Így kell nemet mondani a Say No! More-ban
Eddig 3 hozzászólás
mcmacko
2019. November 19.
Tuesday 20:17


Eleve imádjuk a Zoink társaságát is magába foglaló Thunderful kiadói munkásságát - most pedig egy új virális (sic!) játékkal készülnek, Say No! More címen, amelyben egy irodai gyakornokkal kell megtanulnunk NEM!-et mondani!

Új zseniális indie agyzsibbasztás a libás játék után? Meglátjuk! A bejelentési trailert fentebb nézhetitek meg - az egygombos játékmenettel ellátott őrület PC-re, telefonokra és Switchre készülget.

Ahh, és ez a gyönyörű Sega Saturn esztétika...

[2] FrY
Dec 01., Sunday 5:32 #3
lol
I'll SHOW yoU The TRUTH!
[22] Keyoo
Nov 22., Friday 19:47 #2
hát ez nem tudom mi volt, de tetszik!
Xbox Live: Keyoo7
[23] bandee23
Nov 20., Wednesday 20:38 #1
Beteg.
NNID: bandee23 3DS: 2552-2406-9956 Switch: SW-1593-2224-3235. PSN: kalmanlehocz
Friss hírek

31 | Gamer365 Podcast 2020 június - The Last of Us 2 távSpeciál

Bár felvettük már pár napja, most már elérkezettnek látjuk az időt - valószínű te is a végére értél már a Last of Us 2-nek, ha a játék érdekelt, és rajtatartottad a szemed a megjelenésen. Spoileresen beszélgetünk az idei év egyik legizgalmasabb játékáról.

1019 | [Maradj otthon és nyerd meg!] SpongeBob SquarePants: BFBB (PC)

Mindannyiunk életén nyomot hagy a jelenlegi helyzet. A felelős játékos otthon marad és pozitívan tekint a jövőbe, mi pedig a Gamer365-nél azon fáradozunk, hogy jó kedvvel töltsük együtt az időt, és ne lankadjon játékos kedv. SpongyaBob érkezik kettes dagállyal - egy PC kódot sorsolunk ki a játékból!

10 | The Last of Us Part II - innen indulj!

A Last of Us Part II az év talán egyik legjobban várt megjelenése, amelyet hihetetlen várakozás, felfordulás és fogadtatás övezett. Összeszedtük nektek egy helyre a legfontosabb tartalmainkat, ha a játékkal kapcsolatban szeretnél információhoz jutni, vagy a fórumtársakkal kibeszélni a látottakat.

5 | Ingyen Watch Dogs 2: megkapod (állítólag)

Ki gondolta volna: a UPlay tegnap este nem bírta a terhelést, és simán összeomlott a Ubisoft Forward idejére ígért ingyenes Watch Dogs 2 miatt. A játékot ennek ellenére megkapjuk - valószínűleg.

2 | [Premier] Heti megjelenések

3 | [Ubi Fw] Far Cry 6 bejelentés

Hivatalosan is bemutatkozott az új rész.

6 | [Ubi Fw] AC Valhalla gameplaypáros

30 percen át mozog a viking orgyilkolás.

1 | [Ubi Fw] Hyper Scape: ingyenes próbakör

PC-seknek kedvez az új battle royale-lal a Ubisoft.