Solatorobo és a remake-ek körüli kérdőjel
Eddig 1 hozzászólás
mcmacko
2019. December 08.
Sunday 17:51


Emlékeztek a Solatorobo-ra? A Nintendo DS kínálat egy kései kiemelkedő darabja volt a CyberConnect2 játéka. Hiroshi Matsuyama, a cég direktora válaszolt a rajongók kérdésére egy Q&A lehetőség keretein belül. A remake lehetőségét pedzegető fanokat kellett csitítania a mesternek, aki azzal nyugtatta a kérdezőket, hogy nem vetett el semmit, bár megerősíteni sem tudta a felújítások utáni igény megvalósulását. Iparági szempontokból ezt miként kell elképzelnünk?

Hát úgy, hogy az újrakiadás lehetősége ott van a levegőben, de kicsit nehéz a két képernyőre és érintőpanelre tervezett játék modern platformokra való integrálása. 100.000 eladott példánnyal nem tartozik a Solatorobo sem a Bandai Namco legnagyobb kiadói sikerei közé, ami újabb kérdéseket vet fel. A CyberConnect2 több játékának újrakiadása, HD újrakeverése is felmerült már a cégnél, olyan apropóból, hogy a fiatalabb játékosok is megismerkedhessenek a 3DS/DS kínálat mára obskúrussá váló finomságaival. De az ipar még talán nem tart ott, hogy ezek a felújítások elkészülhessenek.

Addig míg ezek az idők nem köszöntenek be, nosztalgiázzunk kicsit a játék Gamer365-ös tesztjével: KATT

Dec 08., Sunday 19:03 #1
Kevés játékos sikerült jó áron beszereznem életem során...de azért ennek örültem mikor akciósan megvettem a media marktba 3000 forintért !
Friss hírek

848 | [Nyerd meg!] Just Cause 4 (XO)

Bár túlvagyunk már a karácsonyon, a Gamer365 nyereményjátéka nem áll le - teljes verziós játékokért játszhatsz mindenféle platformon! Hogy mi a következő cím? Utazzunk diktátorföldjére, és tegyünk rendet újfent Ricoval, a Just Cause 4 Xbox One verziójában!

23 | [mcmacko] Control: öt pont, amitől plafonra mászom

Megszámlálhatatlan mennyiségű GOTY díj, egekbe szárnyaló finnek, kövér értékelések a sajtó hasábjain. A Control tényleg megcsinálta a 2019-es évet, és sokunkat is – azonban az elégedettség tükre mögött lehet egy alternatív dimenzió is. Ide néztünk most be.

wiiu 27 | [V.Miki] Hogyan lett limitált Switchem?

Aki a Dragon Quest-et szereti, emellett pedig Switch tulaj is, annak a Dragon Quest XI nintendós kiadása kész fesztivál volt. De mi a helyzet a csak Japánban kapható limitált Switch kiadással? Nos, ez ám csak az igazi örömünnep. Helyzetjelentés Veres Miki kollégánk tollából.

3 | >observer_ 2! Készül a folytatás?

Segélyhívás érkezett. Horrort és cyberpunkot emlegetnek benne.

2 | Apex Legends: plusz 1 a ráadás

Az első részletek a negyedik szezonról.

ps4 22 | Nioh 2: Story trailer

A feudális Japán véget nem érő, őrült harca. Meg a sajátunk!

5 | Stardew Valley: 10 millió eladott példány

Hiába csengetsz, mindenki a kertben van. Vagy egy dungeon mélyén.

7 | Switchre jön a Knigths and Bikes

Szinte Switchre termett a Double Fine játéka.