[X019] Everwild: a szépséges vadonba csábít minket a Rare új játéka
Eddig 9 hozzászólás
mcmacko
2019. November 14.
Thursday 21:44


Érdekes címet jelentettek be az X019 rendezvényen. Az Elderwild nem csak azért különleges, mert a nagy múltú Rare legújabb fejlesztése, hanem azért is, mert ötvözi a Breath of the Wild, a Journey, az Ico, az Ori és még ki tudja hány másik természetközeli, cel-shade jellegű játék stílusjegyeit. Az Elderwild nem csak ezek miatt vonta fel a szemöldökünket, hanem az őt körüllengő kérdőjelek miatt is - egyelőre vajmi keveset tudunk róla. Bővebb információkkal később szolgál majd a Microsoft és a Rare.

Nov 16., Saturday 9:26 #9
Szegény földhözragadt kis alkotók újat nem tudtak kitalálni így a látottakat vegyítették. Mutánsokat csináltak. Láma nyakú szarvasok ,vaddisznó agyarú mormoták Néha lekukanthatnának a Marianna árok környékére egy kis kreativitásért. Aranyos kis mese de betöltöttem a 40-et.
Nov 15., Friday 12:39 #8
Nagyon drukkolok, hogy ez ne egy mezei indie legyen, ahol egy rettentő szimpla gameplayt a kinézettel meg a hangulattal viszik el! Jó tud egyes esetekben az is lenni, de szívesebben látnék a Rare neve alatt valami komolyabb, összetettebb játékot. Nem mély menedzsmentre gondolok, hanem hogy mondjuk legyen rendes, értelmes felfedezés és érdekes feladvány benne. Legalább.
Nem kapok privát üzeneteket az oldalon, ne is írj! :)
[9] Saya
Nov 15., Friday 8:54 #7
Mesésen szép...
[27] arpi0912
Nov 15., Friday 8:02 #6
Szép, mesés. Úgy látom ez a Rare emelett a grafikai stílus mellett tette le a voksát, így a karakterek megint elnagyoltnak tűnnek. De a háttér és maga a stílus egyben van.
Ha a ps4 pro 115k, és a One X 159k, akkor megéri nekem az a hangyafasznyi különbésg 44k-t? Hmmmm.
[2] Dark T
Nov 15., Friday 6:47 #5
Azta. Na ez erdekel. Nagyon adja a hangulat a zene minden. Varjuk
[39] Hunk2
Nov 15., Friday 6:23 #4
Válasz backstab (#3) üzenetére
Egyedül nyomom a SoT megjelenés ota ez alól kivétel amikor SoT Insider változatát játszom. Egyedül nehezebb a jàték, egyedül lenyomni egy megodelont vagy nagy csonti hajót kihívás, izgalmas és szórakoztató. Nem kötelez az semmire.
"Élni és élni hagyni"
[33] backstab
Nov 15., Friday 4:09 #3
Ha nem valami kötelező ko-op móka lesz, mint a Sea of Thieves, akkor érdekel.
"Be an Optimist Prime, not a Negatron!"
Nov 14., Thursday 23:52 #2
Borzasztó ami a rare el törtènt. Az emblèmán kivül semmi nem emlèkeztet rá.
Kevesebbet èl a Gamer, de többet èl meg.
Nov 14., Thursday 23:13 #1
Hát ez nagyon rendben volt, eddig megvett kilóra. Várom a folytatást!!!
XBOX Live: GabeN306HUN / Steam: GabeN306HUN / PSN: GabeN406HUN (magyar profil), GabeN306HUN (angol profil) / Nintendo: GabeN306HU (SW-4105-6043-6441)
Friss hírek

222 | [Nyerd meg!] Jurassic World: Return to Jurassic Park

Száncsengő, csinglingling, bangbangbang, vrummvrummvrumm! A karácsony már az ajtón kopogtat, a Gamer365 pedig az utóbbi évek jó szokásához méltó módon beizzítja az adventi nyereményjátékát! Szelidíts dínókat, építs birodalmat, térj vissza az eredeti Jurassic Park-ba!

17 | Gamer365 Podcast 2019 november

Kipihentük az őszi fáradalmat és új lendülettel vetjük bele magunkat a szezonba. A novemberi podcastünkben ráadásul egy nagy visszatérőt is köszönthetünk. A podcastből kiderül, hogy milyen Schrödinger Shenmue 3-ja, és aurális tekintetben is új vizekre evezünk. #nospoiler

pc 1138 | [Nyerd meg!] Nyári játékeső - Lezárás

Bár a nyárnak hivatalosan vége, még van pár finomság, amit kipörgetünk, pláne amíg süt a nap. Az ördögi Dante helyett új hős jelentkezik be a kúl démonverő szerepére, a játékát pedig kisorsoljuk. A nyereményjátékban megfáradt Robotmajom most visszavonul, de nem sokáig!

0 | Készülőben az új Commandos

Nem, nem a HD Remasterről beszélünk.

0 | Trials of Mana: bemutatópáros

Megérkezett az első karakterismertető előzetes a remake-hez.

0 | Dauntless: kettős terjeszkedés

Switch-re is befutott a játék, a friss bővítménnyel együtt.

3 | Final Fantasy VII: odacsap a Battle Theme

Felújításban részesült a legendás téma.

1 | SuperMash: keverd össze...

... és hagyd a játékra a végső döntés jogát!