Utolsó trailer: Dreams
Eddig 0 hozzászólás
Gamer365
2020. February 11.
Tuesday 17:00


A Media Molecule a LittleBigPlanet és a Tearaway után úgy tűnik új szintre emeli a “Játsz! Alkoss! Oszd meg!” felépítésű kreatív játszótereit. A Dreams minden eddiginél ambiciózusabb projekt, aminek fejlesztése tulajdonképpen a teljes generációt végigkísérte - és biztosak vagyunk benne, hogy a PlayStation 4 nem az utolsó állomása lesz. Tekintsük át címszavakban, hogy mi vár ránk!

+ Álomformálás
Tanuld meg a játékdizájn alapjait! Készítsd el a saját játékodat, animációs filmed vagy zenéidet a könnyen követhető oktató videók segítségével. Többen is dolgozhattok egy projekten!

+ Álomszörfözés
Keresgélj a rengeteg egyedi alkotás között, amit a többi játékos osztott meg. Értékeld, ajánld és szerezz inspirációt a saját ötleteidhez.

+ Art álma
A Media Molecule fejlesztői által készített alkotás egy stílusokon átívelő, teljes hosszúságú kampány, ami bizonyára némi támpontot biztosít majd ahhoz, hogy pontosan mire képes a játék eszköztára.

A Dreams 2020 február 14-én jelenik meg kizárólag PlayStation 4 platformra. Az Early Access változat vásárlói azonban már ma megkapják a teljes verziót elérhetővé tevő frissítést.

Friss hírek

pc 1038 | [Nyerd meg!] Monster Hunter World: Master Edition (PS4)

Karácsony, újév, farsang - a Gamer365 nyereményjátéka nem áll le! Teljes verziós játékokért játszhatsz mindenféle platformon! Hogy mi a következő cím? Szeretjük a szörnyvadászatot, pláne, ha egy teljes csomagot kapunk, fagyos kiegészítővel együtt. Jöjjön egy kis Monster Hunter!

25 | [mcmacko] Control: öt pont, amitől plafonra mászom

Megszámlálhatatlan mennyiségű GOTY díj, egekbe szárnyaló finnek, kövér értékelések a sajtó hasábjain. A Control tényleg megcsinálta a 2019-es évet, és sokunkat is – azonban az elégedettség tükre mögött lehet egy alternatív dimenzió is. Ide néztünk most be.

wiiu 27 | [V.Miki] Hogyan lett limitált Switchem?

Aki a Dragon Quest-et szereti, emellett pedig Switch tulaj is, annak a Dragon Quest XI nintendós kiadása kész fesztivál volt. De mi a helyzet a csak Japánban kapható limitált Switch kiadással? Nos, ez ám csak az igazi örömünnep. Helyzetjelentés Veres Miki kollégánk tollából.

pc,xbox1 4 | Session: jön az Xbox változat is!

A gördeszkázás szerelmeseinek nem muszáj PC-re mennie.

wiiu 3 | [Nézd vissza] Animal Crossing Direct

Ha lemaradtál volna a mai Nintendo Directről, itt visszanézheted.

pc,xbox1,ps4,wiiu 0 | MotoGP 20: bejelentés

Idén is visszatérhetünk a MotoGP forgatagába.

pc,xbox1,ps4,wiiu 1 | Doom Eternal: mégis mi ez? Trailer!

Kicsivel több mint egy perc kell elmagyarázni a folytatást.

1 | Saber Interactive: felvásárlás

A THQ Nordic anyavállalata újra lecsapott.