Új stúdiót nyit a THQ Nordic
Eddig 0 hozzászólás
ne5h
2020. February 11.
Tuesday 09:30


A THQ Nordic az elmúlt években tetems mennyiségű IP-t és néhány stúdiót is felhalmozott a felhozatalában, az idei évben azonban még nem érkezett ilyen témájú hír a házuk tájáról.

Egészen mostanáig, azonban ezúttal nem felvásárlás kapcsán van okunk értekezni róluk. A kiadó nemrég arról számolt be, hogy egy új stúdiót alapít, méghozzá a "szomszédban," Pozsonyban. A szlovákiai fővárosban székelő Nine Rocks Games első projektje egyelőre még nem részletezett annyit tudni róla, hogy egy shooter-túlélő játékon dolgoznak.

"Üdvözöljük a THQ Nordic stúdióhálózatának legújabb tagját, a Nine Rocks Games-t" - nyilatkozta Klemens Kreuzer a THQ Nordic igazgatója. "Személyesen úgy gondolom, mindig remek jel az üzletben, amikor minden a helyére kerül. A megfelelő emberek a megfelelő helyen a megfelelő gondolkodásmóddal és egy jeletőségteljes beszélgetés... Nagyon boldogok vagyunk, hogy a fedélzeten köszönthetjük a szlovák csapatot és izgatottak vagyunk az első projektünkkel kapcsolatban a Nine Rocks Games-szel."

Friss hírek

1083 | [Maradj otthon és nyerd meg!] West of Dead (PS4)

Mindannyiunk életén nyomot hagy a jelenlegi helyzet. A felelős játékos otthon marad és pozitívan tekint a jövőbe, mi pedig a Gamer365-nél azon fáradozunk, hogy jó kedvvel töltsük együtt az időt, és ne lankadjon játékos kedv. Ron Pearlman jön, és lekapja az arcodat! West of Dead - PS4!

31 | Gamer365 Podcast 2020 június - The Last of Us 2 távSpeciál

Bár felvettük már pár napja, most már elérkezettnek látjuk az időt - valószínű te is a végére értél már a Last of Us 2-nek, ha a játék érdekelt, és rajtatartottad a szemed a megjelenésen. Spoileresen beszélgetünk az idei év egyik legizgalmasabb játékáról.

10 | The Last of Us Part II - innen indulj!

A Last of Us Part II az év talán egyik legjobban várt megjelenése, amelyet hihetetlen várakozás, felfordulás és fogadtatás övezett. Összeszedtük nektek egy helyre a legfontosabb tartalmainkat, ha a játékkal kapcsolatban szeretnél információhoz jutni, vagy a fórumtársakkal kibeszélni a látottakat.

0 | Adome: belső nézet, parkour, puzzle

Egész érdekes koncepció, spanyolhonból.

pc,xbox1,ps4 11 | [Összefoglaló] Night City Wire #2

xbox1 5 | Xbox Series S: kontrollerünk már van

A fehér kontroller leírásában egyértelműen megnevezik a konzolt.

3 | Capcom: Yoshinori Ono elköszön!

A Street Fighter játékok legendás producere 30 év után távozik.

pc,xbox1,ps4,wiiu 0 | Remothered: Broken Porcelain

Ashmann horrorisztikus szállója Halloweenkor újra megnyitja kapuit.