Pillars of Eternity II: konzolos lángolás jövőre
Eddig 1 hozzászólás
ne5h
2019. December 05.
Thursday 12:45


Januárban konzolokon is elérhetővé válik a Pillars of Eternity II eddigi legteljesebb kiadása, a Deadfire Ultimate Edition. Ebben az alapjáték mellett minden bővítményt megtalálunk, név szerint a Beast of Winter, a Seeker, Slayer, Survivor és a Forgotten Sanctum hármasát.

Ha valaki fizikai formában szeretné beszerezni,lecsaphat az Ultimate Collector’s Editionre, melyben a játék mellett egy szobor, egy kulcstartó és egy matrica lapul majd.

A Pillars of Eternity II: Deadfire Ultimate Edition január 28-án jelenik meg PS4-re és Xbox One-ra, a Switch-es port később érkezzik, erről jövőre osztanak meg további részleteket.

[11] frg_dnl
Dec 06., Friday 19:36 #1
A Divinity Original Sin 2 végigjátszása óta én is rákaptam a CRPG játékokra, már belekezdtem a PoE-be és a 2. részt sem szeretném kihagyni.
Friss hírek

846 | [Nyerd meg!] Just Cause 4 (XO)

Bár túlvagyunk már a karácsonyon, a Gamer365 nyereményjátéka nem áll le - teljes verziós játékokért játszhatsz mindenféle platformon! Hogy mi a következő cím? Utazzunk diktátorföldjére, és tegyünk rendet újfent Ricoval, a Just Cause 4 Xbox One verziójában!

23 | [mcmacko] Control: öt pont, amitől plafonra mászom

Megszámlálhatatlan mennyiségű GOTY díj, egekbe szárnyaló finnek, kövér értékelések a sajtó hasábjain. A Control tényleg megcsinálta a 2019-es évet, és sokunkat is – azonban az elégedettség tükre mögött lehet egy alternatív dimenzió is. Ide néztünk most be.

wiiu 27 | [V.Miki] Hogyan lett limitált Switchem?

Aki a Dragon Quest-et szereti, emellett pedig Switch tulaj is, annak a Dragon Quest XI nintendós kiadása kész fesztivál volt. De mi a helyzet a csak Japánban kapható limitált Switch kiadással? Nos, ez ám csak az igazi örömünnep. Helyzetjelentés Veres Miki kollégánk tollából.

1 | >observer_ 2! Készül a folytatás?

Segélyhívás érkezett. Horrort és cyberpunkot emlegetnek benne.

2 | Apex Legends: plusz 1 a ráadás

Az első részletek a negyedik szezonról.

ps4 13 | Nioh 2: Story trailer

A feudális Japán véget nem érő, őrült harca. Meg a sajátunk!

3 | Stardew Valley: 10 millió eladott példány

Hiába csengetsz, mindenki a kertben van. Vagy egy dungeon mélyén.

7 | Switchre jön a Knigths and Bikes

Szinte Switchre termett a Double Fine játéka.