Visszatér a Starship Troopers
Eddig 4 hozzászólás
ne5h
2019. December 04.
Wednesday 07:56


Az ezredfurdulón ismertebbnek számító Starship Troopers jövőre ismét hallatni fog magáról. Az 1997-es film (ami Robert A. Heinlein azonos nevű könyve alapján készült) már több játékfeldolgozást is kapott, egészen pontosan 2000-ben és 2005-ben.

Jövőre azonban ismét felbukkan a csillagközi invázió, méghozzá a Starship Troopers: Terran Command személyében, ami a valós idejű stratégiai játék lesz, a projekt mögött pedig a korábban az Order of Battle: World War II-t jegyző The Aristocrats csapata áll.

A Starship Troopers: Terran Command 2020-ban érkezik PC-re.

Dec 04., Wednesday 15:25 #4
Ez már ránézésre is gagyi, pont mint a filmek
"A női megérzés a logika teljes hiányának politikailag korrekt kifejezése" Steam_ID: T1B1/Origin: GeneraL_HUN/ Uplay: sztibi87/ Xbox Live: GeneraL XTX
[11] frg_dnl
Dec 04., Wednesday 14:15 #3
Én mondjuk egy sci-fi űroperát is el tudnék képzelni a SST világában, karakterfejlődéssel, románccal valamint remek harcokkal vagy talán a Terminator Resistance mintájára egy FPS-t de ennek az RTS-nek csak szurkolok viszont a megaóriás StarCraft Brood War-nak és StarCraft II-nek szembe menni elég merész vállalkozás, mert a Blizzard nem csak az alapokat rakták le de számomra a BW a legjobb RTS amivel valaha játszottam.
[51] Dude
Dec 04., Wednesday 12:19 #2
Meglátjuk. Ha elfogadható lesz olcsóért beleugrok majd. A trailer alapján még szinte bármilyen lehet.
Gamer for Life (X Live,Nintendo ID, boardgamegeek: DudeHUN, PSN: DudeHUN2364) Bah-weep-Graaaaagnah wheep ni ni bong
[48] soliduss
Dec 04., Wednesday 10:41 #1
Régen még pcn toltam egy stratégiai játékot ebben a világban. 2000-res rész szerintem az.

Elég jó kis game volt. Főleg, hogy az embereid minden küldetés után xp-t kaptak és fejlődtek. Elég volt egy hiba és 10-20 újonccal esélytelen voltán a későbbi pályákon.

KATT!
Friss hírek

1018 | [Maradj otthon és nyerd meg!] SpongeBob SquarePants: BFBB (PC)

Mindannyiunk életén nyomot hagy a jelenlegi helyzet. A felelős játékos otthon marad és pozitívan tekint a jövőbe, mi pedig a Gamer365-nél azon fáradozunk, hogy jó kedvvel töltsük együtt az időt, és ne lankadjon játékos kedv. SpongyaBob érkezik kettes dagállyal - egy PC kódot sorsolunk ki a játékból!

10 | The Last of Us Part II - innen indulj!

A Last of Us Part II az év talán egyik legjobban várt megjelenése, amelyet hihetetlen várakozás, felfordulás és fogadtatás övezett. Összeszedtük nektek egy helyre a legfontosabb tartalmainkat, ha a játékkal kapcsolatban szeretnél információhoz jutni, vagy a fórumtársakkal kibeszélni a látottakat.

ps4 477 | [Összefoglaló] PlayStation 5 - Future of Gaming bemutató

A Sony egy hetes halasztással ugyan, de megtartotta a PlayStation 5-höz kapcsolódó első nagy horderejű prezentációját, mely a Future of Gaming szlogent kapta. A kicsivel több, mint egy órás bemutató alatt exkluzív bejelentésekből sem volt hiány és végre láthattuk az újgenerációs konzol kinézetét is.

79 | Drágulnak a játékok a következő generációban?

A 2K közleményéből erre következtethetünk.

7 | Fallout: televíziósorozat készül!

Többek között a Westworld forgatókönyvírója dolgoznak majd rajta.

ps4 0 | Budget Cuts: konzolos megjelenés

A virtuális valóság egyik úttörője végre konzolokra látogat.

0 | Outriders: a világ veszélyei

Részletesebben bemutatkozott Enoch világa és a küldetések.

1 | Hyper Scape: futurisztikus lövöldözés

A Ubisoft is beszáll a battle royale műfajba.