Gamer365 Podcast 2019 november
Eddig 17 hozzszls
mcmacko
2019. November 22.
Friday 11:19


Kipihentk az szi fradalmat s j lendlettel vetjk bele magunkat a szezonba. A novemberi podcastnkben radsul egy nagy visszatrt is ksznthetnk.

Ahogy az lenni szokott, a podcastben most is finoman kromkodunk, itt-ott vistozunk is, gy aki rzkeny az ilyesmire, az vatosan kzeltsen!

A lejtsz s a link segtsgvel hallgatni vagy letlteni is lehet az anyagot, hamarosan pedig a podcast RSS is frissl, hogy a npszer appokon is hallgathat legyen a mka.

Mik a tmk? Lssuk:

- Blizzcon, ExileCon s X019;
- RPG renesznsz?
- Might and Magic, Heroes of Might and Magic 3 – Retro365
- Schrdinger Shenmue 3-ja;
- Nagy szi megjelensek, sok pozitv meglepets;
- Indie rletek, Say No! More, Untitled Goose Game
- Scorsese s a Terminator;

s nagy meglepetsknt ebben a podcastben teljesen j vizekre is eveznk Spoilerezznk? #ASMR365[Letlts] Gamer365 Podcast 2019 november


Intro: Shenmue remix (Ryox) KATT!
Outro: T2 Synthwave cover (Mono Memory) KATT!

Dec 04., Wednesday 20:36 #17
Vlasz Lothar (#10) zenetre
n inkbb az embereket kastlyt reztem tl ersnek. A sok olcs, de ers egysgknek ksznheten multiplayerben szinte eslytelenek voltunk egy id utn velk szemben, plne, rtettk a kezket pr aranybnyra.
"l gondolkod lny vagyok, aki az informci tengerbl szletett!"
Dec 01., Sunday 15:42 #16
Vlasz pepimama (#15) zenetre
Szlok Stingie-nek.
"This is our time to medicate..."
[4] pepimama
Dec 01., Sunday 11:16 #15
Mg mindig nem tlthet Lci, lci...
Nov 26., Tuesday 18:45 #14
Vlasz axl (#13) zenetre
Ksznm a figyelmeztetst, bug volt a rendszerben, mr szl a zene.
"This is our time to medicate..."
[55] axl
Nov 25., Monday 12:27 #13
Az intro-t s az outro-t azrt linkelttek kln, mert onnan kell indtani ket (rdekes fcsr), vagy csak nlam nem hallatszik semmi a podcast-ben azokon a helyeken?

32167 (HoMM2, 5 fekete srkny) - ez ugyanannyira belegett az agyamba, mint az IDDQD, IDKFA, DNSTUFF s DNKROZ (vagy DNKROY, billentzyetfgg)

A Game Pass-rl meg ugyan csak rintlegesen volt sz a Microsoft kapcsn, de eszembe jutott rla, hogy mirt nem szimpatizlok a hasonl konstrukcikkal (EA Access, Stadia s tsaik.): br papron ezek tnyleg nagyon megrik, engem aggaszt, hogy ez egy tmeneti idszak kezdete afel, hogy a jtkokra (s a szoftverekre gy en bloc) teljesen mint szolgltatsokra tekintsenek a kiadk, s ne mint termkekre. Ez bizonyos szinten mr most is tetten rhet, hiszen a klnbz season pass-okkal s jtkba ptett tranzakcikkal hnapokig ellhetnek minimlis pnz- s energiabefektetssel egy mr forgalomban lv cmbl (rszben meg is rtem a megugr jtkfejlesztsi kltsgek ellenslyozsaknt, ugyanakkor mgsem tetszik ez a tendencia). Ha egyszer teljesen kikerl az irnyts a keznkbl hogy mivel, mikor s hogyan jtszhatunk, akkor fogom vgleg szgre akasztani a kontrollert. (Kicsit ms tma s kicsit mgis ugyanaz: engem mr az is borzasztan zavar, hogy PC-n lassan minden nagyobb szereplnek kln store-ja s launcher-e lesz, mert ez pontosan a fentiek fel vezet. Legyen, rulja mindenki a sajt portkjt, nem kellenek a kztes szereplk, de akkor csinljk gy, mint a GOG: zr megkts, opcionlis launcher s akkor nem bnom.)

Half-Life: Alyx - 12 v, s n egyelre mr annak is rlk, hogy ennyi id utn VGRE legalbb hajlandak voltak megszlalni HL-gyben. Ebbl radsul jtk is lesz, nem is tnik rossznak s nemsokra meg is jelenik (na j, azrt mgiscsak a Valve-rl beszlnk, szval erre a krdsre inkbb trjnk vissza jv mrciusban...) Kompromisszumos megoldsknt mg azt is hajland vagyok lenyelni, hogy VR-cmrl van sz (maximum bekltzm csmhez egy htre, amikor megjelenik). Br val igaz, n sem erre a folytatsra vrtam s megrtem, ha valaki Diablo Immortal-szint arculcsapsknt li meg. Remlem, ezek utn egyszer azrt majd megkapjuk a "rendes" Half-Life (Episode) 3-mat is.

Mozi: az elmlt 5-6 vben tbbet jrtam moziba, mint eltte sszesen s a filmek ingadoz sznvonalnl sokkal jobban zavar a kznsg konstans-, de legalbb negatv irnyba trtn vltozsa. Mivel a krnyknkn egyetlen multiplex van, gy ebbl nem mernk ltalnostani, de az utbbi ~10 alkalommal szinte mindig r kellett szlni valakire, hogy nem a sajt nappalijban van s a film sokkal jobban rdekel, mint az l kommentrja. Rgen azrt nem volt ennyire rossz a helyzet, pedig a jegyrak csak felfel mentek. (A msor alatti folyamatos zacskzrgst s a htrahagyott szemetet nem is veszem ide, mert ez (sajnos) mr j ideje lland velejrja a mozizsnak.)
I WλNT TO BELI3VE
[4] pepimama
Nov 25., Monday 10:32 #12
KSZI, de mg nem tlthet Podcast-alkalmazsbl
[31] Matild
Nov 22., Friday 22:40 #11
Yeah, Oldern!
Mr krdezni akartam egy lehetsges podcast-visszatrsrl.
NNID / PSN_ID: Travis_HUN
Nov 22., Friday 22:32 #10
HoMM: Klri, ne legyen bntudatod, a Rampart egyetlen rdemi egysge az jsz elf volt, ami egyben az egyetlen ranged is ott. Nlklk az a frakci sajnos tl ergya, ha sokat vesztettl bellk, akkor vge a dalnak. s igen, az undead rettenetesen OP volt. pp ezrt aki azt vlasztotta multiban, az br lehet ismerte a jtkot, de valsznleg egy borzalmas ember, s remlem a pokol tzn g el. A 6 meg szerintem is j volt. Elg hltlan feladat volt a 3 s az 5 utn (rszben) jragondolni a szrit. Aztn a 7 megmutatta, hogy milyen az, amikor tnyleg szar.

Disco Elysium: nem lltok r kszen! Senki sem!

Marvel filmek: vilgbl ki lehet kergetni velk, s egy darabig azt hittem, hogy a tma maga taszt. Aztn jtt a Misfits, vagy most a The Boys. Csak ht ezek sorozatok, jval kisebb bdzsvel, kznsggel, s... "felelssggel".
Fraggen und fraggen lassen.
[22] Shifty Fox
Nov 22., Friday 17:31 #9
Vlasz Tom (#7) zenetre
Bizony. Azt vgod, hogy Skandar Graun-bl majdnek kszlt Pc-re egy rpg?
Steam: shifty_the_fox | GT: Shifty Fox | PSN ID: Shifty_The_Fox | Switch friend code: SW-6856-1226-1116 "One sword keeps another in the sheath."
[4] HNorbert
Nov 22., Friday 16:27 #8
Kevin Feige

KATT!

szvesen
[26] Tom
Nov 22., Friday 14:45 #7
Vlasz Vega (#3) zenetre
n a Kosz sorozatot szerettem Tle nagyon. Nagyon jk voltak.
"Over here, we lost some of them. But over there, they lost all of us."
Nov 22., Friday 14:32 #6
Vlasz Vega (#3) zenetre
s irnia nlkl volt j!
Nov 22., Friday 14:31 #5
Vlasz Shifty Fox (#4) zenetre
Igen, jogos, taln hrman-ngyen is dolgoztak a legtbbn.
[22] Shifty Fox
Nov 22., Friday 14:17 #4
Vlasz Vega (#3) zenetre
Tbbek kztt, a Cherubion tbbi rsval karltve. A nagyjuk kenterbe is veri amgy a filmeket amiket sszehoztak a T2 ta. Mondanm, hogy itt van az sszes a polcn, de hazudnk, mivel 3-4 klcsnlopdott s nem tudom kinl vannak,a tbbi meg mr dobozban gy a kltzs kzepn
Steam: shifty_the_fox | GT: Shifty Fox | PSN ID: Shifty_The_Fox | Switch friend code: SW-6856-1226-1116 "One sword keeps another in the sheath."
Nov 22., Friday 13:50 #3
Nemes istvn (John Caldwell / Jeffrey Stone) rta a magyar Terminator knyveket.
[55] KiswechPS3
Nov 22., Friday 13:32 #2
Hallgatom is melba, kirlysg
/* Life runs on Code */
[38] Fieldtom
Nov 22., Friday 13:23 #1
Yesss!
Tegnap is ma fekdtem le, ma is holnap fogok. Nintendo switch friend code: SW-3226-4561-1915, PSN: Fieldtom