Új stúdiót nyit a THQ Nordic
Eddig 0 hozzászólás
ne5h
2020. February 11.
Tuesday 09:30


A THQ Nordic az elmúlt években tetems mennyiségű IP-t és néhány stúdiót is felhalmozott a felhozatalában, az idei évben azonban még nem érkezett ilyen témájú hír a házuk tájáról.

Egészen mostanáig, azonban ezúttal nem felvásárlás kapcsán van okunk értekezni róluk. A kiadó nemrég arról számolt be, hogy egy új stúdiót alapít, méghozzá a "szomszédban," Pozsonyban. A szlovákiai fővárosban székelő Nine Rocks Games első projektje egyelőre még nem részletezett annyit tudni róla, hogy egy shooter-túlélő játékon dolgoznak.

"Üdvözöljük a THQ Nordic stúdióhálózatának legújabb tagját, a Nine Rocks Games-t" - nyilatkozta Klemens Kreuzer a THQ Nordic igazgatója. "Személyesen úgy gondolom, mindig remek jel az üzletben, amikor minden a helyére kerül. A megfelelő emberek a megfelelő helyen a megfelelő gondolkodásmóddal és egy jeletőségteljes beszélgetés... Nagyon boldogok vagyunk, hogy a fedélzeten köszönthetjük a szlovák csapatot és izgatottak vagyunk az első projektünkkel kapcsolatban a Nine Rocks Games-szel."

Friss hírek

pc 1038 | [Nyerd meg!] Monster Hunter World: Master Edition (PS4)

Karácsony, újév, farsang - a Gamer365 nyereményjátéka nem áll le! Teljes verziós játékokért játszhatsz mindenféle platformon! Hogy mi a következő cím? Szeretjük a szörnyvadászatot, pláne, ha egy teljes csomagot kapunk, fagyos kiegészítővel együtt. Jöjjön egy kis Monster Hunter!

25 | [mcmacko] Control: öt pont, amitől plafonra mászom

Megszámlálhatatlan mennyiségű GOTY díj, egekbe szárnyaló finnek, kövér értékelések a sajtó hasábjain. A Control tényleg megcsinálta a 2019-es évet, és sokunkat is – azonban az elégedettség tükre mögött lehet egy alternatív dimenzió is. Ide néztünk most be.

wiiu 27 | [V.Miki] Hogyan lett limitált Switchem?

Aki a Dragon Quest-et szereti, emellett pedig Switch tulaj is, annak a Dragon Quest XI nintendós kiadása kész fesztivál volt. De mi a helyzet a csak Japánban kapható limitált Switch kiadással? Nos, ez ám csak az igazi örömünnep. Helyzetjelentés Veres Miki kollégánk tollából.

pc,xbox1 4 | Session: jön az Xbox változat is!

A gördeszkázás szerelmeseinek nem muszáj PC-re mennie.

wiiu 3 | [Nézd vissza] Animal Crossing Direct

Ha lemaradtál volna a mai Nintendo Directről, itt visszanézheted.

pc,xbox1,ps4,wiiu 0 | MotoGP 20: bejelentés

Idén is visszatérhetünk a MotoGP forgatagába.

pc,xbox1,ps4,wiiu 1 | Doom Eternal: mégis mi ez? Trailer!

Kicsivel több mint egy perc kell elmagyarázni a folytatást.

1 | Saber Interactive: felvásárlás

A THQ Nordic anyavállalata újra lecsapott.