Marvel's Avengers: olvasmányos előzmény
Eddig 1 hozzászólás
ne5h
2019. December 08.
Sunday 21:15


Az egyre terebélyesedő élőszereplős univerzumhoz hasonló bánásmódban részül a Marvel szuperhőscsapatának legfrissebb játékadaptációja, a Marvel's Avengers is, nemrég ugyanis kiderült, hogy a játék egy előzménytörténettel fog gazdagodni, méghozzá regény formájában.

A Marvel's Avengers: The Extinction Key a játék kezdetét adó A-Day előtti világot mutatja bel, valamint természetesen egy konfliktusra is számíthatunk, amikor a hősök csapata a Zodiac nevű ősi szervezet ellen veszi fel a harcot. A könyv érdekessége, hogy a játékban már bemutatott karaktereken túl például Doctor Strange és a SHIELD néhány ügynöke is feltűnik benne, így ez akár azt is jelentheti, hogy velük a Crystal Dynamics játékában is találkozni fogunk.

A The Extinction Key március 31-én jelenik meg, a készítő Titan Books pedig ezen kívül még egy könyvvel biztosan készül a játék mellé, hiszen szeptember 1-jén fog megjelenni a Marvel’s Avengers: The Art of the Game, mely a névből könnyen kitalálhatóan a játék különálló artbookja lesz.

[23] bandee23
Dec 08., Sunday 23:06 #1
Szukits itthon is kiadja a Titan books Marvel könyvsorozatát. Remélem ez is megjelenik.
NNID: bandee23 3DS: 2552-2406-9956 Switch: SW-1593-2224-3235. PSN: kalmanlehocz
Friss hírek

793 | [Maradj otthon és nyerd meg!] SECRET NEIGHBOR (PC)

Mindannyiunk életén nyomot hagy a jelenlegi helyzet. A felelős játékos otthon marad és pozitívan tekint a jövőbe, mi pedig a Gamer365-nél azon fáradozunk, hogy jó kedvvel töltsük együtt az időt, és ne lankadjon játékos kedv. Most négyen nézhetnek át PC-n a szomszéd padlására!

20 | Gamer365 podcast 2020 május - újratöltve

Távelérésből folytatjuk a podcast sorozatunkat. Olyan izgalmas témákat hoztunk megint, mint az Unreal 5 bemutató, és a hozzá tartozó jóslásaink. Emellett beszélünk egy kicsit a 2018-as God of Warról, az Uncharted 4-ről (ha már grafikai csúcsteljesítmény), szóba kerül a Ghost of Jucika, és a Snyder-vágás is.

xbox1 13 | Gamer365 Podcast - Inside Xbox kibeszélő

Gőzerővel robogunk a nyár felé, nagyokat nyújtózkodunk a kis karanténunkban, miközben kint süt a nap és csipognak az xbox-ok. Önjelölt ludofilharmónikus podkesztránk pedig ezen apropóból menten színpadra penderült, hogy megvizsgálja, miként zendülnek az első tónusok az új gépből.

8 | Valorant: jöhet konzolokra is?

A Riot már kísérletezik a portolással.

27 | Bukdácsol Switchen az Outer Worlds

A Digital Foundry vitte pixelszámlálóba a játékot.

1 | Desperados III: mini-vadnyugat

Makettasztalon pörög a western-akció!

0 | SpongeBob: horda mód a felújított kiadásban

Traileren nézhetjük a friss multiplayer lehetőséget.

0 | The Fabled Woods: indie sétaszim az erdőből

A fejlesztők a Firewatch-ot emlegetik fő ihletként.