[X019] Everwild: a szépséges vadonba csábít minket a Rare új játéka
Eddig 9 hozzászólás
mcmacko
2019. November 14.
Thursday 21:44


Érdekes címet jelentettek be az X019 rendezvényen. Az Elderwild nem csak azért különleges, mert a nagy múltú Rare legújabb fejlesztése, hanem azért is, mert ötvözi a Breath of the Wild, a Journey, az Ico, az Ori és még ki tudja hány másik természetközeli, cel-shade jellegű játék stílusjegyeit. Az Elderwild nem csak ezek miatt vonta fel a szemöldökünket, hanem az őt körüllengő kérdőjelek miatt is - egyelőre vajmi keveset tudunk róla. Bővebb információkkal később szolgál majd a Microsoft és a Rare.

Nov 16., Saturday 9:26 #9
Szegény földhözragadt kis alkotók újat nem tudtak kitalálni így a látottakat vegyítették. Mutánsokat csináltak. Láma nyakú szarvasok ,vaddisznó agyarú mormoták Néha lekukanthatnának a Marianna árok környékére egy kis kreativitásért. Aranyos kis mese de betöltöttem a 40-et.
Nov 15., Friday 12:39 #8
Nagyon drukkolok, hogy ez ne egy mezei indie legyen, ahol egy rettentő szimpla gameplayt a kinézettel meg a hangulattal viszik el! Jó tud egyes esetekben az is lenni, de szívesebben látnék a Rare neve alatt valami komolyabb, összetettebb játékot. Nem mély menedzsmentre gondolok, hanem hogy mondjuk legyen rendes, értelmes felfedezés és érdekes feladvány benne. Legalább.
Nem kapok privát üzeneteket az oldalon, ne is írj! :)
[9] Saya
Nov 15., Friday 8:54 #7
Mesésen szép...
[27] arpi0912
Nov 15., Friday 8:02 #6
Szép, mesés. Úgy látom ez a Rare emelett a grafikai stílus mellett tette le a voksát, így a karakterek megint elnagyoltnak tűnnek. De a háttér és maga a stílus egyben van.
[2] Dark T
Nov 15., Friday 6:47 #5
Azta. Na ez erdekel. Nagyon adja a hangulat a zene minden. Varjuk
[39] Hunk2
Nov 15., Friday 6:23 #4
Válasz backstab (#3) üzenetére
Egyedül nyomom a SoT megjelenés ota ez alól kivétel amikor SoT Insider változatát játszom. Egyedül nehezebb a jàték, egyedül lenyomni egy megodelont vagy nagy csonti hajót kihívás, izgalmas és szórakoztató. Nem kötelez az semmire.
"Élni és élni hagyni"
[33] backstab
Nov 15., Friday 4:09 #3
Ha nem valami kötelező ko-op móka lesz, mint a Sea of Thieves, akkor érdekel.
"Be an Optimist Prime, not a Negatron!"
Nov 14., Thursday 23:52 #2
Borzasztó ami a rare el törtènt. Az emblèmán kivül semmi nem emlèkeztet rá.
Kevesebbet èl a Gamer, de többet èl meg.
Nov 14., Thursday 23:13 #1
Hát ez nagyon rendben volt, eddig megvett kilóra. Várom a folytatást!!!
XBOX Live: GabeN306HUN / Steam: GabeN306HUN / PSN: GabeN406HUN (magyar profil), GabeN306HUN (angol profil) / Nintendo: GabeN306HU (SW-4105-6043-6441)
Friss hírek

12 | Gamer365 Podcast 2020 június - The Last of Us 2 távSpeciál

Bár felvettük már pár napja, most már elérkezettnek látjuk az időt - valószínű te is a végére értél már a Last of Us 2-nek, ha a játék érdekelt, és rajtatartottad a szemed a megjelenésen. Spoileresen beszélgetünk az idei év egyik legizgalmasabb játékáról.

1019 | [Maradj otthon és nyerd meg!] SpongeBob SquarePants: BFBB (PC)

Mindannyiunk életén nyomot hagy a jelenlegi helyzet. A felelős játékos otthon marad és pozitívan tekint a jövőbe, mi pedig a Gamer365-nél azon fáradozunk, hogy jó kedvvel töltsük együtt az időt, és ne lankadjon játékos kedv. SpongyaBob érkezik kettes dagállyal - egy PC kódot sorsolunk ki a játékból!

10 | The Last of Us Part II - innen indulj!

A Last of Us Part II az év talán egyik legjobban várt megjelenése, amelyet hihetetlen várakozás, felfordulás és fogadtatás övezett. Összeszedtük nektek egy helyre a legfontosabb tartalmainkat, ha a játékkal kapcsolatban szeretnél információhoz jutni, vagy a fórumtársakkal kibeszélni a látottakat.

0 | Neversong: rémséges platformer-mixtúra

Szólt a kómaszörny, hogy sohamár.

pc 30 | Horizon Zero Dawn: kompletten PC-re

Augusztusi megjelenés, részletekbe menő trailer.

96 | Drágulnak a játékok a következő generációban?

A 2K közleményéből erre következtethetünk.

7 | Fallout: televíziósorozat készül!

Többek között a Westworld forgatókönyvírója dolgoznak majd rajta.

ps4 0 | Budget Cuts: konzolos megjelenés

A virtuális valóság egyik úttörője végre konzolokra látogat.