The Suicide of Rachel Foster: Ragyogás újratöltve
Eddig 0 hozzászólás
mcmacko
2019. December 09.
Monday 13:51


Február 19-én érkezik egy pici olasz stúdióból a The Suicide of Rachel Foster, amely egy (ön)gyilkossági rejtély megoldását tűzi ki a kalandor főszereplő céljául. A program egy érdekes belső nézetű narratív kaland lesz, némi horrorral nyakonöntve.

A program 2020 későbbi szakaszában PS4 és XO platformokon is debütál majd. Kiadóként a Daedalic bábáskodik a projekt felett.

Mi amúgy a következő hivatkozási pontokat találtuk a trailerben: Ragyogás, Twin Peaks, Life is Strange, Gone Home... Ti milyen referenciákat fedeztetek fel a bemutatóban?

Friss hírek

847 | [Nyerd meg!] Just Cause 4 (XO)

Bár túlvagyunk már a karácsonyon, a Gamer365 nyereményjátéka nem áll le - teljes verziós játékokért játszhatsz mindenféle platformon! Hogy mi a következő cím? Utazzunk diktátorföldjére, és tegyünk rendet újfent Ricoval, a Just Cause 4 Xbox One verziójában!

23 | [mcmacko] Control: öt pont, amitől plafonra mászom

Megszámlálhatatlan mennyiségű GOTY díj, egekbe szárnyaló finnek, kövér értékelések a sajtó hasábjain. A Control tényleg megcsinálta a 2019-es évet, és sokunkat is – azonban az elégedettség tükre mögött lehet egy alternatív dimenzió is. Ide néztünk most be.

wiiu 27 | [V.Miki] Hogyan lett limitált Switchem?

Aki a Dragon Quest-et szereti, emellett pedig Switch tulaj is, annak a Dragon Quest XI nintendós kiadása kész fesztivál volt. De mi a helyzet a csak Japánban kapható limitált Switch kiadással? Nos, ez ám csak az igazi örömünnep. Helyzetjelentés Veres Miki kollégánk tollából.

ps4 12 | Nioh 2: Story trailer

A feudális Japán véget nem érő, őrült harca. Meg a sajátunk!

3 | Stardew Valley: 10 millió eladott példány

Hiába csengetsz, mindenki a kertben van. Vagy egy dungeon mélyén.

7 | Switchre jön a Knigths and Bikes

Szinte Switchre termett a Double Fine játéka.

ps4 2 | Dawn of Fear: bejelentés

Garázsprojekt tiszteleg a klasszikusok előtt.

pc,xbox1 32 | Project: MARA leleplezés

Itt a Ninja Theory harmadik jelenleg fejlesztés alatt álló projektje.