DBZ: Kakarot: csillagharcos nevelgetés
Eddig 1 hozzászólás
ne5h
2020. January 09.
Thursday 09:17


A jövő héten éerkező Dragon Ball Z: Kakarot ízig-vérig akció-RPG lesz, ezt pedig mi sem bizonyítja jobban, mint hogy a fenti részletes bemutató kizárólag a játékban található karakterfejlesztési lehetőségekkel foglalkozik. Ennke tanúsága szerint a harcokon túl fejlődhetünk evéssel, gyűjtögetéssel, edzéssel és az úgynevezett közösségi táblák segítségével.

Az új előzetes mellé pedig befutott a hír, miszerint a Kakarot története 40 órára rúg, aki viszont minden mellékes tevékenységet teljesíteni akar, az akár a 100 órás határt is elérheti.

A Dragon Ball Z: Kakarot január 17-én jelenik meg PC-re, PS4-re és Xbox One-ra.

[2] Dark T
Jan 09., Thursday 13:54 #1
Ez mind szep es jo de egyszeruen hanyni tudnek mar a Z tortenettol.
Friss hírek

30 | Gamer365 Podcast 2020 június - The Last of Us 2 távSpeciál

Bár felvettük már pár napja, most már elérkezettnek látjuk az időt - valószínű te is a végére értél már a Last of Us 2-nek, ha a játék érdekelt, és rajtatartottad a szemed a megjelenésen. Spoileresen beszélgetünk az idei év egyik legizgalmasabb játékáról.

1019 | [Maradj otthon és nyerd meg!] SpongeBob SquarePants: BFBB (PC)

Mindannyiunk életén nyomot hagy a jelenlegi helyzet. A felelős játékos otthon marad és pozitívan tekint a jövőbe, mi pedig a Gamer365-nél azon fáradozunk, hogy jó kedvvel töltsük együtt az időt, és ne lankadjon játékos kedv. SpongyaBob érkezik kettes dagállyal - egy PC kódot sorsolunk ki a játékból!

10 | The Last of Us Part II - innen indulj!

A Last of Us Part II az év talán egyik legjobban várt megjelenése, amelyet hihetetlen várakozás, felfordulás és fogadtatás övezett. Összeszedtük nektek egy helyre a legfontosabb tartalmainkat, ha a játékkal kapcsolatban szeretnél információhoz jutni, vagy a fórumtársakkal kibeszélni a látottakat.

wiiu 7 | [Nézd velünk] Nintendo Treehouse

Paper Mario: The Origami King! Na meg egy kis meglepetés.

15 | [Szivárgás365] Far Cry 6

Idő előtt bemutatkozott a széria következő része.

2 | Megjelent a konzolos CrossCode

JRPG és akció keverék, maximumpixelre pörgetve.

2 | Crash mobilokon is támad

Bemutatkozott a pletykált endless runner.

18 | Tomb Raider kollekció közeleg

A Square Enix augusztus végén be is mutatja.