[Pletyka365] Akkor az Xbox mégis egy PC?
Eddig 47 hozzászólás
Gamer365
2020. January 10.
Friday 15:49


Microsoft közeli Xbox tematikájú oldalakról indult el a pletyka, miszerint az Xbox Series X rendelkezni fog egy “Windows Mode” lehetőséggel is. Igen. Az elnevezés nem véletlen. Az olasz források szerint ezzel átválthatunk Windows 10 felületre, elérve a Steam vagy Epic Game Store teljes kínálatát.

Őrülten hangzik? Abszolút. Lehetséges? Hát. Végülis. A Microsoft már ebben a generációban is bravúrosan ellensúlyozta exkluzív felhozatalának hiányosságait és az eladásokban tetten érhető lemaradását azzal, hogy nyitott a Windows-t használó számítógépek felé. Tavaly ráadásul megtört a jég és végre a Valve áruházába és elérhetővé vált a Halo: Master Chief Collection, amit talán további Xbox exkluzív címek követnek majd. Ez lett volna az első lépés a következő generáció üzleti stratégiájában?

[5] Rovik
Jan 13., Monday 17:23 #47
Az. Ahogy a ps4 apro a one a onex ésa ps5 is. Minimális eltérésekkel. Pclike hw. Akarat kérdése lenne a steam, és bármi ami pc-nelérhető, ugyanakkor a nextgen játékok is egytől egyig jöhetnének a félgenerációs jelenlegi gépekre...A visszafele komp sem egy csoda mint ahogy most emlegetik hülyítve a népet a jelenlegi és a következő gen között...
[8] reptai
Jan 13., Monday 15:00 #46
PS2-hoz volt hivatalos linux kit. Mondjuk ki vegre, amit sokan sejtettek, de 20 eve nem merjuk kimondani: a PS2 egy PC! (lassuk be, nem veletlenul neveztek el egy regi IBM PC utan)
[27] arpi0912
Jan 13., Monday 14:29 #45
Nekem erről elsőre az jutott eszembe mikor az első generációs ps3akra lehetett telepíteni linuxot (aztán ezt szépen csendben elhagyták a későbbi gépekben), csak itt ez windowsal megy majd.
[20] herooftime
Jan 13., Monday 13:59 #44
Válasz muerte (#43) üzenetére
A Microsoft csinált több elsőre furcsának tűnő dolgot manapság, pl minden exkluzív játéka jön pcre is, minden Microsoft játék "ingyen" van előfizetéshez... De sokminden lehet...
[14] muerte
Jan 13., Monday 8:44 #43
Erzesem szerint meg ha lesz is PC-mod, nem jatekokra lesz. Minek. Arra ott vannak a BOX-os jatekok.
Ellenben egyeb alkalmazasokra nagyon is jo lehet.
Mondjuk teljesen integralni az Offfice 365-be, stb.
Ami nem ol meg az erosit
[20] herooftime
Jan 12., Sunday 11:49 #42
Én egészen tegnapig: "elég nekem konzolnak pc mellé a switch"
Most talán "első napos vétel lesz az Xbox SeX"

De komolyan xbox, xbox360/one játékok, pc módban meg wiiu és ps3 emulátor is akár (vagy akár pc hentai játékok, először konzolon az ázsiai piacot meg is nyerték ; )

"Viccet" félretéve lehet hogy több üzleti előnye is van ha a pc mód miatt jobban fogy a konzoljuk az új játékok Xbox változata úgyis jobban fog futni xboxon, mint mondjuk egy pc változat.
[37] carville
Jan 11., Saturday 21:00 #41
Válasz Ghz (#35) üzenetére
Én is a fenti magyar fordításból dolgozok, abban írtok Windows Mode-ot, és Windows 10 felületet, ahhoz már mégis csak kéne Windows.

De most már levadásztam az eredeti olasz pletykaforrást és annak angol átírását is, az még egyértelműbben azt írja, hogy Windows bootolási lehetőségről van szó, általános Windows applikáció támogatással, és csak példaként említik a Steam és Epic Store-t és a rajtuk keresztül futtatott játékokat.
KATT!
KATT!

Ehhez képest már az én VM megoldásom is továbbgondolásnak hat, de még mindig valószínűbbnek tartom a saját ötletemet, minthogy eljátszanának egy PS3 és Linuxhoz hasonló malőrt, mert a párhuzamos jelenléttel a szakik könnyebben alááshatják az Xbox saját OS-ét mint tették régen a PS3-mal. A VM esetén ez nem lenne ilyen egyszerű, bár egyértelműen a teljesítmény rovására menne.

A te ötleted meg már nagyon távol áll ettől a pletykától. Nem beszélve arról mennyi másik Store van még PCre, GoG, Origin, Uplay, Rockstar Launcher, hogy csak a klienssel rendelkezőket említsem, és Steamen is van olían amihez kell például uPlay is, és akkor Humble Original játékairól nem is beszéltünk mert ahhoz csak egy .zip fájlt annak, vagy böngészőből játszol. Szóval van élet a Steamen kívül is, és azt is csak egy példának említik.
Nincs rövid játék, csak könnyű Achievement! A Pepsi lájkol, a Coca-Cola a követőm, és a Burger King a barátom. Emlékeztek azokra a régi szép időkre, amikor csupán vásárlók voltunk?
[8] sti
Jan 11., Saturday 15:05 #40
Eloszor tuti h PS5 ot veszek de ha az igy lenne akkor lehet hogy nagyon szorosan kovetne egy X is. Ha nem akkor raer 1-2 ev mulva is!
[24] CeXzer
Jan 11., Saturday 15:00 #39
Válasz Ghz (#37) üzenetére
Viszont azzal ennyi is volt a nativ portnak annál a jateknal és így a licenszdijnak is az ms részére.
Don't blink. Don't even blink. Blink and you're dead. Don't turn your back. Don't look away. And don't blink. Good luck.
Jan 11., Saturday 14:49 #38
Válasz Ghz (#37) üzenetére
És ha a Steam sem szeretne (joggal) részt adni a saját hasznából?

A dolog továbbra is ott hasal el, hogy az MS hülye lenne a teljes hasznáról lemondani. Mivel konzolnál nem a hardver hozza a pénzt, így nem buli a vásárlóknak alternatívát adni. Ezért semmi értelme nem lenne konzolt gyártani.

A magam részéről továbbra sem pártolom, hogy a konzol elpécésedjen, ezzel meg elkerülhetetlenül arra tartanának. Ha így lenne, akkor agyő, Series X. Szerencsére ez valószínűleg egy clickbait pletyka.
Nem kapok privát üzeneteket az oldalon, ne is írj! :)
moderator Ghz
Jan 11., Saturday 14:40 #37
Válasz theSickness (#34) üzenetére
Ha ügyesen oldják meg és egy játékot ki lehet úgy adni, hogy mindhárom platformon fusson, az nagyon megérné a fejlesztőknek. Valamint ha én kiadok steamen egy játékot és azt valaki egy xbox-on veszi meg és tolja, azért én mint fejlesztő biztos, hogy nem fogok kétszer fizetni, viszont egy nagy adag konzoloshoz is eljut a játékom.
Xlive/psn: ghz365 http://twitter.com/Ghz365
[73] zaz
Jan 11., Saturday 14:04 #36
Válasz Ghz (#20) üzenetére
+1
psnid: zaz_hun gamertag:kovacskati PSN:zaz-hun Gamecenter:zaz-hun
moderator Ghz
Jan 11., Saturday 14:00 #35
Válasz carville (#32) üzenetére
Nincs elég exkluzív címük, így viszont minden ps usernek nem elérhető pc-s játék náluk natívan futna. Én a teljes win10 xbox-on való futtatását nem tartom egyáltalán nem is értem, hogy miért gondolja mindenki azt, hogy ehhez kell windows? Az xbox storenak lehet egy füle ahol a kompatibilis játékok lesznek más storeokból. Simán megoldható ez windows nélkül.
Xlive/psn: ghz365 http://twitter.com/Ghz365
Jan 11., Saturday 12:11 #34
Válasz grosy (#33) üzenetére
Igen, szinte látom, mekkora buli ez a fejlesztőknek a Steam / Epic sápja után, meg mekkora buli az MS-nek elesni a saját teljes hasznától.


Nem kapok privát üzeneteket az oldalon, ne is írj! :)
[15] grosy
Jan 11., Saturday 12:01 #33
Válasz theSickness (#31) üzenetére
Visszaosztással?
[37] carville
Jan 11., Saturday 11:50 #32
Válasz Ghz (#17) üzenetére
Nem gondolom hogy a Microsoft arra időt és energiát fektetne, hogy egy csupaszított Windows-zal lábon lője magát.
Ha tényleg lesz ilyen, elérhető lesz egy Virtual Machine keretében egy teljesértékű Windows 10, ebben a Microsoftnak elég jelentős tapasztalata van így is. És így továbbra fennállna, hogy Xbox Store-ból felhasználó barátabb élményt tudnak nyújtani a játékok vásárlására (egy nappaliba tett Xbox esetében).
Egy nem elkülönített, korlátozott valamihez meg együtt kéne működni külsős (Steam és Epic) fejlesztőkkel is, mert jelen állapotukban egyik sem életképes Xbox appként, ráadásul ez egy felhívás keringőre a homebrew szcénának, és csak úgy visszasülne mint a PS3-as Linux.
Nincs rövid játék, csak könnyű Achievement! A Pepsi lájkol, a Coca-Cola a követőm, és a Burger King a barátom. Emlékeztek azokra a régi szép időkre, amikor csupán vásárlók voltunk?
Jan 11., Saturday 11:49 #31
Válasz multishoot (#29) üzenetére
"Kétlem, mivel a Steam-ről és Epic storeból vásárolva az MS-nek hol lesz a pénze?"

Igen, kábé ez az egyik legalapvetőbb pont, ahol elhasal a pletyka.
Nem kapok privát üzeneteket az oldalon, ne is írj! :)
[40] neuroflex
Jan 11., Saturday 11:41 #30
Nekem tetszene,ha lenne benne win10 tényleg.

Akkor totál elengedhetném a pc-t,mert rádugok egy bill + egér kombót és simán netezek rajta. Vagy excel,word stb.
Egy eszköz lenne,amiről kényelmesen lehet zenét hallgatni,filmet nézni külső vinyóról (más kérdés,hogy mekkora lesz a hangja terhelés alatt és milyen képre képes)

Ha még torrent is mehet rá külső vinyóval,akkor meg pláne.
...retribution...
[46] multishoot
Jan 11., Saturday 10:24 #29
Kétlem, mivel a Steam-ről és Epic storeból vásárolva az MS-nek hol lesz a pénze? De amúgy nagyon durva lenne, lehet ezt vennék, nem PS-t.
Egyre jobban. [Rühiblokker user]
[6] Gala
Jan 11., Saturday 8:24 #28
Csak aztán nehogy az legyen a következő hír, hogy az MS felvásárolja a Steamet, meg mellécsapja az Epicet... Lenne fejvakarás a Kékeknél!

Annyi pénzük van, hogy szó szerint csak akarat kérdése a dolog.

Mindig hajlamosak vagyunk azt gondolni hogy kizárólag világtalan hülyék ülnek a Boardban, pedig ők is eredmények alapján kapják a fizut meg a bónuszt. Sokkal több paramétert ismernek, sokkal több belső összefüggést látnak, mint a partvonalról bekiabálók...

Simán létezhet egy Excel, amiben nem piros a táblázat legalja... (mondjuk ha 4x, 5x annyi új gépet tudnak eladni Átlagjóskáknak mint korábban, akkor a bődületes mennyiség miatt mindjárt nem lesz veszteséges a gyártás)
"If doubt, just flat out..." Colin McRae
[24] CeXzer
Jan 11., Saturday 8:21 #27
Válasz sikesdizsolt (#22) üzenetére
Meglátjuk, de annyira nem tűnik gyengének, hogy a közeljövőben gond legyen, max letekered a grafikát. Elobb-utobb persze megjelenik majd egy játék, ami szaggatni fog, akármit csinálsz, de szerintem addigra lesz xsx pro, de lehet következő generáció is. Jelenleg egy 1660ti mobilverziojan 1080p-ben szinte minden majdnem ultran fut jatszhatoan, pedig az messze nem a legizmosabb GPU. 4k/60 fps persze már most se lesz sok esetben.
Egyébként szerintem tök jogos a kérdés. Ha simán lesz steam és epic store xboxon és a userek ott megvehetik a játékokat, sok lesz a csalódott konzolos, akik nincsenek tisztában azzal, hogy ezek nem az ő gépükre optimalizált cuccok, hogy adott esetben makkolni kell a beallitasokkal, el kell felejteni a 4k-t, le kell venni az AA-t, arnyekokat, és néha még így is lehet probléma. Én a ms helyében nem biztos, hogy engednem a vásárlást xboxon, csak a lehetőséget adnam meg, hogy a máshol már megvett játékokat megpróbáld futtatni a gépen, elkerülve a látszatát, hogy amit megveszel, azzal tuti nem lesz gondod.
Don't blink. Don't even blink. Blink and you're dead. Don't turn your back. Don't look away. And don't blink. Good luck.
Jan 11., Saturday 1:11 #26
Válasz zsozsa (#23) üzenetére
Bevallom nem az èv hozzászolása , de aki akarja megèrti mit akartam kèrdezni. 😉
Kevesebbet èl a Gamer, de többet èl meg.
Jan 10., Friday 23:55 #25
Válasz Ghz (#13) üzenetére
Így van. Egy játékos ezzel mit veszít? Semmit..., SŐT!
XBOX Live: GabeN306HUN / Steam: GabeN306HUN / PSN: GabeN406HUN (magyar profil), GabeN306HUN (angol profil) / Nintendo: GabeN306HU (SW-4105-6043-6441)
Jan 10., Friday 23:51 #24
Még egy GOG-ot csapjanak hozzá!
XBOX Live: GabeN306HUN / Steam: GabeN306HUN / PSN: GabeN406HUN (magyar profil), GabeN306HUN (angol profil) / Nintendo: GabeN306HU (SW-4105-6043-6441)
[48] zsozsa
Jan 10., Friday 23:36 #23
Válasz sikesdizsolt (#22) üzenetére
Köszönjük Emese!
Dzsézon Tetem a Transplanter
Jan 10., Friday 23:28 #22
Probálnak nagyobb választèkot hozni valahogy a "konzolukra" , mert tudják , hogy az nincs jelenleg nekik.
Egyèbkènt egy adott konzolt "meg windowsitani" nem azzal jár , hogy max a jelenlegi játèkokat el tudná futattni , de a next gen eseket, windows módban, már nem?
Kevesebbet èl a Gamer, de többet èl meg.
[15] Joel1970
Jan 10., Friday 23:11 #21
Ez baromi jó.Milyen jó lesz a Steames és Epices játékaimmal játszani rajta.
1980-ban született férfi vagyok.
moderator Ghz
Jan 10., Friday 21:04 #20
Válasz Tom (#19) üzenetére
Nekem nincs gaming PC-m így egy rakat steames játékról lemaradok. Nekem pl tökéletes lenne és még legalább 3 embertől hallottam ezt az elmúlt pár órában, akinek dedikáltan nem kell Gaming pc, viszont ennek a megoldásnak örülne.
Xlive/psn: ghz365 http://twitter.com/Ghz365
[26] Tom
Jan 10., Friday 21:01 #19
Válasz Ghz (#17) üzenetére
Ebben a formában meg a világon semmi értelme nem lenne szerintem.
"Over here, we lost some of them. But over there, they lost all of us."
Jan 10., Friday 20:40 #18
Válasz theSickness (#5) üzenetére
Szerintem a Microsoft az elmúlt 5 évben is lényegében "maga ellen" dolgozott.A gamer pc-ken ugyan Windows fut,de a Steam uralja,mégis sorra adogatták ki az exkluzív játékokat pc-re.Sőt a Master Chief Collection-t már Steam-en is árulják.Szóval lehet kacsa ez a hír,de amennyi elvetemült húzása volt a MS-nak,akár igaz is lehet.
moderator Ghz
Jan 10., Friday 20:34 #17
Válasz Tom (#15) üzenetére
Nem értem pontosan, hogy ennek mi köze van a pc-s piachoz. Nyilván a series x-en nem fog úgy futni az új Battlefield mint egy 1500 dolláros pc-n. Közepes minőséget kapsz belőle, idővel ahogy a dedikált pc-s vgak fejlődnek meg még gyengébbet. Meg nem értem, hogy miért is futna ezen egy asztali windows? Miért lehetne teljes értékű pc-ként használni? A store-ok eléréséhez és a játékok futtatásához erre nincs semmi szükség. App-ként elindítod, ott megjelennek a támogatott játékok, megveszed, letöltöd és tolod mint bármelyik xbox játékot. Egy steames játék "xboxosítása" kissebb játékok esetében pár napos történet, szóval idővel bővül majd a kínálat.
Xlive/psn: ghz365 http://twitter.com/Ghz365
[34] Laza
Jan 10., Friday 20:29 #16
Pf, pont az előbb írtam, hogy a konzolok már az előző generációval elindultak a PC-s beteljesülés felé, erre itt ez a hír ......... pedig azért ennyire egyáltalán nem szar üzlet konzolt fejleszteni, gyártani és játékokat fejleszteni rá ... ráadásul a receptet csak le kéne másolni a konkurenciáról, ami évek óta nem megy.
GamerTag: LazaHunter ... Diablo 3 Battle Tag: LazaHunter#2295 ... Steam: **Laza** Twitch: http://twitch.tv/lazahun
[26] Tom
Jan 10., Friday 20:26 #15
Válasz Ghz (#13) üzenetére
A konzolok nem azt az árkategóriát célozzák meg, mint a pc-k. A jelenlegi árképzéssel elképzelhetetlen, hogy valaha is meglépnének ilyet. Általában buknak a konzol eladásokon, nagy ritka esetben nullszaldós, de ugye nekik nem a hardver eladásban van a biznisz, az csak egy szükséges rossz nekik. Most képzeld el, ha a hírben szereplő nevetséges pletyka megvalósulna, akkor mindenki, aki eddig 1000-1500 dolláros pc-t vett, az venne helyette azonnal 500 dodós konzolt, amin bukik példányonként 100 dodót a gyártó. Sőt tovább megyek ez akkora árkülönbözet lenne, hogy kisebb cégek is simán géppark cserénél erre cserélnék. Az egész nevetségesen hangzik. Sose fog bekövetkezni. Ha valaha bekövetkezik, hogy támogatja és feltelepíthető majd rá windows, akkor is azt tudom csak elképzelni, hogy annyit fog érni, mint mikor ps-re még lehetett linuxot telepíteni, hogy pár techmókusnak érdekességet nyújtott elszöszmötölni egy délutánt, hogy de jó tényleg elnyüszögött rajta, de érdemi használatra alkalmatlan volt.
"Over here, we lost some of them. But over there, they lost all of us."
[33] backstab
Jan 10., Friday 20:16 #14
Ha ez igaz (lenne), akkor gyakorlatilag eladták (volna) nekem a gépet. Ott és akkor befejezném a PC-m foltozgatását, marad a PS5 és a Box, oszt jónapot.
"Be an Optimist Prime, not a Negatron!"
moderator Ghz
Jan 10., Friday 20:12 #13
Szerintem se technikai se szoftveres akadálya nincs, hatalmas win lenne minden résztvevőnek, hiszen az xbox hirtelen kap egy rakat játékot, a steam meg az epic store egy új platformot. Az MS évek óta erre felé menetel amúgy is, natív bill+egér támogatás os szinten, minden játéka elérhető PC-n. Mivel kizárólag pozitív vonzata van mindenki számára én örülnék neki, sőt lehet csak emiatt simán vennék gépet is.
Xlive/psn: ghz365 http://twitter.com/Ghz365
[26] Tom
Jan 10., Friday 20:01 #12
Teljesen elképzelhetetlennek tartom, hogy ez akár valaha is megvalósuljon. Szerintem 100% kacsa ez a pletyka.
"Over here, we lost some of them. But over there, they lost all of us."
Jan 10., Friday 18:52 #11
Válasz Gala (#8) üzenetére
Ha a vas nullszaldós vagy kevés hasznot realizálnak (egy jó ideig) rajta, akkor nem, sőt, a Steam és az Epic beengedésével még szarabbul is járnak.

Éppen ezért: kötve hiszem.
Nem kapok privát üzeneteket az oldalon, ne is írj! :)
[51] Dude
Jan 10., Friday 18:41 #10
Azért lenne jó, mert így a PC lévő játék stílusok több emberhez eljuthatnának. De amúgy nekem mindegy. PC mellett valszeg nem lesz ilyen gépem soha.
Gamer for Life (X Live,Nintendo ID, boardgamegeek: DudeHUN, PSN: DudeHUN2364) Bah-weep-Graaaaagnah wheep ni ni bong
[24] CeXzer
Jan 10., Friday 18:10 #9
Válasz theSickness (#5) üzenetére
Mondjuk nem lesz kötelező átkapcsolni windows mode-ba, szóval neked maradhat ugyanolyan konzol, mint az xone.
Don't blink. Don't even blink. Blink and you're dead. Don't turn your back. Don't look away. And don't blink. Good luck.
[6] Gala
Jan 10., Friday 18:09 #8
Válasz theSickness (#5) üzenetére
Az MS-nek ott érheti meg, hogy eddig a PC-hez szükséges vasat nem tőlük vették. No majd most!
"If doubt, just flat out..." Colin McRae
[48] zsozsa
Jan 10., Friday 18:05 #7
Én erre csak azt mondom, mint amit a paraszt bácsi is, miután kijött a Star Wars vetítésről: "Na ezt azé' már én sem hiszem el!"
Dzsézon Tetem a Transplanter
[15] grosy
Jan 10., Friday 18:01 #6
Válasz theSickness (#5) üzenetére
A ps3 érával, amikor először kellett installálni egy programot a gépre, majd megjelentek a patchek, akkor megszűnt a konzol konzol lenni. Innentől kezdve akár még a fenti hír is igaz lehet, ha csak a megítélést vesszük alapul. A technikai megvalósítás már más tészta.
Jan 10., Friday 17:45 #5
Egyrészt lehetnek technikai akadályok: ha igazak azok az infók a Series X-szel kapcsolatosan, akkor olyan egyedi megoldásokat használ, amely nem tudom, mennyire kompatibilisek szabvány PC-s applikációkal és szoftverekkel, és akkor a játékok skálázhatósága és a konzolra felkészített kínálat is kérdéses lenne. Bár ebben mások szerintem inkább otthon vannak, könnyen lehet, hogy nincsen igazam.

Steam és Epic Store kompatibilitás? Az MS maga ellen dolgozna, gyakorlatilag az MS Store mellett a számukra előnytelen konkurenseket is kínálná? Ezt miért is tenné?

Aztán ott van, hogy aki PC-t szeretne, az épít vagy vesz egyet magának. Ebbe energiát fektetne az MS? Miért is? A konzolvásárló konzolt szeretne: megveszi, pár kattintással a megszokott felületen navigál és vásárol, és ennyi. Böngészni eddig is lehetett, de nem használta szinte senki, mert arra gyorsabb és egyszerűbb a mindenkinél megtalálható okostelefon, ami amúgy is sok esetben kiváltja a PC-t. Ismerős mondta, hogy ott a zene meg a filmek letöltése is tényező, erre azt mondom, hogy nem releváns főleg egy konzolon, a Spotify és a Netflix korában.

Ha igaz, akkor nekem egyelőre egy hatalmas NO. Beton biztosan nem mondom, előbb derüljön ki, hogy igaz-e, aztán meg hogy hogyan megy ez gyakorlatban, de köszönöm, nem véletlenül vagyok elkötelezett konzolos.

De mindenekelőtt: ez eddig szerintem a szokásos kamu clickbait.
Nem kapok privát üzeneteket az oldalon, ne is írj! :)
[10] Lacix
Jan 10., Friday 17:38 #4
Van aki cáfolja.
KATT!
Never give up, never surrender
[25] Hwopapa
Jan 10., Friday 17:34 #3
OFF: PS-fanboyok "Asz IgZbogz nem is igazi konzol én megondtam!!!+4" megjelenése 3, 2, 1...

ON: Bejövős, végre nem porosodna a Steam librarym a pc-n, mert nem tudok vele gép hiányában játszani
PSN-XBox: Snake.aZ.eKe / Switch: SW-6493-2649-5593
[22] Hendrix
Jan 10., Friday 17:28 #2
Azta. Nagyon élném!
Veretném az Euro Truckot ezerrel!
Remélem igaz!
¯\_(ツ)_/¯
moderator sQr
Jan 10., Friday 17:08 #1
Thanks Grosy! ^^,
Twitter: sequeeer
Friss hírek

30 | Gamer365 Podcast 2020 június - The Last of Us 2 távSpeciál

Bár felvettük már pár napja, most már elérkezettnek látjuk az időt - valószínű te is a végére értél már a Last of Us 2-nek, ha a játék érdekelt, és rajtatartottad a szemed a megjelenésen. Spoileresen beszélgetünk az idei év egyik legizgalmasabb játékáról.

1019 | [Maradj otthon és nyerd meg!] SpongeBob SquarePants: BFBB (PC)

Mindannyiunk életén nyomot hagy a jelenlegi helyzet. A felelős játékos otthon marad és pozitívan tekint a jövőbe, mi pedig a Gamer365-nél azon fáradozunk, hogy jó kedvvel töltsük együtt az időt, és ne lankadjon játékos kedv. SpongyaBob érkezik kettes dagállyal - egy PC kódot sorsolunk ki a játékból!

10 | The Last of Us Part II - innen indulj!

A Last of Us Part II az év talán egyik legjobban várt megjelenése, amelyet hihetetlen várakozás, felfordulás és fogadtatás övezett. Összeszedtük nektek egy helyre a legfontosabb tartalmainkat, ha a játékkal kapcsolatban szeretnél információhoz jutni, vagy a fórumtársakkal kibeszélni a látottakat.

wiiu 7 | [Nézd velünk] Nintendo Treehouse

Paper Mario: The Origami King! Na meg egy kis meglepetés.

15 | [Szivárgás365] Far Cry 6

Idő előtt bemutatkozott a széria következő része.

2 | Megjelent a konzolos CrossCode

JRPG és akció keverék, maximumpixelre pörgetve.

2 | Crash mobilokon is támad

Bemutatkozott a pletykált endless runner.

18 | Tomb Raider kollekció közeleg

A Square Enix augusztus végén be is mutatja.