Solatorobo és a remake-ek körüli kérdőjel
Eddig 1 hozzászólás
mcmacko
2019. December 08.
Sunday 17:51


Emlékeztek a Solatorobo-ra? A Nintendo DS kínálat egy kései kiemelkedő darabja volt a CyberConnect2 játéka. Hiroshi Matsuyama, a cég direktora válaszolt a rajongók kérdésére egy Q&A lehetőség keretein belül. A remake lehetőségét pedzegető fanokat kellett csitítania a mesternek, aki azzal nyugtatta a kérdezőket, hogy nem vetett el semmit, bár megerősíteni sem tudta a felújítások utáni igény megvalósulását. Iparági szempontokból ezt miként kell elképzelnünk?

Hát úgy, hogy az újrakiadás lehetősége ott van a levegőben, de kicsit nehéz a két képernyőre és érintőpanelre tervezett játék modern platformokra való integrálása. 100.000 eladott példánnyal nem tartozik a Solatorobo sem a Bandai Namco legnagyobb kiadói sikerei közé, ami újabb kérdéseket vet fel. A CyberConnect2 több játékának újrakiadása, HD újrakeverése is felmerült már a cégnél, olyan apropóból, hogy a fiatalabb játékosok is megismerkedhessenek a 3DS/DS kínálat mára obskúrussá váló finomságaival. De az ipar még talán nem tart ott, hogy ezek a felújítások elkészülhessenek.

Addig míg ezek az idők nem köszöntenek be, nosztalgiázzunk kicsit a játék Gamer365-ös tesztjével: KATT

Dec 08., Sunday 19:03 #1
Kevés játékos sikerült jó áron beszereznem életem során...de azért ennek örültem mikor akciósan megvettem a media marktba 3000 forintért !
Friss hírek

12 | Gamer365 Podcast 2020 március

A Gamer365 Podcast felül a nextgen hype-vonatra és kielemezzük a hét két legfontosabb témáját, azaz a frissen bemutatkozott Xbox Series X hardvert és a PS5 specifikációját! Készítsétek hát, a bespajzolt csipszet, amíg mi kibeszéljük, mit tud az új chipset!

ps4 320 | Kék villám: ezt tudja majd a PlayStation 5!

Tessék, eljött az idő, Mark Cerny lerántotta a leplet a napokban bemutatkozott Xbox Series X ellenfeléről, a PlayStation 5-ről. Bár izgalmas, popcornra csábító nagybemutatót nem kaptunk, egy korrekt technikai prezentációban mutatkozott be az új hardver. Erre tessék!

xbox1 156 | Xbox Series X: itt a hivatalos hardverspecifikáció

Mekkora? Mi van benne? Milyen gyors? Hogy működik? Többek között ezekre kapunk választ a Microsoft hivatalos jelentéséből. Összeszedtük nektek a legfontosabb infókat, hogy ne maradjatok kérdőjelek nélkül.

xbox1 0 | [InsideX] Atomicrops bejelentés

A Stardew Valley rossz társaságba keveredett. Ez lett belőle.

pc,xbox1,ps4,wiiu 0 | [InsideX] The Last Campfire első percek

A Hello Games először engedett bepillantást a játékmenetbe.

pc,xbox1 1 | [InsideX] Gears Tactics kisokos és megjelenés

5 dolog amit tudnod kell a körökre osztott felvonásról!

pc,xbox1 2 | [InsideX] Game Pass érkezők és távozók

A kegyetlen bolygóra ingyenes utat kínálnak például!

pc,xbox1 0 | [InsideX] Grounded trailer és Game Preview

A legfrissebb részletek az Obsidian Entertainment új játékáról.