Tavasszal jön az aktuális One Piece játék
Eddig 0 hozzászólás
ne5h
2019. November 25.
Monday 19:29


A Bandai Namco töretlenül szállítja a különböző mangafeldolgozásokat, ennek egyike következő állomása a One Piece: Pirate Warriors 4 megjelenése. A kiadó nemrég felfedte, hogy sorozat legfrissebb adaptációja március 27-én fut be. A negyedik része érdekessége, hogy mivel egy még futó történeti szálat is feldolgoz, ezért a befejezése teljesen eredeti lesz, függetlenül a manga eseményeitől.A premierdátum mellé néhány előrendelői extráról is lerántották a leplet, valamint bemutatkozott a játék Kaido Edition néven futó kiadása, mely az alapjáték mellett egy 30 cm-es szobrot fog tartalmazni.

A One Piece: Pirate Warriors 4 PC-re, PS4-re, Xbox One-ra és Switch-re érkezik. A konzolos változatok kapcsán a Namco némi technikai részletet is megosztott: a játék 1080P-ben fut PS4-en, 2160P-n PS4 Pron és Xbox One X-en, Switch-en handheld módban 540P-t tud produkálni, míg dokkolt állapotban 900P-vel hasít, csakúgy mint az alap Xbox One-on.

Friss hírek

19 | Gamer365 Podcast 2020 június - The Last of Us 2 távSpeciál

Bár felvettük már pár napja, most már elérkezettnek látjuk az időt - valószínű te is a végére értél már a Last of Us 2-nek, ha a játék érdekelt, és rajtatartottad a szemed a megjelenésen. Spoileresen beszélgetünk az idei év egyik legizgalmasabb játékáról.

1019 | [Maradj otthon és nyerd meg!] SpongeBob SquarePants: BFBB (PC)

Mindannyiunk életén nyomot hagy a jelenlegi helyzet. A felelős játékos otthon marad és pozitívan tekint a jövőbe, mi pedig a Gamer365-nél azon fáradozunk, hogy jó kedvvel töltsük együtt az időt, és ne lankadjon játékos kedv. SpongyaBob érkezik kettes dagállyal - egy PC kódot sorsolunk ki a játékból!

10 | The Last of Us Part II - innen indulj!

A Last of Us Part II az év talán egyik legjobban várt megjelenése, amelyet hihetetlen várakozás, felfordulás és fogadtatás övezett. Összeszedtük nektek egy helyre a legfontosabb tartalmainkat, ha a játékkal kapcsolatban szeretnél információhoz jutni, vagy a fórumtársakkal kibeszélni a látottakat.

3 | [Nézd velünk] Nacon Connect

pc,xbox1,ps4 3 | Mafia: Definitive Edition csúszás

Egy hónappal tovább kell várnunk a legenda ráncfelvarrására.

pc 3 | Halo 3: egy hét múlva PC megjelenés!

Szépen lassan tovább bővül a Halo: The Master Chief Collection.

pc,xbox1,ps4 4 | Kingdoms of Amalur: Re-Reckoning

Megérkezett a hivatalos bejelentés. Új kiegészítő lemez jövőre!

1 | Nyár végén jön a Party Animals

Partyállatok, sorakozó - ez lesz az év legcukibb balhéja!