Pillars of Eternity II: konzolos lángolás jövőre
Eddig 1 hozzászólás
ne5h
2019. December 05.
Thursday 12:45


Januárban konzolokon is elérhetővé válik a Pillars of Eternity II eddigi legteljesebb kiadása, a Deadfire Ultimate Edition. Ebben az alapjáték mellett minden bővítményt megtalálunk, név szerint a Beast of Winter, a Seeker, Slayer, Survivor és a Forgotten Sanctum hármasát.

Ha valaki fizikai formában szeretné beszerezni,lecsaphat az Ultimate Collector’s Editionre, melyben a játék mellett egy szobor, egy kulcstartó és egy matrica lapul majd.

A Pillars of Eternity II: Deadfire Ultimate Edition január 28-án jelenik meg PS4-re és Xbox One-ra, a Switch-es port később érkezzik, erről jövőre osztanak meg további részleteket.

[11] frg_dnl
Dec 06., Friday 19:36 #1
A Divinity Original Sin 2 végigjátszása óta én is rákaptam a CRPG játékokra, már belekezdtem a PoE-be és a 2. részt sem szeretném kihagyni.
Friss hírek

12 | Gamer365 Podcast 2020 március

A Gamer365 Podcast felül a nextgen hype-vonatra és kielemezzük a hét két legfontosabb témáját, azaz a frissen bemutatkozott Xbox Series X hardvert és a PS5 specifikációját! Készítsétek hát, a bespajzolt csipszet, amíg mi kibeszéljük, mit tud az új chipset!

ps4 320 | Kék villám: ezt tudja majd a PlayStation 5!

Tessék, eljött az idő, Mark Cerny lerántotta a leplet a napokban bemutatkozott Xbox Series X ellenfeléről, a PlayStation 5-ről. Bár izgalmas, popcornra csábító nagybemutatót nem kaptunk, egy korrekt technikai prezentációban mutatkozott be az új hardver. Erre tessék!

xbox1 156 | Xbox Series X: itt a hivatalos hardverspecifikáció

Mekkora? Mi van benne? Milyen gyors? Hogy működik? Többek között ezekre kapunk választ a Microsoft hivatalos jelentéséből. Összeszedtük nektek a legfontosabb infókat, hogy ne maradjatok kérdőjelek nélkül.

xbox1 0 | [InsideX] Atomicrops bejelentés

A Stardew Valley rossz társaságba keveredett. Ez lett belőle.

pc,xbox1,ps4,wiiu 0 | [InsideX] The Last Campfire első percek

A Hello Games először engedett bepillantást a játékmenetbe.

pc,xbox1 1 | [InsideX] Gears Tactics kisokos és megjelenés

5 dolog amit tudnod kell a körökre osztott felvonásról!

pc,xbox1 2 | [InsideX] Game Pass érkezők és távozók

A kegyetlen bolygóra ingyenes utat kínálnak például!

pc,xbox1 0 | [InsideX] Grounded trailer és Game Preview

A legfrissebb részletek az Obsidian Entertainment új játékáról.