Skatebird: madár a deszkán
Eddig 2 hozzászólás
mcmacko
2019. December 10.
Tuesday 23:44


Volt már idén sólyom a Falcon Age-ben, liba a Goose Game-ben, jövőre pedig deszkázó madirkók csapatják majd Trasher magazinok között a Skatebirdben, amely elsősorban Nintendo Switchre készül. Jópofaság-bombával töltött friss trailer fentebb.

[55] axl
Dec 11., Wednesday 10:08 #2
Válasz Travis (#1) üzenetére
A Skater XL és a Session is jópofának tűnik képek / videók alapján. Jelenleg sajnos mindkettő csak PC-n érhető el, Early Access formában, ami egyfelől azt jelenti, hogy még erősen félkészek (ami vagy változik idővel, vagy nem), másrészről viszont bármi lehet belőlük, akár konzolverziók is (a kontrollerrel történő irányítást olyan szinten támogatják, hogy anélkül nem is lehet játszani velük).
Minden játék szerepjáték
[4] Travis
Dec 11., Wednesday 9:07 #1
Fájóan hiányzik már egy NORMÁLIS deszkás játék a piacról.
Friss hírek

846 | [Nyerd meg!] Just Cause 4 (XO)

Bár túlvagyunk már a karácsonyon, a Gamer365 nyereményjátéka nem áll le - teljes verziós játékokért játszhatsz mindenféle platformon! Hogy mi a következő cím? Utazzunk diktátorföldjére, és tegyünk rendet újfent Ricoval, a Just Cause 4 Xbox One verziójában!

23 | [mcmacko] Control: öt pont, amitől plafonra mászom

Megszámlálhatatlan mennyiségű GOTY díj, egekbe szárnyaló finnek, kövér értékelések a sajtó hasábjain. A Control tényleg megcsinálta a 2019-es évet, és sokunkat is – azonban az elégedettség tükre mögött lehet egy alternatív dimenzió is. Ide néztünk most be.

wiiu 27 | [V.Miki] Hogyan lett limitált Switchem?

Aki a Dragon Quest-et szereti, emellett pedig Switch tulaj is, annak a Dragon Quest XI nintendós kiadása kész fesztivál volt. De mi a helyzet a csak Japánban kapható limitált Switch kiadással? Nos, ez ám csak az igazi örömünnep. Helyzetjelentés Veres Miki kollégánk tollából.

1 | >observer_ 2! Készül a folytatás?

Segélyhívás érkezett. Horrort és cyberpunkot emlegetnek benne.

2 | Apex Legends: plusz 1 a ráadás

Az első részletek a negyedik szezonról.

ps4 13 | Nioh 2: Story trailer

A feudális Japán véget nem érő, őrült harca. Meg a sajátunk!

3 | Stardew Valley: 10 millió eladott példány

Hiába csengetsz, mindenki a kertben van. Vagy egy dungeon mélyén.

7 | Switchre jön a Knigths and Bikes

Szinte Switchre termett a Double Fine játéka.