In the Valley of Gods: szünetel a fejlesztés
Eddig 0 hozzászólás
Gamer365
2019. December 04.
Wednesday 10:55


Az már a Half-Life: Alyx leleplezésekor kiderült, hogy az idén felvásárolt Campo Santo ( Firewatch ) csapatának jelentős része a Valve VR projektjén dolgozik. Mi lesz így azonban a saját alkotásuk, a 2017-es The Game Awardson leleplezett In the Valley of Gods sorsa? A rajongók aggodalmai beigazolódtak, amiről a stúdió társalapítója, Jake Rodkin adott ki nyilatkozatot.

"Bizonyára már rájöttek a rajongóink, hogy a In the Valley of Gods leleplező videójának végén látható optimista 2019-es dátum már nem fog realizálódni. A híres "Valve Time" minket is megviccelt úgy tűnik. [ Ez egyfajta szleng, ami a Valve fejlesztőstúdióinak rendre csúszó vagy soha el nem készülő játékaira utal - a szerk. ] De valóban, a Campo Santo fejlesztői az utóbbi hónapokban becsatlakoztak több futó projektbe a Valve csapatainál, többek között a Half-Life: Alyx munkálataiba. Ahogy azt valószínűleg sejtitek, a belső nézetű kaland stílusában szerzett tapasztalataink rendkívül hasznosak tűnnek itt. Bizonyára hallottatok arról is, hogy a Valve berkein belül mindenki azon dolgozik amin csak szeretne. Úgy tűnik ez igaz - és rengeteg projekt fut egyszerre! Éppen ezért ahogy elkezdtünk beolvadni, úgy lett egyre világosabb, hogy rengeteget tudunk segíteni mondjuk a Half-Life: Alyx-en dolgozóknak. Néhányunk csupán hasznos tanácsokat kezdett adni, de mára már teljes munkaidőben ezen dolgozik így a megjelenéshez közeledve. Mások a Dota Underlords fejlesztőihez vagy éppen a Steam csapatához sodródtak és így tovább. Szóval a kérdésre is válaszolva: az In the Valley of Gods fejlesztése jelenleg szünetel, de mindenképpen úgy gondoljuk, hogy ez egy olyan alkotás amihez vissza fogunk még térni. Amikor pedig ez megtörténik, biztosan találunk valamilyen izgalmas módját annak, hogy ezt a rajongók tudtára hozzuk!"

Friss hírek

1017 | [Maradj otthon és nyerd meg!] SpongeBob SquarePants: BFBB (PC)

Mindannyiunk életén nyomot hagy a jelenlegi helyzet. A felelős játékos otthon marad és pozitívan tekint a jövőbe, mi pedig a Gamer365-nél azon fáradozunk, hogy jó kedvvel töltsük együtt az időt, és ne lankadjon játékos kedv. SpongyaBob érkezik kettes dagállyal - egy PC kódot sorsolunk ki a játékból!

10 | The Last of Us Part II - innen indulj!

A Last of Us Part II az év talán egyik legjobban várt megjelenése, amelyet hihetetlen várakozás, felfordulás és fogadtatás övezett. Összeszedtük nektek egy helyre a legfontosabb tartalmainkat, ha a játékkal kapcsolatban szeretnél információhoz jutni, vagy a fórumtársakkal kibeszélni a látottakat.

ps4 477 | [Összefoglaló] PlayStation 5 - Future of Gaming bemutató

A Sony egy hetes halasztással ugyan, de megtartotta a PlayStation 5-höz kapcsolódó első nagy horderejű prezentációját, mely a Future of Gaming szlogent kapta. A kicsivel több, mint egy órás bemutató alatt exkluzív bejelentésekből sem volt hiány és végre láthattuk az újgenerációs konzol kinézetét is.

79 | Drágulnak a játékok a következő generációban?

A 2K közleményéből erre következtethetünk.

7 | Fallout: televíziósorozat készül!

Többek között a Westworld forgatókönyvírója dolgoznak majd rajta.

ps4 0 | Budget Cuts: konzolos megjelenés

A virtuális valóság egyik úttörője végre konzolokra látogat.

0 | Outriders: a világ veszélyei

Részletesebben bemutatkozott Enoch világa és a küldetések.

1 | Hyper Scape: futurisztikus lövöldözés

A Ubisoft is beszáll a battle royale műfajba.