Marvel's Avengers: olvasmányos előzmény
Eddig 1 hozzászólás
ne5h
2019. December 08.
Sunday 21:15


Az egyre terebélyesedő élőszereplős univerzumhoz hasonló bánásmódban részül a Marvel szuperhőscsapatának legfrissebb játékadaptációja, a Marvel's Avengers is, nemrég ugyanis kiderült, hogy a játék egy előzménytörténettel fog gazdagodni, méghozzá regény formájában.

A Marvel's Avengers: The Extinction Key a játék kezdetét adó A-Day előtti világot mutatja bel, valamint természetesen egy konfliktusra is számíthatunk, amikor a hősök csapata a Zodiac nevű ősi szervezet ellen veszi fel a harcot. A könyv érdekessége, hogy a játékban már bemutatott karaktereken túl például Doctor Strange és a SHIELD néhány ügynöke is feltűnik benne, így ez akár azt is jelentheti, hogy velük a Crystal Dynamics játékában is találkozni fogunk.

A The Extinction Key március 31-én jelenik meg, a készítő Titan Books pedig ezen kívül még egy könyvvel biztosan készül a játék mellé, hiszen szeptember 1-jén fog megjelenni a Marvel’s Avengers: The Art of the Game, mely a névből könnyen kitalálhatóan a játék különálló artbookja lesz.

[23] bandee23
Dec 08., Sunday 23:06 #1
Szukits itthon is kiadja a Titan books Marvel könyvsorozatát. Remélem ez is megjelenik.
NNID: bandee23 3DS: 2552-2406-9956 Switch: SW-1593-2224-3235. PSN: kalmanlehocz
Friss hírek

846 | [Nyerd meg!] Just Cause 4 (XO)

Bár túlvagyunk már a karácsonyon, a Gamer365 nyereményjátéka nem áll le - teljes verziós játékokért játszhatsz mindenféle platformon! Hogy mi a következő cím? Utazzunk diktátorföldjére, és tegyünk rendet újfent Ricoval, a Just Cause 4 Xbox One verziójában!

23 | [mcmacko] Control: öt pont, amitől plafonra mászom

Megszámlálhatatlan mennyiségű GOTY díj, egekbe szárnyaló finnek, kövér értékelések a sajtó hasábjain. A Control tényleg megcsinálta a 2019-es évet, és sokunkat is – azonban az elégedettség tükre mögött lehet egy alternatív dimenzió is. Ide néztünk most be.

wiiu 27 | [V.Miki] Hogyan lett limitált Switchem?

Aki a Dragon Quest-et szereti, emellett pedig Switch tulaj is, annak a Dragon Quest XI nintendós kiadása kész fesztivál volt. De mi a helyzet a csak Japánban kapható limitált Switch kiadással? Nos, ez ám csak az igazi örömünnep. Helyzetjelentés Veres Miki kollégánk tollából.

1 | >observer_ 2! Készül a folytatás?

Segélyhívás érkezett. Horrort és cyberpunkot emlegetnek benne.

2 | Apex Legends: plusz 1 a ráadás

Az első részletek a negyedik szezonról.

ps4 14 | Nioh 2: Story trailer

A feudális Japán véget nem érő, őrült harca. Meg a sajátunk!

3 | Stardew Valley: 10 millió eladott példány

Hiába csengetsz, mindenki a kertben van. Vagy egy dungeon mélyén.

7 | Switchre jön a Knigths and Bikes

Szinte Switchre termett a Double Fine játéka.