár ránk!

+ Álomformálás
Tanuld meg a játékdizájn alapjait! Készítsd el a saját játékodat, animációs filmed vagy zenéidet a könnyen követhető oktató videók segítségével. Többen is dolgozhattok egy projekten!

+ Álomszörfözés
Keresgélj a rengeteg egyedi alkotás között, amit a többi játékos osztott meg. Értékeld, ajánld és szerezz inspirációt a saját ötleteidhez.

+ Art álma
A Media Molecule fejlesztői által készített alkotás egy stílusokon átívelő, teljes hosszúságú kampány, ami bizonyára némi támpontot biztosít majd ahhoz, hogy pontosan mire képes a játék eszköztára.

A Dreams 2020 február 14-én jelenik meg kizárólag PlayStation 4 platformra. Az Early Access változat vásárlói azonban már ma megkapják a teljes verziót elérhetővé tevő frissítést.