Mindenki az új Switch modellről beszél
Eddig 4 hozzászólás
ne5h
2020. January 07.
Tuesday 08:30


A Nintendo az elmúlt egy évben sikeresen dobott a piacra két új modellt a Switch-ből, hiszen a kizárólag handheld játékra fókuszáló Switch Lite mellett az alapgép is kapott egy ráncfelvarrást az erősebb akkumulátorral rendelkező verzió képében.

A jelek szerint azonban itt még nem áll meg a Nintendo, hiszen egyre több helyről érkeznek olyan hírek, miszerint a kiotóiak idén előállnak egy új Switch modellel. A híresztelések a Wall Street Journaltől kezdve a Forbes-on át sok helyen felbukkantak, a DigiTimes pedig úgy tudja, hogy a cég az első negyedév végén kezdi meg a "Switch Pro" gyártását, így az akár már az év közepén a boltokba is kerülhetne.

Bár egyelőre a fentiek mindössze pletykaként kezelendőek, nem lenne meglepő, ha lenne valóságalapjuk. A Nintendo a Switch korábbi változtatásaival a felhasználói igények kiszolgálására is törekedtek, ahogy azt sem szabad elfelejteni, hogy ez egy megfelelő lépés lenne az év végén érkező Xbox Series X és a PlayStation 5 ellen.

[20] herooftime
Jan 12., Sunday 11:59 #4
Válasz Joel1970 (#3) üzenetére
4Kban nem, de mivel alap switchen dinamikus fullHD, egy erősebb gépen talán 2K és esetleg HDR, és esetleg 720p helyett 1080p lesz handheld módban, és a kompatibilitás miatt ugyanakkora tablet de kisebb káva is lehet.

Csak tippeltem de van hely fejlődni.
Pixiv, Fantia, DLsite, Nicovideo, Bilibili, Nintendo
[15] Joel1970
Jan 07., Tuesday 21:07 #3
Az a baj,hogy a Pro- val sem lesz elég erős a gép.Tuti,hogy a Mário Odyssey nem fog 4K-ban menni.Ha mégis,akkor veszek egyet.
1980-ban született férfi vagyok.
Jan 07., Tuesday 10:40 #2
Nagyon szeretem a Switchet és a feleségem is, kb a generáció konzolja nálam, minden apró kis hülyesége ellenére. Főleg úgy, hogy Wii U nálam kimaradt. Ha jönne egy Pro, biztosan cserélném a sima Switchem rá, abban az esetben, ha a kiegészítők, joy-conok kompatibilisek maradnának.
XBOX Live: GabeN306HUN / Steam: GabeN306HUN / PSN: GabeN406HUN (magyar profil), GabeN306HUN (angol profil) / Nintendo: GabeN306HU (SW-4105-6043-6441)
[15] grosy
Jan 07., Tuesday 10:15 #1
A fém burkolat bejönne, akkor best buy lenne egyből.
Friss hírek

19 | Gamer365 Podcast 2020 június - The Last of Us 2 távSpeciál

Bár felvettük már pár napja, most már elérkezettnek látjuk az időt - valószínű te is a végére értél már a Last of Us 2-nek, ha a játék érdekelt, és rajtatartottad a szemed a megjelenésen. Spoileresen beszélgetünk az idei év egyik legizgalmasabb játékáról.

1019 | [Maradj otthon és nyerd meg!] SpongeBob SquarePants: BFBB (PC)

Mindannyiunk életén nyomot hagy a jelenlegi helyzet. A felelős játékos otthon marad és pozitívan tekint a jövőbe, mi pedig a Gamer365-nél azon fáradozunk, hogy jó kedvvel töltsük együtt az időt, és ne lankadjon játékos kedv. SpongyaBob érkezik kettes dagállyal - egy PC kódot sorsolunk ki a játékból!

10 | The Last of Us Part II - innen indulj!

A Last of Us Part II az év talán egyik legjobban várt megjelenése, amelyet hihetetlen várakozás, felfordulás és fogadtatás övezett. Összeszedtük nektek egy helyre a legfontosabb tartalmainkat, ha a játékkal kapcsolatban szeretnél információhoz jutni, vagy a fórumtársakkal kibeszélni a látottakat.

4 | Rockstar Games: AAA. Nyílt világ. VR!

A Sydney-i stúdió meglepően nyíltan kotyogott a projektről.

pc,xbox1,ps4 8 | DiRT 5: 120 képkocka mindkét konzolon

A következő generációs verziók támogatják a nagyobb képfrissítést.

pc,xbox1,ps4,wiiu 1 | Windbound: 21 perc gameplay

Alapos pillantást vethetünk a projektre, fejlesztői kommentárral.

7 | [Nézd velünk] Ubisoft Forward

A francia kiadó is megtartja természetesen az E3 körüli műsorát.

2 | [Nézd velünk] Devolver Direct 2020

Idén sem maradunk morbid humor és indie játékok nélkül.