Meglett a KS kampány az Everspace 2-nek
Eddig 5 hozzászólás
mcmacko
2019. november 09.
szombat 16:47


Sikeres kampányt zárt az Everspace 2, amely 7979 támogatóval 503,478 Eurót kalapozott össze egy kemény záróidőszak után. A kampány utolsó perceiben a közösség behúzta a The Ancient's Rift challenge módot is.

Gratulálunk a készítőknek, nekünk már más dolgunk sincs, mint várni a további bejelentéseket és a megjelenést. Az első rész tetsztjét itt olvashatjátok: KATT!
A második rész Kickstarter kampányoldaláról pedig rengeteg további információval gazdagodhattok: KATT!

[30] Djuree
nov 12., kedd 7:20 #5
Válasz CeXzer (#4) üzenetére
ez mind rétegjáték amit felsoroltál, ráadásul alig van közte ami sikeres lett még a szűkebb réteg körében is. az elite dangeroust pedig vártam mint a messiást, de bukovári lett, alig játsszák már sajnos, ott is hagytam...
I am Gabriel Angelos, Captain of the Blood Ravens. My chapter is in ruins, the sector is at war. Its worlds under siege. Chaos spreads, consumes us all. Here, we will make our final stand. Here, there will be... Retribution.
[24] CeXzer
nov 11., hétfő 9:10 #4
Válasz Djuree (#3) üzenetére
Azok mind, úgy mint az elite, az ftl, a 7 days to die, a minecraft, a divinity, sunless sea, larry reloaded, hand of fate, shadowrun, project cars, jotun, chaos reborn, darkest dungeon, grim dawn, mighty no 9, this is the police, hollow knight, torment, az első evespace, a hat in time, kingdom come: deliverence, pillars of eternity 2, bards tale 4, rimworld, bloodstained, mind úgy járnak, mint a star citizen.
Don't blink. Don't even blink. Blink and you're dead. Don't turn your back. Don't look away. And don't blink. Good luck.
[30] Djuree
nov 11., hétfő 7:29 #3
majd úgy jár ez is mint a star Citizen. ezek a játékos kickstarterek eddig szinte mind rosszul alakultak...
I am Gabriel Angelos, Captain of the Blood Ravens. My chapter is in ruins, the sector is at war. Its worlds under siege. Chaos spreads, consumes us all. Here, we will make our final stand. Here, there will be... Retribution.
nov 10., vasárnap 12:25 #2
Juhu! Imádtam az elsőt, csalódás lett volna, ha nem jön össze a lé a folytatásra.
Fraggen und fraggen lassen.
[18] helihobby
nov 10., vasárnap 9:55 #1
Csak ne hogy becsődöljön.. Nem lenne jó.
Első magyar Neo-Geo forum: http://neo-geo.hu Szervizünk: http://f27szerviz.hu
Friss hírek

83 | [Nyerd meg!] Adventi játéksokadalom - Code Vein

Száncsengő, csinglingling, bangbangbang, vrummvrummvrumm! A karácsony már az ajtón kopogtat, a Gamer365 pedig az utóbbi évek jó szokásához méltó módon beizzítja az adventi nyereményjátékát! Elsőként egy jó Code Vein-t szólíthat magához a szerencsés nyertes!

17 | Gamer365 Podcast 2019 november

Kipihentük az őszi fáradalmat és új lendülettel vetjük bele magunkat a szezonba. A novemberi podcastünkben ráadásul egy nagy visszatérőt is köszönthetünk. A podcastből kiderül, hogy milyen Schrödinger Shenmue 3-ja, és aurális tekintetben is új vizekre evezünk. #nospoiler

pc 1138 | [Nyerd meg!] Nyári játékeső - Lezárás

Bár a nyárnak hivatalosan vége, még van pár finomság, amit kipörgetünk, pláne amíg süt a nap. Az ördögi Dante helyett új hős jelentkezik be a kúl démonverő szerepére, a játékát pedig kisorsoljuk. A nyereményjátékban megfáradt Robotmajom most visszavonul, de nem sokáig!

xbox1 1 | Wandersong: Xboxon is elérhető a kis csoda

Ráadásul Game Pass-be került a bárd játéka.

ps4 43 | State of Play: az idei utolsó bejelentkezés

Leleplezések, megjelenési dátumok, új gameplay videók!

xbox1 7 | Game Pass: elszólta magát Phil Spencer

Update: Bekerül a Control a kínálatba? Lehet. De a Remedy cáfol.

1 | Pillars of Eternity II: konzolos lángolás jövőre

Megjelenési dátumot kapott a Deadfire Ultimate Edition.

wiiu 5 | Nintendo Switch Online: újabb klasszikusok

Bővül az online szolgáltatással elérhető NES és SNES játékok listája.