Apex Legends: plusz 1 a ráadás
Eddig 2 hozzászólás
ne5h
2020. January 24.
Friday 08:20


Bár még tart az Apex Legends eddigi legnagyszabásúbb eventje, a Grand Soirée, a Respawn már a jövőbe is tekint, így nemrég felfedték az első részleteket a február 4-én kezdődő negyedik szezonról.

A 4-es számú etap az Assimilation nevet kapta, a fejlesztőcsapat eddigi nyilatkozata alapján pedig ezúttal is kapunk egy új karaktert, méghozzá Forge személyében, valamint egy új fegyver is bekerül az arzenálba a Sentinel nevű sniper képében.Az új szezon néhány változtatással is jár, ezek közül a friss fejlesztői naplóban a Ranked rendszert érintő átalakításokról beszéltek. Az Assimilation kettéosztja a Ranked rendszer időtartamát, így egy szezon alatt 2 Ranked szintet lehet elérni. Az első Split a szezon közepéig tart, amit egy nullázás után a második Split követ. A két Split közül a legmagasabb elért szint jutalmait kapjuk meg a szezon végén.

A Splitek mellett egy új rang is bevezetésre kerül a Master Tierrel, ennek segítségével még jobban lecsökkentik az utolsó, Apex Predator rangba kerülők számát, melybe minden platformon csak a legjobb 500 játékos férhet be.

Az új szezon mellett a játék első évfordulójáról sem feledkeznek meg, az Assimilation első hetében minden játékos a következő jutalmakat szerezheti meg:

- Year 1 Origami Flyer fegyverdísz
- Year 1 Loyalty jelvény
- 10000 XP az első napi meccsért (minden nap elérhető)

[26] Orichalcos
Jan 24., Friday 10:32 #2
Pályán meg megjelentek a Hammond Robotics feliratai (Forge szponzorai elvileg), szóval egyre esélyesebb, hogy Titanok is felbukkannak majd.

KATT!
Gamertag: oriic
[7] samus101
Jan 24., Friday 9:50 #1
Háááát még mindig sajnálom hogy ez lett a Titanfall 3 helyett...
"Reach out and touch faith!"
Friss hírek

pc 1129 | [Nyerd meg!] Gaming póló

Karácsony, újév, farsang - a Gamer365 nyereményjátéka nem áll le! Teljes verziós játékokért játszhatsz mindenféle platformon! Hogy mi a következő cím? Evezzünk kicsit a fizikai, kézzelfogható dolgok mezsgyéjére - egy pólót nyerhet egy szerencsés gamer, tetszőlegesen választható méretben.

21 | Gamer365 Podcast 2020 február

Visszatér a Gamer365 Podcast, amely a 2020-as szezont csendes témák között lavírozva nyitja. Ezek közül felbukkan a Half Life 2, a VR és a Streaming szolgáltatások jelenlegi állása, valamint beszélgetünk a Sonic kapcsán a kedvenc videojátékos filmadaptációkról is.

25 | [mcmacko] Control: öt pont, amitől plafonra mászom

Megszámlálhatatlan mennyiségű GOTY díj, egekbe szárnyaló finnek, kövér értékelések a sajtó hasábjain. A Control tényleg megcsinálta a 2019-es évet, és sokunkat is – azonban az elégedettség tükre mögött lehet egy alternatív dimenzió is. Ide néztünk most be.

xbox1 0 | Cyberpunk 2077: ez a példamutatás!

Az első csapat aki kiállt a Smart Delivery ötlete mellett.

xbox1 1 | Xbox Series X: ilyen lesz a jövő

A Microsoft több elejtett információt és pletykát megerősített.

1 | Ruiner: nyomnád Switchen is?

Akkor jó hírünk van, de a részleteket csak bentebb áruljuk el.

0 | Disc Room: új Devolverizmus a korongozóból

Ezúttal a Minit alkotóinál gurultak el a gyógyszerek.

0 | Spiritfarer: utazás a halál felé

Remek indie bemutatkozás a PAX-ról.