Jedi: Fallen Order: a fénykardozás pillanatai
Eddig 15 hozzászólás
ne5h
2019. December 11.
Wednesday 14:09


A Star Wars Jedi: Fallen Orderrel kapcsolatban a Respawn már a megjelenés előtt beharangozta, hogy egy utólagos patch keretében fog a játékba kerülni a Photo mode. A jelek szerint ez a héten érkező patch-nek köszönhetően megtörténni, ráadásul a képek készítése előtt lehetőségünk lesz extra fényforrásokat elhelyezni, amivel a sötétebb területek is kellő megvilágítást kaphatnak.

A patch másik nagy újdonsága, hogy a történet egy bizonyos pontjától a fénykard kinézetét befolyásoló elem eltávolítható lesz a pályákon található munkapadoknál.

A fentieken túl a patch néhány ismertebb problémára is megoldást nyújt, melyek a játék egyes pontjain megakaszthatták a továbbjutást.

Dec 12., Thursday 10:47 #15
Válasz soliduss (#11) üzenetére
Azért vannak ott nyitottabb szakaszok is.
Nem kapok privát üzeneteket az oldalon, ne is írj! :)
Dec 12., Thursday 10:27 #14
Válasz skiz0 (#13) üzenetére
Így van, erre próbáltam csak célozni. Távolról sem tökéletes és nyilván nem célszerű egy lapon említeni a From akármelyik játékával, még ha a harcrendszerrel próbálták a Sekiro alapjai másolni (a kivitelezéstől most tekintsünk el). De ez elsőre egy korrekt teljesítmény a Respawntól, az alapok megvannak, remélhetőleg ők is pontosan látják hol/hogyan lehet és/vagy kell továbblépni egy második részhez.
I am such a B.A.
[16] skiz0
Dec 12., Thursday 9:16 #13
Válasz ne5h (#10) üzenetére
Persze, én sem mondom, hogy szar lenne a játék, mert akkor nyilván nem csúszott volna bele ennyi idő sem, de bőven van mit csiszolni rajta. De ahhoz képest, hogy Respawn első ilyen játéka, ahhoz képest nem lett rossz
PSN: mucsacso
[16] skiz0
Dec 12., Thursday 9:15 #12
Válasz soliduss (#11) üzenetére
Szerintem nagyszerű lett, storyban is (már amit sikerült felfognia az embernek persze belőle ) - a zárt tér pedig nyilván direkt lett így kitalálva, de megértem, ha feszélyez ez valakit
PSN: mucsacso
[48] soliduss
Dec 12., Thursday 8:07 #11
Válasz skiz0 (#7) üzenetére
Control? elég közepes lett szerintem.Az, hogy végig egy Zárt térben bolyongunk engem egy picit frusztrál.
Dec 11., Wednesday 22:13 #10
Válasz p.jay (#6) üzenetére
Jelölni akármelyik játékot lehet GOTY-ra.

Bár alapvetően egyetértek, azért annyit hozzátennék, hogy a backtracking döntő többsége teljesen opcionális, a kusztomizáció pedig részben emiatt silány.

Remélem a második részben Merrin nagyobb szerepet kap, akár főszereplőként is (ha nem hoznak be új gárdát), vele a Respawn kicsit kísérletezőbb lehetne a mechanikák tekintetében, az úgyis jobban fekszik nekik. Minden hibája ellenére én összességében nem bántam meg, hogy az utolsó pontjáig kimaxoltam a Fallen Ordert, de nyilván látom, hogy hol kéne fejlődnie a továbbiakban.
I am such a B.A.
[36] kiső
Dec 11., Wednesday 20:59 #9
Válasz skiz0 (#7) üzenetére
Én az első bolygó után befejeztem. Ha nem SW világban játszódna, a kutya nem foglalkozna vele.
[73] zaz
Dec 11., Wednesday 20:14 #8
Válasz skiz0 (#7) üzenetére
+1
psnid: zaz_hun gamertag:kovacskati PSN:zaz-hun Gamecenter:zaz-hun
[16] skiz0
Dec 11., Wednesday 19:35 #7
Válasz p.jay (#6) üzenetére
GOTY nagy lóf*szt, azt..

Control megeszi reggelire oda-vissza minden téren, ezt már így a 4. bolygón fixen elmondhatom a Jedinél.. csak itt a frencsájz meg a sokkal agresszívebb és nagyobb kiadói marketing bőven nagyobb előszelet nyújtott a Jedinek

Nem rossz próbálkozás Respawn-éktól első TPS-nek, de igen, minden részével _SAJNOS_ egyet kell értsek veled... el lehet vele lenni, de olyan félkész, sótlan sokszor, és igen is, kurvaronda tud lenni itt-ott, csont max grafon is

Harc sokszor rohadt lassú és tényleg pontatlan, sokszor kb. már-már input lagot érzek, közelébe nem ér egyik FROM címnek sem

Fast travel tényleg kéne, a térkép pedig egy okádék szar, úgy ahogy van GOTY, jajaajajaja
PSN: mucsacso
[12] p.jay
Dec 11., Wednesday 18:21 #6
Ezen a jatekon mar ez sem segit! 🤔

Kommersz sci-fi, mindenhonnan osszeollozott jatekmenet, ocska terkep, felesleges, idohuzasra jatszo backtracking, silany kosztumizacio, pontatlan, lassu, kiszamithatatlan harcrendszer / Sekirohoz hasonlo, persze, az almaikban esetleg /, okszerutlen " bonfire", pocsek animacio / a fohos ugy fut mint aki beszart /, gyenge boss harcok.

Olvasom, tobb portalon is goty eselyes. Oreg vagyok mar, kiegtem / siman lehet / vagy egy parallel univerzumban elek, ott ahol egy Star Wars JFO meg sem bírja szoritani a Sekirot. De meg az Outer Worlds vagy a Control is jobb a Respawn gyongyszemenel.
Szerintem.
[33] sQr
Dec 11., Wednesday 17:25 #5
Photo módot minden játékba!

[ itt is szörnyen hiányzott a végigjátszás alatt ]
Twitter: sequeeer | PSN / XBL: Kérdezd!
[39] Hunk2
Dec 11., Wednesday 16:59 #4
Válasz zsozsa (#3) üzenetére
Nem csak.én kértem ezt kis jézuskától.
"Élni és élni hagyni"
[48] zsozsa
Dec 11., Wednesday 16:13 #3
Mire meghozza a Jézuska, egész kiforrja magát!
Dzsézon Tetem a Transplanter
Dec 11., Wednesday 15:56 #2
Jobban örültem volna a gyorsutazásnak a pihenőhelyek között.
[55] axl
Dec 11., Wednesday 15:18 #1
Dicséretes.
Minden játék szerepjáték
Friss hírek

847 | [Nyerd meg!] Just Cause 4 (XO)

Bár túlvagyunk már a karácsonyon, a Gamer365 nyereményjátéka nem áll le - teljes verziós játékokért játszhatsz mindenféle platformon! Hogy mi a következő cím? Utazzunk diktátorföldjére, és tegyünk rendet újfent Ricoval, a Just Cause 4 Xbox One verziójában!

23 | [mcmacko] Control: öt pont, amitől plafonra mászom

Megszámlálhatatlan mennyiségű GOTY díj, egekbe szárnyaló finnek, kövér értékelések a sajtó hasábjain. A Control tényleg megcsinálta a 2019-es évet, és sokunkat is – azonban az elégedettség tükre mögött lehet egy alternatív dimenzió is. Ide néztünk most be.

wiiu 27 | [V.Miki] Hogyan lett limitált Switchem?

Aki a Dragon Quest-et szereti, emellett pedig Switch tulaj is, annak a Dragon Quest XI nintendós kiadása kész fesztivál volt. De mi a helyzet a csak Japánban kapható limitált Switch kiadással? Nos, ez ám csak az igazi örömünnep. Helyzetjelentés Veres Miki kollégánk tollából.

ps4 12 | Nioh 2: Story trailer

A feudális Japán véget nem érő, őrült harca. Meg a sajátunk!

3 | Stardew Valley: 10 millió eladott példány

Hiába csengetsz, mindenki a kertben van. Vagy egy dungeon mélyén.

7 | Switchre jön a Knigths and Bikes

Szinte Switchre termett a Double Fine játéka.

ps4 2 | Dawn of Fear: bejelentés

Garázsprojekt tiszteleg a klasszikusok előtt.

pc,xbox1 32 | Project: MARA leleplezés

Itt a Ninja Theory harmadik jelenleg fejlesztés alatt álló projektje.