Bluepoint Games: a lelkeket piszkálják?
Eddig 7 hozzászólás
Gamer365
2019. December 04.
Wednesday 10:20


Régóta folyik a találgatás, hogy a kiváló minőségű felújításokról elhíresült stúdió munkaasztalán éppen melyik sorozat fekszik jelenleg. Az már korábban kiderült, hogy a csapat teljesen a következő generációra fókuszál, most pedig egy interjúban arról is szó esett, hogy ez a Bluepoint Games eddigi legambiciózusabb alkotása.

"Nincs kétségünk afelől, hogy a jelenlegi projektünk lesz a legnagyobb teljesítményünk - valami, amire igazán büszkék lehetünk. Szerencsére a Bluepoint Engine és a saját fejlesztői eszközeink évek óta fejlesztés alatt állnak. Rengeteg energiát fektettünk abba, hogy a játékok felújítása vagy új alapokra helyezése gyorsabban és hatékonyan menjen. Ez egy rugalmas rendszer, amivel igazán ki tudunk használni bármilyen hardvert."

Mondta el egy interjúban Marco Thrush, a stúdió elnöke, aki mellékesen megjegyezte, hogy később akár a Half-Life sorozaton is szívesen dolgozna. Jason Schreier, a Kotaku újságírója azonban többször utalt rá különböző platformokon, hogy a csapat jelenlegi munkája a soulslike zsáner alapköve.

Ti szeretnétek további felújításokat és újragondolásokat látni a következő generációban?

[41] Kuresz
Dec 05., Thursday 14:20 #7
Nekem nincs bajom a remasterekkel. Ha egy jatek jo, annak csak orulok, hogy jobb minosegben is elerheto. Nem pedig leszarozom....
"Minden multi cím exkluzív mert x-en olyan minőséget ad ami pron is elérhetetlen."
[36] kiső
Dec 04., Wednesday 18:43 #6
Válasz frg_dnl (#3) üzenetére
Nekem is a Demon's a kedvencem. Elképesztő volt a hangulata, amit azóta sem közelitett meg egy Souls sem, még a BB sem. A karakter és a világ "tendencia" különbségek zseniálisan voltak megcsinálva. Ráadásul ott az utolérhetetlen börtönös pálya, amitől még most is kiráz a hideg.
Egy felújitás belőle érdekelne, főleg ha a hatodik "követ" összeraknák.
[73] zaz
Dec 04., Wednesday 14:52 #5
Jöhet!
psnid: zaz_hun gamertag:kovacskati PSN:zaz-hun Gamecenter:zaz-hun
[6] syabi01
Dec 04., Wednesday 14:35 #4
Válasz frg_dnl (#3) üzenetére
Na ha olyan remek 3 ezerért megveszem!
[11] frg_dnl
Dec 04., Wednesday 14:11 #3
A Demon's Souls-ra ráfér a teljes felújítás, bár epikus karakterei felejthetetlenek úgyanúgy mint a mérgező mocsárban dagonyászás valamint a tengerpart barlangjaiban megbúvó katanás csontvázak, játékmenetben és NPC-ben de főleg a főellenségek változatosságában még mindig a legkiemelkedőbb a Demon's Souls.
A legtöbb hibáját már úgy ahogy kinőtte a zsáner a Dark Souls III-ban ez már jelentősen megmutatkozik de ezzel együtt feledésbe merültek azok a Demon's Souls-ra jellemző dolgok amik nagyon jók voltak a játékban, pl. minden boss-t más taktikával kellett legyőzni és nem volt elég a gurulás/hátralépés/oldalazás majd támadok ritmusos játéka na nem mintha valami különleges csodára lett volna szükség de emlékszem pl. a Dragon God elleni taktika vagy a tutorial Vanguard Boss legyőzése hatalmas élmény volt.
A Dark Souls Trilógia pedig inkább ragadta meg a főellenségek elleni küzdelmeket és arra jelentősen fókuszálva tuningolták a Bossfightokat ezzel szemben a pályadizájn mintha jelentősen a háttérbe szorult volna a Dark Souls első részét leszámítva és megjelentek a sokkal sűrűbben elhelyezett Bonfire-k de lehet ezt talán az új nyitottabb pályadizájn is valahol megkövetelte.
Tény, hogy nálam a Dark Souls első része nem szólt feleakkorát sem mint a Demon's Souls mindhárom régiója de a Dark Souls II -vel már új kedvenc született nálam, trónkövetelő lett a Demon's Souls után. De leginkább ezt a 3 remek DLC-nek köszönheti valamint a mégremekebb már szinte tökéletes konzolos portjának, a Scholar of the First Sin-nek.
[55] KiswechPS3
Dec 04., Wednesday 13:28 #2
Nagyon nagy kiralysag lenne.
/* Life runs on Code */
[6] syabi01
Dec 04., Wednesday 11:33 #1
Kimaradt....jöhet!!!44!!!
Friss hírek

1016 | [Maradj otthon és nyerd meg!] SpongeBob SquarePants: BFBB (PC)

Mindannyiunk életén nyomot hagy a jelenlegi helyzet. A felelős játékos otthon marad és pozitívan tekint a jövőbe, mi pedig a Gamer365-nél azon fáradozunk, hogy jó kedvvel töltsük együtt az időt, és ne lankadjon játékos kedv. SpongyaBob érkezik kettes dagállyal - egy PC kódot sorsolunk ki a játékból!

10 | The Last of Us Part II - innen indulj!

A Last of Us Part II az év talán egyik legjobban várt megjelenése, amelyet hihetetlen várakozás, felfordulás és fogadtatás övezett. Összeszedtük nektek egy helyre a legfontosabb tartalmainkat, ha a játékkal kapcsolatban szeretnél információhoz jutni, vagy a fórumtársakkal kibeszélni a látottakat.

ps4 477 | [Összefoglaló] PlayStation 5 - Future of Gaming bemutató

A Sony egy hetes halasztással ugyan, de megtartotta a PlayStation 5-höz kapcsolódó első nagy horderejű prezentációját, mely a Future of Gaming szlogent kapta. A kicsivel több, mint egy órás bemutató alatt exkluzív bejelentésekből sem volt hiány és végre láthattuk az újgenerációs konzol kinézetét is.

78 | Drágulnak a játékok a következő generációban?

A 2K közleményéből erre következtethetünk.

7 | Fallout: televíziósorozat készül!

Többek között a Westworld forgatókönyvírója dolgoznak majd rajta.

ps4 0 | Budget Cuts: konzolos megjelenés

A virtuális valóság egyik úttörője végre konzolokra látogat.

0 | Outriders: a világ veszélyei

Részletesebben bemutatkozott Enoch világa és a küldetések.

1 | Hyper Scape: futurisztikus lövöldözés

A Ubisoft is beszáll a battle royale műfajba.