Pillars of Eternity II: konzolos lángolás jövőre
Eddig 1 hozzászólás
ne5h
2019. December 05.
Thursday 12:45


Januárban konzolokon is elérhetővé válik a Pillars of Eternity II eddigi legteljesebb kiadása, a Deadfire Ultimate Edition. Ebben az alapjáték mellett minden bővítményt megtalálunk, név szerint a Beast of Winter, a Seeker, Slayer, Survivor és a Forgotten Sanctum hármasát.

Ha valaki fizikai formában szeretné beszerezni,lecsaphat az Ultimate Collector’s Editionre, melyben a játék mellett egy szobor, egy kulcstartó és egy matrica lapul majd.

A Pillars of Eternity II: Deadfire Ultimate Edition január 28-án jelenik meg PS4-re és Xbox One-ra, a Switch-es port később érkezzik, erről jövőre osztanak meg további részleteket.

[11] frg_dnl
Dec 06., Friday 19:36 #1
A Divinity Original Sin 2 végigjátszása óta én is rákaptam a CRPG játékokra, már belekezdtem a PoE-be és a 2. részt sem szeretném kihagyni.
Friss hírek

11 | Gamer365 podcast 2020 szeptember - jövőbe tekintve

Podcast a felhőből, ismét online nyomultunk podcastországban - sajnos a koronás még mindig felülírja élő találkozós terveinket. De ez maximum csak a hangminőségben mutatkozik meg, ismét izgalmas témákat hozunk, a nextgennel a főszerepben.

88 | [Nyerd meg!] Untitled Goose Game (SORSOLÁS)

Dupla gágogó - Switch és PS4 platformokra nyerhetsz egy-egy Untitled Goose Game játékot, amelyet a szeptemberi frissítésnek köszönhetően kooperatívan is játszhattok! A játékunk külön fut a "maradj otthon" sorsolástól, így bátorítunk mindenkit az aktív részvételre! A felajánlott nyereményekért hatalmas köszönet illeti a Magnew csapatát!

44 | [Nyerd meg!] Sayonara: Wild Hearts (SORSOLÁS!)

Dupla dinamit - Switch és PS4 platformokra nyerhetsz egy-egy Sayonara: Wild Heartsot! A játékunk külön fut a "maradj otthon" sorsolástól, így bátorítunk mindenkit az aktív részvételre! A felajánlott nyereményekért hatalmas köszönet illeti a Magnew csapatát!

0 | Captain Sabretooth: újabb filmadaptáció

Kellemes hangulattal és egyszerű platforminggal.

xbox1 0 | Games with Gold: októberi négyes

Horror hónap múmiákkal, friss horrorral, csokival és csalással.

pc,xbox1 0 | Game Pass: október első hetei

Hetedik motorsport. Végtelen végzet. Brutális legendák.

pc,xbox1,ps4,wiiu 1 | Torchlight III: megjelenési dátum

Októberben lép ki a játék a korai hozzáférés szakaszából.

0 | [Netflix] Resident Evil: Infinite Darkness

A CGI sorozat végtelen sötétsége jövőre érkezik a szolgáltató kínálatába.