[Nyerd meg!] Év eleji nyereményjáték - zárás

Év eleji nyereményjáték - zárás

mcmackoGéczy Attila2020.03.12. 11:30

Karácsony, újév, farsang - a Gamer365 nyereményjátéka nem áll le! Most is teljes verziós játékokért játszhatsz mindenféle platformon!

A nyereményjáték menete a következő:

Meghirdetünk egy (vagy több) játékot sorsolásra, amihez néhány napon keresztül írhatjátok a részvételi szándékot jelző kommenteket. A határidő után lesz egy pár órás (adott esetben napos) cooldown-szakasz, amikor nem fogadunk több résztvevő kommentet. Ilyenkor történik a sorsolás, majd pár nap után a korábbi eredményekkel kiegészülve jön a következő cím, amire ismét lehet jelentkezni!

Igyekezni fogunk mindenféle platformot lefedni, de arra figyeljetek, hogy a megadott játékok csak és kizárólag a feltüntetett gépeken lesznek elérhetőek, a megadott mennyiségben, a kódok/lemezek nem cserélhetőek más gépek játékaira.

A megnyerhető nyeremények teljes verziós játékok, de adott esetben (jelöljük) promóciós kódként, vagy promóciós lemez formájában léteznek.

A korábbi nyeremény-lépéseknél győztes kommentelőknek javasoljuk: az élő átvétel a leggyorsabb módja a nyeremény megkaparintásának.

Hajrá, jöhetnek a bókok Robotmajomnak, akinek RNG számlálója segít majd a kommentszámok közötti választásban.

HUSZONEGY: BUG ACADEMY (PC) + DEMOLISH & BUILD (NS)

Az Ultimate Games-nek köszönhetően három-három játékkal gazdagodhat a Gamer365 közössége! A Bug Academy egy mókás árkád/ügyességi/puzzle játék PC-re, a Demolish & Build pedig egy régóta futó szim-cucc Nintendo Switch változata. Összesen hat nyertest sorsolunk, írjátok meg a kommentben a választott/elérhető platformot.

Határidő: március 5. 12:00 - utána fordul a kerék, és hamarosan lezárásra kerül a mostani nyereményjáték körünk.

NYERTESEK:***

  • shenmuedc (Switch)

  • katsazoli (Switch)

  • bandee23 (Switch)

  • Sohien (PC)

  • renz (PC)

  • Adibadi (PC)***


HÚSZ:HUNT: SHOWDOWN (PS4)

Nyúl és kacsaszezon, csak épp egy kicsit másképpen - Playstation 4-en indulhat a vadászat a Hunt: Showdown nyereményünknek, a Cryteknek, na és persze a nyereményt felajánló Magnew-nak köszönhetően!

Korábbi tesztünk a játékról: KATT!

NYERTES:syabi01


TIZENKILENC:CIEL FLEDGE (PC)

Hogy mi a következő cím? Pörgessük fel az eseményeket, és dobjunk be egy visual novel/gyereknevelő szim (!) hibridet, anime stílusban! Most a PQube jóvoltából sorsolunk ki köztetek négy darab Ciel Fledge Steam kódot köztetek!

NYERTESEK:***

  • Wakka

  • Nonkeat

  • bozsi09

  • Adibadi***


TIZENNYOLC:Gaming póló

Evezzünk kicsit a fizikai, kézzelfogható dolgok mezsgyéjére - egy pólót nyerhet egy szerencsés gamer, tetszőlegesen választható méretben. A póló típusa a mérettől függ, tehát mindenki írja be kommentbe a méretét, aztán annak megfelelően választunk egy játékos tematikájú pólót a szerencsés delikvensnek!

NYERTES:Doberman (M - LEGO DC Supervillains Joker)


TIZENHÉT: Monster Hunter World: Iceborne Master Edition (PS4)

Szeretjük a szörnyvadászatot, pláne, ha egy teljes csomagot kapunk, fagyos kiegészítővel együtt. A Cenega jóvoltából a Monster Hunter World: Iceborne Master Edition-t sorsoljuk ki most köztetek, amiben az alapjáték mellett az Iceborne kiegészítő is helyet kapott.

NYERTES:BruceLee


TIZENHAT: Valnir Rok (PC)

Nyomuljunk a PC vonalon, ahol egy igazi északi mítoszba keveredhetünk. Bár a Valnir Rok még nincs kész, a korai hozzáférésből (ami idővel végleges verzióvá evolvál majd) sorsolunk viking harácsolást megszégyenítő mennyiséget. Figyeljetek - TÍZ darab Steam kódot sorsolunk most köztetek a dán PR Nordic-os barátainknak köszönhetően.

Határidő: Február 11. 12:00 - utána fordul a kerék!

NYERTESEK:agyas91, B@ldrick, bozsi09, Titto, Necroman Mk2, Joel1970, SPucu, Wakka, seci92, TexMurphy


TIZENÖT: Dr. Kawashima's Brain Training (Switch)

Kényeztessük egy kicsit a Switch tulajokat, mégpedig Dr. Kawashima agytekervényeket megmozgató játékával! A

Határidő: Február 06. 24:00 - utána fordul a kerék!

NYERTES:Kester


TIZENNÉGY: AO Tennis 2 (PS4)

Ha már sport, és éppen zajló Australian Open, akkor mit szólnátok egy kis AO Tennis 2-höz, csak hogy ne zökkenjünk ki a közvetítések szüneteiben? Egy Playstation 4 verzió érkezik a sorban - óriási köszönet a Magnew-nek és a BigBen-nek, amiért felajánlottak egy példányt a nyereményjátékunkhoz!

Határidő: Január 30. 24:00 - utána fordul a kerék!

NYERTES:MC Rigo


TIZENHÁROM: Just Cause 4 (XO)

A Cenega jóvoltából egy újabb Just Cause 4 játékot sorsolunk ki közötettek, amely ezúttal Xbox One változatban, dobozos, de promo kiadásban kerülhet egy szerencsés nyertes markába!

NYERTES:FrY


TIZENKETTŐ: Indie-Tripla (PC)

Folytasssuk a nyereményeket, de jöjjön most nem egy, hanem mindjárt három játék, mégpedig egy indie-tripla csomagban. A tavalyi év egyik kult horrorja - Pathologic 2 (DLC-vel) - mellé jön egy neonfényes Party Hard Tycoon és olvasónk felajánlásából (Köszi Necroman Mk2!) a Legend of Grimrock!

Határidő: Január 17. 10:00 - utána fordul a kerék!

NYERTES:Hofi


TIZENEGYEDIK JÁTÉK: Catherine: Full Body (PS4)

Szekszi tájm, vagy fondorlatos agytorna? Nem lehetne inkább mindkettő egyszerre? A Cenega jóvoltából egy PS4-es promócionális kiadást fogunk a Catherine: Full Body kiadásból kisorsolni köztetek, amelyekre a szokásos módon várjuk a kommenteket! Köszönjük a felajánlott játékot!

Határidő: Január 10. 10:00 - utána fordul a kerék!

NYERTES:biziclop


TIZEDIK JÁTÉK: Team Sonic Racing (PS4)

Gotta go fast! Játsszunk együtt Sonic legutóbbi versenyjátékáért. A Cenega jóvoltából egy PS4-es promócionális kiadást fogunk a Team Sonic Racingből kisorsolni köztetek, amelyekre a szokásos módon várjuk a kommenteket! Köszönjük a felajánlott játékot!

NYERTES:Asher


KILENCEDIK JÁTÉK: Yooka-Laylee and the Impossible Lair (Nintendo Switch)

Az év végi mókát két vicces kisállattal fokozzuk, jöhet egy sanda kaméleon és egy denevér? Az év egyik legjobb játékában (szigorúan a szerkesztő véleménye szerint) megidézhetjük a felhőtlen Donkey Kong Country-s emlékeinket, és hosszú időre elmerülhetünk ebben a színes képregényes világban.

A Team17 jóvoltából egy Nintendo Switch kódot fogunk a játékból kisorsolni köztetek, amelyekre a szokásos módon várjuk a kommenteket! Köszönjük a felajánlott játékot!

Határidő: Január 02. 10:00 - utána fordul a kerék!

NYERTES:bandee23


NYOLCADIK JÁTÉK: Judgement (PS4)

Utazzunk el a Yakuzák világába, de ezúttal nem rablót, hanem pandúrt fogunk alakítani. A Cenegás barátaink jóvoltából egy lemezes PS4 változatot fogunk a Judgement-ből kisorsolni köztetek, amelyekre a szokásos módon várjuk a kommenteket! Köszönjük a felajánlott játékot!

Határidő: December 29. 10:00 - utána fordul a kerék!

NYERTES:Kuresz


HETEDIK JÁTÉK: Lost Ember (Xbox One)

Jöhet egy különleges darab az idei év végéről? Még a tesztlaborból sem került ki az írásunk a játékról, máris hív minket a természet a Lost Ember formájában. A Plan of Attack PR jóvoltából két Xbox One kódot sorsolunk ki közöttetek, amelyekre a szokásos módon várjuk a kommenteket! Köszönjük a felajánlott kódokat!

Határidő: December 25. 12:00 - utána fordul a kerék!

NYERTESEK:***

  • Keyoo

  • internorby***


HATODIK JÁTÉK: Asterix & Obelix XXL3 (Xbox One)

Asterix és Obelix ezúttal egy kristálymenhír után loholnak, amelyeket elementális erővel rendelkező kövekkel kell kirakniuk, hogy soha nem látott erőre tegyenek szert. A Microids jóvoltából két Xbox One kódot sorsolunk ki közöttetek, amelyekre a szokásos módon várjuk a kommenteket! Köszönjük a felajánlott kódokat!

Határidő: December 21. 24:00 - utána fordul a kerék!

NYERTESEK:***

  • campero

  • Vulpio***


ÖTÖDIK JÁTÉK: One Piece: World Seeker (PS4)

Visszatérünk az anime-mezsgyére, és a nyári nyereményjáték után némi ismétléssel feldobunk egy jó World Seeker-t, amely a One Piece sorozat idei nagy durranása volt. Most egy Playstation 4-es példányt sorsolunk ki. Köszönet érte a Cenegának!

Villámkör lesz a mostani, holnap estig lehet kommentelni!

Határidő: December 18. 24:00 - utána fordul a kerék!

NYERTES:***

laced78***


NEGYEDIK JÁTÉK: Return of the Obra Dinn (PS4)

Hogy mi volt az év indie játéka konzolokon? Az Obra Dinn mindenképp a legjobbak közé tartozott, ezt pedig a Gamer365 tengerészeti ügyvivői is megállapították, többször is. Most maga Lucas Pope, a játék mögött álló agytröszt ajánlott fel a Gamer365 olvasóinak HÁROM darab PS4-es kódot, amelyet kisorsolunk köztetek.

Határidő: December 17. 09:00 - utána fordul a kerék!

NYERTESEK:***

  • huba23

  • theSickness

  • hurin***

A felajánlott csomagért hatalmas köszönet illeti Lucas Pope-ot!


*HARMADIK JÁTÉK: Jurassic World Evolution: Return To Jurassic Park

(PC)***

Bár nem indult problémamentesen, az idők és a DLC-k érkezése során kiváló tycoon játék lett a Jurassic World Evolution, amely új DLC-jében az eredeti Jurassic Park-ba csábít minket vissza.

NYERTES: adamsfamily

A felajánlott csomagért hatalmas köszönet illeti a LittleBig PR-t!


MÁSODIK JÁTÉK: RAGE 2 (PS4 & XBOX ONE)

Ha idén feszes fegyverjátékot kerestél, azt a Rage 2-ben tutira megtaláltad. Pörgessük fel a nyereményjátékot, és tegyünk a PS4 verzió mellé egy Xbox One-os promóciós kiadást is. Hajrá, punkok!

NYERTESEK: ssj4vegita (PS4); Livingbox (XO)

Most is hatalmas köszönet jár a Cenegának a felajánlott nyereményért!


ELSŐ JÁTÉK: CODE VEIN (PS4)

Tesztünkben Nesh apánk egy erőteljes nyolcassal jutalmazta a Bandai Namco soulslike játékát. Mi elsőként ezt dobjuk be a sokadalomba.

Határidő: December 07. 12:00 - utána fordul a kerék!

NYERTES: petibon

Most is hatalmas köszönet jár a Cenegának a felajánlott nyereményért!

Ha tetszett a cikk, és megteheted, akkor támogass minket patreonon!

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
eyJodG1sIjoiPGlmcmFtZSBmcmFtZUJvcmRlcj0wIHNyYz1cImh0dHBzOlwvXC94Ym94MzY1Lmh1XC9iYW5uZXJcIiB3aWR0aD1cIjMwMFwiIGhlaWdodD1cIjIwMFwiPjxcL2lmcmFtZT5cbiIsImltYWdlcyI6W10sInVybCI6IiIsInBhdGgiOiJcL35mc1wvYmFubmVyXC8wMFwvMDBcLzB5XC8iLCJpZCI6MzR9

Bang-on-Balls: Chronicles - nálad a mémlabda

Nagyot gurít az Exit Plan, a Bang-On Balls egy támogató és elégedett közönséget tudhat maga mögött. A memejátékból lett platformer jópofasága előtt mi is meghajoltunk, most hogy kijöttek a konzolos verziók. Teszt.

19 órája
1

Heti megjelenések

21 órája
15

Unicorn Overlord - a Vanillaware ismét megcsinálta

A cég, ami egy lapra tett mindent - a Vanillaware következő játéka a stratégiai JRPG-k következő generációját hozza el. Kérdés, hogy minőségében azt kapjuk-e amit vártunk. Azaz kérdés ez? Hiszen mégiscsak a Vanillaware-ről van szó. Teszt!

1 napja
3

Üdvözöl a Dragon's Dogma II, jön a The Smurfs: Village Party – ez történt pénteken

Továbbá: Selfloss, Phantom Fury, Planet of Lana, Into the Dead: Our Darkest Days, Wild Bastards, Until Then, Phantom Spark, Double Dragon Gaiden: Rise of the Dragons, Squirrell with a Gun, Sacre Bleu, Surmount.

2 napja
8

Bemutatkozott a MotoGP 24, új Dungeons & Dragons a láthatáron – ez történt csütörtökön

Továbbá: Empire of the Ants, Shadows of the Damned: Hella Remastered, The Devil Within: Satgat, Crow Country, Eiyuden Chronicle: Hundred Heroes, Saviorless, Moonglow Bay, OTXO, Gigantic: Rampage Edition.

3 napja
2

PlayStation Game Catalog: a márciusi felhozatal

Marvel’s Midnight Suns. NBA 2K24. Resident Evil 3. Izgalmas friss címekkel és klasszikusokkal bővül az előfizetés katalógusa.

4 napja
12

Visszatér a Summer Game Fest, kivált a Saber Interactive – ez történt szerdán

Továbbá: Prince of Persia: The Lost Crown, PS5 rendszerfrissítés, V Rising, Resident Evil 4, Ereban: Shadow Legacy, Deceit 2, Paper Trail, Reggie, His Cousin, Two Scientists and Most Likely the End of the World, Sea of Stars, Venture to the Vile, Terra Memoria, Crypt of the NecroDancer.

4 napja
1

Slave Zero X - pixelszeletelő

A Slave Zero X őse egy PC/Dreamcast mecha TPS, ami szinte mára teljesen feledésbe merült. A mostani cím pedig egy japán stílusjegyekkel megáldott, scrollozós hack and slash, ami mintha csak Saturnról maradt volna rajtunk. Hogy kerültünk ilyen messzire a forrástól? Teszt!

5 napja
6

Stig Asmussen új stúdiója, noir nyomozás a jövőből - ez történt kedden

Továbbá: Emptyvessel, The Last Case of Benedict Fox Definitive Edition, TopSpin 2K25, Street Fighter 6, F1 Manager 2024, Children of the Sun, Grandia HD Collection.

5 napja
9

MultiVersus megjelenés, Capcom Highlights bejelentések - ez történt hétfőn

Továbbá: Destiny 2, Final Fantasy XVI, Forza Motorsport.

6 napja
8

Snufkin: Melody of Moominvalley - Múmintavasz

Múminék ritka szereplők a videójátékok világában. Most egy norvég csapat gondolta, hogy itt az idő kicsit előtérbe hozni az északi mesevilágot. És milyen jól gondolták! Teszt!

7 napja
8

Heti megjelenések

7 napja
3

Hivatalos az új Mario animációs film - MAR10 Day hírcsokor

Ha március 10., akkor MAR10 Day - a Nintendo készült is néhány említésre méltó bejelentéssel.

8 napja
6

Geometry Survivor

A Geometry Survivor címe rögtön két játékot is megidéz – de jutott-e saját elképzelés is vajon az inspirációs források mellé? Tesztlaborban a vibrálóan színes auto-shooter.

9 napja
5

Alakul a Watch Dogs mozifilm, bezár a Deviation Games – ez történt pénteken

Továbbá: Epic Games vs. Apple, Activision Publishing, The Night Wanderer, Thorgal, Outcast – A New Beginning, Ikonei Island, Reigns: Beyond, Dave the Diver.

9 napja

Lysfanga: The Time Shift Warrior – Az idő nem játék

A Quantic Dream csapata 2019 óta már nemcsak fejlesztőként, hanem kiadóként is jelen van a piacon, és bár eddig mindössze néhány külsős játékkal rukkoltak elő, a mostani címüket is érdemes górcső alá venni.

2024.03.08.
3

Nosztalgiázik az EA, még mindig ígéretesnek tűnik a Fallout sorozat - ez történt csütörtökön

Továbbá: Overwatch 2, Rise of the Ronin, Marvel's Spider-Man 2, Helldivers 2, Snufkin: Melody of Moominvalley.

2024.03.08.
12

Elhunyt Akira Toriyama

A Dragon Ball alkotója 68 éves volt, munkássága komoly nyomot hagyott a populáris kultúrában.

2024.03.08.
17

Új bejelentések az Xbox Partner Preview-n, megint balhézik az Apple és az Epic- ez történt szerdán

Továbbá: Ghost of Tsushima Director's Cut, Valiant Hearts: Coming Home, Princess Peach: Showtime!, ABYSS X ZERO.

2024.03.07.
15

Penny's Big Breakaway

A Sonic Mania fejlesztőinek debütáló alkotása teljes mértékben saját alapokra építve tör át a harmadik dimenzióba, de a klasszikus SEGA platformerek iránti alázat így is minden porcikáján érezhető. A végén talán még a kék sündisznót is sikerül megelőzniük? TESZT!

2024.03.06.
2

eyJodG1sIjoiPGRpdiBjbGFzcz1cIi0tbXB1LXt7aWR9fVwiPlxuPGEgaHJlZj1cInt7dXJsfX1cIiB0YXJnZXQ9XCJfYmxhbmtcIj5cblx0PGltZyBjbGFzcz1cImJpZ1wiIHNyYz1cInt7cGF0aH19cGF0cmVvbi1tcHUucG5nXCIgc3R5bGU9XCJ3aWR0aDozMDBweFwiPlxuPFwvYT5cbjxcL2Rpdj4iLCJpbWFnZXMiOlsiXC9+ZnNcL2Jhbm5lclwvMDBcLzAwXC8xMFwvcGF0cmVvbi1tcHUucG5nIl0sInVybCI6Imh0dHBzOlwvXC93d3cuZ2FtZXIzNjUuaHVcL2FydGljbGVcL3BhdHJlb24iLCJwYXRoIjoiXC9+ZnNcL2Jhbm5lclwvMDBcLzAwXC8xMFwvIiwiaWQiOjM2fQ==