Apex Legends: új szinteken
Eddig 3 hozzászólás
ne5h
2019. November 27.
Wednesday 07:10


A Respawn újabb jelentős változást eszközöl az Apex Legends életében, a legújabb pedig a szintlépési rendszert érinti. A korábban bevezett szezonális rendszer mellett a csapat a játék alapvető szintlépési mechanikáját bővíti ki, méghozzá alaposan.

A keményvonalas Apex játékosok már megfigyelhették, hogy a 100-as szint elérése után az XP-k felhalmozásáért cserébe már csak Legend Tokenek lehet gyűjteni a szintlépésekkel.

A Respawn ezért egy decemberben érkező frissítéssel a szintlimitet 500-ra emeli, ezzel együtt egy többlépcsős rendszerben új Apex Packok megszerzését teszi lehetővé, valamint új jelvények is bekerülnek a szintek megjelenítése céljából.

Az új rendszerben az Apex Packok elosztása a következőképpen változik:

2 - 20-as szintig: Apex Pack minden szinten (összesen 19)
22 - 300-as szintig: Apex Pack minden második szinten (összesen 140)
305 - 500-as szintig: Apex Pack minden ötödik szinten (összesen 40)
500-as szint fölött: 600 Legend Token minden szint után


Az új rendszernek köszönhetően a játékosok az első 100 szint alatt 59 Apex Packot szerezhetnek meg a korábbi 45-tel szemben. A csapat minden játékosnak, aki már elérte a 100-as szintet, visszamenőleg jóváírja a 14 extra Packot, amikora az új rendszer élesedik.

A jelvények mellett új fegyverdíszek is kerülnek a játékba, ezek egy része a szintlépéssel fog megnyílni, a többi a Packokból lesz megszerezhető, illetve a játékon belüli boltból lesz közvetlen megvásárolható.

[1] Johann
Dec 01., Sunday 19:14 #3
Ha meg akarják tartani a játékosbázisukat akkor ezeket meg kell lépni, utána aztán megint lehet 1000es szintig vinni mert mindig elérik az emberek a végét. Eventek területén mehetne gyorsabban is a dolog amúgy , ezzel csalogatnák az embereket mert három hónapig ugyanazon a mapon lenni nem olyan jó. A kanyont kérjük vissza véletlenszerűen. Itt a karácsonyi szezon, kérjük Gibraltar télapós skinét
Simax - Jackal - Johann
[8] Ra1D3n
Nov 27., Wednesday 15:21 #2
Válasz soliduss (#1) üzenetére
Kinek mi. Az Overwatchból nekem a béta is elég volt. Konkrétan az első olyan játéka a Blizzardnak a Starcraft óta ami nem tetszik nekem. Annyira rontotta az élményt, hogy mikor random csapatba kerültem folyamatosan rommá vertek minket... Semmi sem ösztönzött arra, hogy több esélyt adjak neki. Azért az Apexnél már csak a gunplay akkora élmény, hogy a játék mellett tart, aztán minden más elemében tökéletes szerintem. Igaz, néha vannak kisebb szerveroldali problémák, de a legtöbb meccs azért elég flottul megy.
Take me into your heart! Accept me as your savior! Nail me to the fucking cross, and let me be REBORN!
[48] soliduss
Nov 27., Wednesday 10:29 #1
... nem tudom de nekem kifulladt ez a játék .2500 vettem egy overwatch-ot.... most azt pörgetem ha multizni akarok.

Félelmetes, hogy mekkora lag és bughalmaz néha az apex.... valamikor rendesen lehet sebezni az ellenfelekt.... valamikor John Woo-t megszégyenítve lövünk ki egymásra 100 skulót és ugrálva törtünk ,hogy vajon kinek adja be a döntő találatot.... vicc...