Pokémon Shield és Sword: kiegészítő érkezik
Eddig 4 hozzászólás
Gamer365
2020. January 09.
Thursday 18:10


Az eddig megszokott “Ultra” verziók kiadása helyett a Nintendo ezúttal a modern játékvilág példáját követve Expansion Pass-t kínál a Pokémon Shield és Sword játékosok számára. A zöld erdőket és homokos tengerpartot felölelő The Isle of Armor és a havas hegyvidékre kalauzoló The Crown Tundra két vaskos bővítésnek ígérkezik. Új területek, karakterek, kozmetikai tárgyak és persze eddig nem elérhető Pokémonok várják a trénereket! A kis lényekhez meglepő módon azok is hozzáférhetnek majd, akik nem vásárolják meg a kiegészítőt - ők egy ingyenes frissítést kapnak a megjelenés környékén.

Az Expansion Pass már előrendelhető az eShop felületén - £26.99 / $29.99 árcédulával kísérve. A The Isle of Armor előre láthatóan június végén jelenik meg, míg a The Crown Tundra valamikor 2020 végére várható. Természetesen kizárólag Nintendo Switch platformra.

[33] sQr
Jan 09., Thursday 23:44 #4
Válasz theSickness (#1) üzenetére
Pár hét alatt 6 millió eladott példány. Egyik legsikeresebb Switch cím. Nincs min csodálkozni.

Viszont minden Pokemont megkap mindenki egy ingyenes frissítéssel, ahogy fentebb is írtam. Az szimpatikus lépés.
Twitter: sequeeer | PSN / XBL: Kérdezd!
[24] CeXzer
Jan 09., Thursday 23:43 #3
Válasz theSickness (#1) üzenetére
Ja és több, mint 200 pokemont ad a két kiegészítő, az a fele az alap játéknak. Ha a területek mérete is ehhez igazodik, pont értékben van.
Don't blink. Don't even blink. Blink and you're dead. Don't turn your back. Don't look away. And don't blink. Good luck.
[24] CeXzer
Jan 09., Thursday 23:40 #2
Válasz theSickness (#1) üzenetére
Mitől tartják ócska iparosmunkanak? A legtöbb kritikát a pokedex lefelezeserol olvastam, de mivel a grafika igen erős fejlődésen esett át, ezen én egyáltalán nem lepődtem meg, az lett volna inkább nagy respect, ha nem így történik. Más tekintetben semmivel se rosszabb, mint a régiek. Egyébként nekem az a fura, hogy a remakeket pedig simán megvettek a rajongok, merthogy az red meg blue, miközben ugyanez a játék csak más környezetben, viszont negyed ennyi (és így nyolcad annyi, mint az előző részben) pokemonnal.
Don't blink. Don't even blink. Blink and you're dead. Don't turn your back. Don't look away. And don't blink. Good luck.
Jan 09., Thursday 20:49 #1
A legtöbb rajongó által ócska iparosmunkának tartott játék kap egy fél játék árába kerülő kiegészítést? Ez egészen nem Nintendós, bár voltak már ocsmány húzásaik.
Nem kapok privát üzeneteket az oldalon, ne is írj! :)