Job Simulator: túl az egymillión
Eddig 4 hozzászólás
Gamer365
2020. January 10.
Friday 15:00


“Örömmel jelentjük, hogy a Job Simulator mára több mint egy millió példányban kelt el - úgy is mondhatnánk: platinum lemezesek lettünk!”

Számolt be az Owlchemy Labs fejlesztőcsapata a hatalmas mérföldkőről. A Job Simulator nem újonc a VR világában. Ott volt a HTC Vive csomagban, együtt indult az Oculus Touch kiegészítőjével, majd a Playstation VR-ral, tavaly pedig az Oculus Quest premierjének zászlóshajója volt. Az egy milliós álomhatárt azonban eddig csak a Beat Saber-nek sikerült átlépni a kifejezetten virtuális valóságra fejlesztett címek közül - így például a Resident Evil 7 vagy a Skyrim nem számít bele. A csapat így folytatta sajtóközleményét:

“Rendkívül hálásak vagyunk a rajongóinknak, hogy hittek bennünk és a VR-ban. Ez a siker megmutatta, hogy ott van egy hatalmas közösség, hogyha jó játékot hozol létre, ami figyel arra, hogy “a VR mindenkié”. Lenyűgöz bennünket, hogy milyen messzire jutott a VR és izgatottak vagyunk a jövővel kapcsolatban amit együtt építhetünk.”

Az utóbbi időben egyre több VR fejlesztő szólal fel azzal kapcsolatban, hogy erre a területre készíteni exkluzív címeket gazdaságilag is kifizetődő lehet. A decemberben debütált Boneworks például egy hét alatt 3 millió dollár hasznot generált, míg ugyanebben az időszakban régebbi megjelenésként a SuperHOT VR az ünnepi 7 nap alatt 2 milliót hozott a fejlesztők zsebébe.

Talán korai még temetni a virtuális valóságot?

[8] reptai
Jan 11., Saturday 17:08 #4
Válasz theSickness (#3) üzenetére
Tenyleg rad eshetett kiskorodban egy vfx1 az ablakbol 😄
Jan 11., Saturday 14:53 #3
Válasz sQr (#2) üzenetére
Mármint a Superhot? Meg hogy 3 havi lakbér összegéből legyártott produktumok pénzt termelnek? Lehet, hogy ez másnak mást mond, nekem ez továbbra is az "elvagyunk" kategória.
Nem kapok privát üzeneteket az oldalon, ne is írj! :)
moderator sQr
Jan 10., Friday 17:54 #2
Válasz theSickness (#1) üzenetére
Az ezt megelőző bekezdés? : ]
Twitter: sequeeer
Jan 10., Friday 17:50 #1
"Talán korai még temetni a virtuális valóságot?"

Mintha a Wii generáció derekán a Wii Sports-ot hoznánk fel referenciaként, hogy milyen potenciál is van a mozgásérzékelésben. Számomra evidensnek tűnik, legalábbis, hogy egy ilyen "techdemó" lehet iránymutató meg sikeres, de ez alapján megítélni a hosszabb távú sikert gyakorlatilag lehetetlen.
Nem kapok privát üzeneteket az oldalon, ne is írj! :)
Friss hírek

30 | Gamer365 Podcast 2020 június - The Last of Us 2 távSpeciál

Bár felvettük már pár napja, most már elérkezettnek látjuk az időt - valószínű te is a végére értél már a Last of Us 2-nek, ha a játék érdekelt, és rajtatartottad a szemed a megjelenésen. Spoileresen beszélgetünk az idei év egyik legizgalmasabb játékáról.

1019 | [Maradj otthon és nyerd meg!] SpongeBob SquarePants: BFBB (PC)

Mindannyiunk életén nyomot hagy a jelenlegi helyzet. A felelős játékos otthon marad és pozitívan tekint a jövőbe, mi pedig a Gamer365-nél azon fáradozunk, hogy jó kedvvel töltsük együtt az időt, és ne lankadjon játékos kedv. SpongyaBob érkezik kettes dagállyal - egy PC kódot sorsolunk ki a játékból!

10 | The Last of Us Part II - innen indulj!

A Last of Us Part II az év talán egyik legjobban várt megjelenése, amelyet hihetetlen várakozás, felfordulás és fogadtatás övezett. Összeszedtük nektek egy helyre a legfontosabb tartalmainkat, ha a játékkal kapcsolatban szeretnél információhoz jutni, vagy a fórumtársakkal kibeszélni a látottakat.

wiiu 7 | [Nézd velünk] Nintendo Treehouse

Paper Mario: The Origami King! Na meg egy kis meglepetés.

15 | [Szivárgás365] Far Cry 6

Idő előtt bemutatkozott a széria következő része.

2 | Megjelent a konzolos CrossCode

JRPG és akció keverék, maximumpixelre pörgetve.

2 | Crash mobilokon is támad

Bemutatkozott a pletykált endless runner.

18 | Tomb Raider kollekció közeleg

A Square Enix augusztus végén be is mutatja.