Romancing SaGa: árad a franchise
Eddig 1 hozzászólás
mcmacko
2019. November 12.
Tuesday 09:39


November 11-én minden lehetséges platformra megérkezett a Romancing SaGa 3. (PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PC és PS Vita (!!!) platformokra, valamint iOS és Android készülékekre is kiadta a SquareEnix a játékot.)

2019. december 3-án a SaGa SCARLET GRACE: AMBITIONS is befut Nintendo Switch-re és PC-re, valamint iOS és Android készülékekre. Az univerzum hódítása ezzel sem áll meg: a több, mint 15 millió alkalommal letöltött, a Romancing SaGa 3 világán alapuló mobiljáték, a Romancing SaGa Re;univerSe 2020-ban világszerte elérhetővé válik iOS és Android készülékeken. Ennek a nyúlfarknyi tralierét lentebb nézhetitek meg.


Nov 12., Tuesday 11:04 #1
Nov 11 a megjelenés...19 szerintem az év.
3DS Friend Code: 1075-2024-2501 NNID: TomekKowal Switch: 2480 3704 2913
Friss hírek

847 | [Nyerd meg!] Just Cause 4 (XO)

Bár túlvagyunk már a karácsonyon, a Gamer365 nyereményjátéka nem áll le - teljes verziós játékokért játszhatsz mindenféle platformon! Hogy mi a következő cím? Utazzunk diktátorföldjére, és tegyünk rendet újfent Ricoval, a Just Cause 4 Xbox One verziójában!

23 | [mcmacko] Control: öt pont, amitől plafonra mászom

Megszámlálhatatlan mennyiségű GOTY díj, egekbe szárnyaló finnek, kövér értékelések a sajtó hasábjain. A Control tényleg megcsinálta a 2019-es évet, és sokunkat is – azonban az elégedettség tükre mögött lehet egy alternatív dimenzió is. Ide néztünk most be.

wiiu 27 | [V.Miki] Hogyan lett limitált Switchem?

Aki a Dragon Quest-et szereti, emellett pedig Switch tulaj is, annak a Dragon Quest XI nintendós kiadása kész fesztivál volt. De mi a helyzet a csak Japánban kapható limitált Switch kiadással? Nos, ez ám csak az igazi örömünnep. Helyzetjelentés Veres Miki kollégánk tollából.

3 | >observer_ 2! Készül a folytatás?

Segélyhívás érkezett. Horrort és cyberpunkot emlegetnek benne.

2 | Apex Legends: plusz 1 a ráadás

Az első részletek a negyedik szezonról.

ps4 22 | Nioh 2: Story trailer

A feudális Japán véget nem érő, őrült harca. Meg a sajátunk!

5 | Stardew Valley: 10 millió eladott példány

Hiába csengetsz, mindenki a kertben van. Vagy egy dungeon mélyén.

7 | Switchre jön a Knigths and Bikes

Szinte Switchre termett a Double Fine játéka.